268

Списаревски

преди 10 месеца

Германците доволно потриват ръчички - дайте бързо работна ръка за без пари. Както взехме България - нашите медицински сестри и плодо-работници работят сега за Райха за без пари. Така ще стане и с тн македонци - нова евтина работна ръка. А ние тука ще духаме супата, защото НАРОЧНО ни държат бедни, а сега и за война с Русия ни сготвят... Трайте си, Ваша работа!

267

Анонимен

преди 11 месеца

Заповед от западната "демокрация" - те това са "западни ценности " ,като ги чуя ми се дрйфа !

266

Бай Иван

преди 11 месеца

На ви ЕС, на ви НАТО сега ;) !!!

265

Някой

преди 11 месеца

При започването на втората световна война септември месец 1939 година, Хитлер и Сталин са съюзници, заедно нападат и окупират Полша. След което Сталин напада Литва Латвия Естония и Финландия, а Хитлер западна европа!!!!!

264

Българин

преди 11 месеца

А за дискриминацията, а за боя над българи?Бундестага така го казва сякаш македоснците света вода ненапита, а България ей така условия си поставя!Тез тотално си противоречат вече....европейски ценности! Бий ***, аз та уважавам!

263

Дора

преди 11 месеца

Колко измислено звучи само: "Македонският език и култура"...

262

Анонимен

преди 11 месеца

ЕМИ БЕЗУСЛОВНО ША НИ БИЯТ ШАМАРИ.

261

ДИСТАНЦИОННО УПРАВЛ.

преди 11 месеца

Само си представете Руската Дума да беше обсъдила и приела Декларация, в която призовава България да се въздържа от определени действия, които засягат и що се оптнася до ВЪНШНАТА ПОЛИТИКА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ и до ЗАЩИТА НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЛЦИНСТВА В ЧУЖБИНА И НА НАЦИОНАЛНИТЕ ИНТЕРЕСИ НА РЕПУБЛИКАТА! Ха представете си какви протести пред Руското посолство щеше да има, какви Протестни ноти от Външно.

260

Големия памперс

преди 11 месеца

С тези дрисливци швабите колкото пъти сме се захванали, толкова пъти сме го отнасяли, така че няма нужда да ни дават акъл.

259

Сърпи чук

преди 11 месеца

Че , ние тези измисленяци сме ги признали като нация и език още по времето на желев...Те са създадени след 44-та.Просто да не ни крадът историята, и да си таковат таковата, барабар с бундестага.

258

Анонимен

преди 11 месеца

Отново удар в зъбите и шут в задникът ни от нашите "партньори и съюзници"! Докога? На ушаф ни направихте!

257

БЪЛГАРИЯ ОТГОВОРИ

преди 11 месеца

БУНДЕС-ТАГЧОВЦИТЕ ДА СИ ГЛЕДАТ РАБОТАТА!!! БЪЛГАРИЯ Е СУВЕРЕННА, А НЕ ГАУ(за незапознатите ГАУ - административна територия) НА ДОЙЧО-ШВАБИТЕ!!!...А АДМИНЧЕТАТА , ТРИЕЩИ СА ПОЗОР ЗА БЪЛГАРИТЕ!!!

256

Мика

преди 11 месеца

България подкрепя напълно репарациите които Полша изисква от Германия заради втората световна война и извършваните от Германия зверства там. Призоваваме за незабавно изплащане и връщане на западните полски територии.

255

Хммм

преди 11 месеца

Ей мало ум ни ци, пропагандния винсайт да не е купен от ЕфБет че където и да натиснеш ти изскачат рекламите им. По зле сте от порно сайт маршии!

254

Pinko

преди 11 месеца

Външно да осъди позицията на На$итата.Посланикът на Германия да бъде веднага привикан да дава обяснения.

253

45

преди 11 месеца

Бундестага заповядва на нашето Народно събрание какво да прави а мисирк$те ППЛГДб+ и ГРОБ мълчат?! Сега да си представим, че Русия или Китай ни заповядат какво да правим какъв ВОЙЙЙЙЙЙ ше има от соросоиднитеМекерета! Къде ние е Националната гордост - в долапите и чекмеджетата на ГРОБ и ППДБЛГБТ+! Срам ме е ор Буда, Кокорчо и КироЛъжеца!

252

Анонимен

преди 11 месеца

Има ли германско посолство в България, което да си уведоми държавата за постоянните нарушения на човешки права на българите в Македония и че македонският народ и македонизмзът са геноцид сътворен за сметка на българския народ?

251

Анонимен

преди 11 месеца

Човешките права на българите в анклава на комунизма и сърбоманията Македония интересуват ли ви о германски депутати на думи демократи на дело нехаещи за правата на човека в Украйна и Македония?

250

Анонимен

преди 11 месеца

Македонците са етнически българи, а македонистите са посърбени етнически българи, притърпели геноцида на династията Караджорджевичи и на диктатора Йосип Броз Тито. Неслучайно един от политиците им има име Тито Петковски.Прочети още на: https://dnes.bg/balkani/2023/04/06/pendarovski-skandalno-e-bylgariia-da-e-chast-ot-procesa-na-konstitucionnite-promeni.565686#comment-newest

249

Анонимен

преди 11 месеца

Еее мии. България ще бъде втората напуснала съветският съюз номер две.