70

Минуващ

преди 10 месеца

"Има много изследвания, но повечето са за бащи насилници." -- абсолютни измислици, не се прави, че разбираш нещо от психология. Всеки трябва да подкрепи тези *нормални* хора, които въпреки, че ги е страх че ще ги бият скинари, нацисти и пр. отрeпки, застават открито и на светло, такива каквито са. Различни, отхвърлени, но *нормални* и много весели, шарени и добронемерени. Точно обратното на форумния плaнктон. . .

69

Наблюдател

преди 10 месеца

Настимир Ананиев и Асен Василев имат запазено Вип място!!!Да ви е честит евроатлантизма скъпи предатели

68

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 1 Ще те поздравя по унгарски: Сер-В-ус(т). Тиретата и това "т" накрая ги прибавих нарочно, дано се сетиш какво искам да кажа.

67

....

преди 10 месеца

15000 болни хора, не трябва да има парад, а да отидат да се лекуват, и тъй като тука в БГ нямаме добра болнична база, да ходят на запад да се лекуват! Това наистина е болест, така е била и на запад, но заради американците, нация от каторжници и *** промиват мозъка на запада сега!

66

Анонимен

преди 10 месеца

До Ние /17/ Много правилна забележка правиш. Под натиска на една шепа вечно искащ нещо етнос забраниха шествие в памет на национален герой. Но "прайд" има! Резил!

65

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 25 Защо си се загрижил за тези? Дори е много добре, че на 17-и юни в София ще вали. Дано се изсипе проливен дъжд с гръмотевици, та да се разпръснат бързо и да не ни мърсят града с демонстрация на извратеността си.

64

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 61 Кой е авторът на тези стихове?

63

:(((

преди 10 месеца

Като кореняк софиянец заявявам, че това шествие за мен не е повод за гордост! Първо да проведат допитване до софиянците, после да дават на този карнавал название. Едва ли дори 1% от гражданите биха се съгласили тази демонстрация да се нарича "Гордостта на София". Кога питаха, та го нарекоха така?

62

до 58 Дончо

преди 10 месеца

Ако ще поспорим. Обратните са с объркани хормони. Просто е. Като съществуват и ***, джуджета, гигантизъм и т.н. Просто хормони. Нещо не протича по план. И знаеш ли защо няма парад на склеротиците? Не могат да запомнят къде ще е. Но поне 90% от тия са позьори. Шансът за такава генетична аномалия е около 5% и около 30% при скапана семейна среда. Има много изследвания, но повечето са за бащи насилници. Нарича се Едипов Комплекс. И се изучава в психологията. Пускаме откровено луди по София.

61

Анонимен

преди 10 месеца

Кога най-накрая ще забранят това отвратително и тотално сатанистко събитие...

60

Анонимен

преди 10 месеца

Аз съм работил с хиляди хора, дори с обратни, не съм видял нещо намек от техна страна, щото виждат, че не съм от техните :))) Правили са ми лек намек, но толкова, не е нещо фрапиращо :)))

59

Анонимен

преди 10 месеца

*** коментари е копейка в събота няма да трие, ще празнува.

58

Парадът на

преди 10 месеца

Руzофилите

57

Анонимен

преди 10 месеца

Тия на прайда не са БЪЛГАРИ!

56

Анонимен

преди 10 месеца

На мен що не ми пречат обратните, въпреки че съм хетеро :))) Те виждат че харесвам жени и не ми се пречкат, проблема е решен, нема драми :)))

55

Анонимен

преди 10 месеца

тва е заблуда, наште убавци приеха изпращане на пушечно месо уж да обучава в границите на съюза, хора които тва праят вече година и са много по компетентни в това а купените медии си траят.

54

До 54

преди 10 месеца

Не вярваш ли. Виж хардвардци как продават човешки трупове на части. И тук го има в новините. Харвадците са андроиди, сделани от манипулирани от изкуствен интелект клетки и програмирани да затрият човечеството..

53

Дончо

преди 10 месеца

Е, че той педерастлъка да не е от сега? Още в древен Рим, древна Гърция и манафлъка в османската империя, мъжете са си правили яко праз,праз отзад . Това не е нещо модерно от сега... Не знам защо хората си мислят, че обратните стават такива защото искат да са модерни... Те такива си се раждат!

52

Анонимен

преди 10 месеца

Поздрави за прайда :))) Немаше да пиша изобщо, но като видех неграмотните коментари не се сдържах :))) Вие първи клас имате ли завършен, бати неграмотниците мен :)))

51

Анонимен

преди 10 месеца

Спрете да им обръщате внимание и да биете камбаната с протести и глупоссти. Те сами ще се откажат от тези събития! Само реклама им правите така.