24

Стига

преди 10 месеца

...с тази теза за "политиците"! Добри , лоши, все пак ние си ги избираме! Ако оставим съдиите да се избират, или прокурорите да се избират, тогава ще видите какво значи мафия!

23

Анонимен

преди 10 месеца

Куцковица е пример за партийно обвързани членове на ВСС. Да замълчи и да остави малцината партийно независими да говорят. Щом си била вицепрезидент айде вън от съдебната система.

22

Анонимен

преди 10 месеца

Оня чийто имунитет искат за педофилията десет години си е дремал в парламента ...и сега оня ще приема закони за подобряване на съдебната система... евала чисти ръце та искрящо чисти.

21

Анонимен

преди 10 месеца

На гербаджиите само допреди две седмици Гешев има беше прекрасен. Погна ги и стана ужасен. Ако Гешев си кротуваше още да си е главен прокурор. Нали така?

20

Анонимен

преди 10 месеца

нА ПОЛИТИЦИТЕ ВИНАГИ НЯКОЙ ДРУГ ТРЯБВА ДА ИМ Е ВИНОВЕН ЗА ПРОВАЛА - ОТ цВЕТАНОВО ВРЕМЕ - РАЙЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ - ЛЕКАРИ, УЧИТЕЛИ, ПОЛИЦАИ, ПЕНСИОНЕРИ, РАБОТЕЩИ, БЕЗРАБОТНИ, ВСЕ НЯКОЙ Е ВИНОВЕН АМА НЕ И ПОЛИТИЧЕСКИТЕ МАФИОТИЗИРАНО ОПЛЕТЕНИТЕ СВИНСКИ ЧЕРВА, ТЕ НИКОГА НЕ СА ВИНОВНИ. ХРИСТО ИВАНОВ АВТОРА НА СЪДЕБНАТА РЕФОРМА ИЗБРАЛА ГЕШЕВ СЕГА ПРАВИ РЕФОРМА НА СОБСТВЕНАТА СИ РЕФОРМА, УТРЕ ЩЕ ПРАВИ РЕФЕРМА И НА ДНЕШНАТА СИ РЕФОРМА И ВСЕ НЯМА ДА Е ВИНОВЕН ЗА НИЩО, АДВОКАТ С ОТНЕТИ ПРАВА - РЕФОРМАТОР!!!!!

19

Анонимен

преди 10 месеца

Политиците направиха системата в съдебната система така, че корумпираните да са с предимство, те постоянно изместват некорумпираните и това е направино целенасочено от политиците. С тази реформа ще целят да бетонират тази система, за да няма втори човек който да се осмели да им излезе след Гешев. Хора бдете и мислете не се оставяйте да ви будалкат. Тия от правосъдие за всеки са просто едни хора които работят за политическо овладяване на съдебната система - записа на ПП го показа прекрасно и заПП

18

Анонимен

преди 10 месеца

До А бе,а днк тест бе, що се плаши бе, прокуратурата ли е виновна, че за един днк тест цял главен прокурор махнаха

17

антиреформити десни

преди 10 месеца

До КОБАДелото се точеше от умнокрасивия съд а прокуратурата постоянно се бореше то да приключи. Сега като имаме и умнокрасива прокуратура вече делото ще е 12 години.

16

А бе,

преди 10 месеца

...всички ревете, че не трябвало политиката да се намесва в Съдебната власт, а защо не ви направи впечатление,как Прокуратурата се набутва в политиката? На всички им беше ясно, че Гешев се вживя като "бухалка", и затова и беше изгонен!

15

Анонимен

преди 10 месеца

До Паню БаирскиСлушай бе вземи по-малко пиши а повече чети... за да наваксаш да може да се изразяваш аргументирано и възпитано герберски-пепейски антибългарски олигархоотвъртутняк такъв

14

Анонимен

преди 10 месеца

Истинския проблем на нашето общество не е в конституцията а в партиите които искат да навредят на конституцията. Конституцията е една от най-хубавите в света. Партийната система е една от най-лошите в света.

13

Анонимен

преди 10 месеца

Здрастеееееее!!! Добре, че ни го казахте. Ние сме *** и не вдеваме , че е точно тъй!!! Ама , разгеле, и на Вас най-после ви додЕ смелост. Хахахаха

12

Сетила се Мара да се

преди 10 месеца

Побара коги може да иде дебелия! Но не и в България. Споко

11

Анонимен

преди 10 месеца

Вие, които най-демонстративно бранехте Гешев, сега да мълчите. Защото всичко с вашата подкрепа, по улиците, беше един фарс.

10

КОБА

преди 10 месеца

ДЕЛОТО СРЕЩУ УБИЕЦА НА ЖУРНАЛИСТА ЦВЕТКОВ СЕ ТОЧИ ТРИ ГОДИНИ,УБИЕЦА СИ СТОЙ У ТЯХ И ТОВА ЩЕ МУ СЕ ПРИСПАДНИ ВЪВ ВРЕМЕ ОНО ОТ ПРИСЪДАТА,КОРУПЦИЯТА И НАЙ ГОЛЯМА ПРИ СЪДИИТЕ

9

Бих се радвал

преди 10 месеца

Ако бяха толкова загрижени и когато ни осъждат в ЕСПЧ и после народа плаща техните злоупотреби и некомпетентност.

8

обикновен българин

преди 10 месеца

Много приказки нищо съществено.Цялата дандания стана защото няма реално правосъдие и прокурори и съдии не си вършат работата.И се оказва че са едни от най корумпираните.Затова станаха тези скандали.И да не говорят че се нарушавало реномето-то направо е сринато

7

Анонимен

преди 10 месеца

Явно досега последните 33 години политическата намеса в съдебната система е била в полза на прокурорите и никой от тях не гъкна. Последния месец всичко живо прокурор се разрева като дете..

6

Анонимен

преди 10 месеца

Прокуратурата не е част от съдебната власт а от изпълнителната . Тя е основния инструмент на правителството да води борба с престъпността а именно правителството носи политическата отговорност за борба с престъпността на избори .Има размиване между власт и отговорност затова няма как да има борба с престъпността.Няма как прокуратурата да е в съдебната система защото тогава затворите ще са препълнени къде с бандити къде с политзатворници.Решенията ги взема съда а не прокурора .Ква съдебна система

5

Анонимен

преди 10 месеца

И имате наглостта да говорите за истината. Вие който взимате една торба пари и сте осигурени от държавата и делата ви стоят по бюрата на изчакване кой ще ви се обади и колко ще даде.Когато сте учили сте забравили много бързо че сте обещали да бъдете неприкосновени.