10

PS

преди 1 година

Заптайте и тогавашния премиер, възпитаник на Висшата милиционерска школа-Симеоново, сега Полицейска академия към МВР - Б.Борисов и тогавашния гл.прокурор С.Цацаров как сред над 2000 възпитаници на ЮФ към СУ си харесаха и избраха възпитаника на Полицейската школа -Симеоново за свой кандидат за гл.прокурор,как той стана ЕДИНСТВЕН КАНДИДАТ за този пост и как прокурорите и следователите на ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ единодушно гласуваха за него! А сега ББ мига и говори 'Домът в Барселона не е мой и детето не

9

Анонимен

преди 1 година

Истинския проблем на нашето общество не е в конституцията а в партиите които искат да навредят на конституцията. Конституцията е една от най-хубавите в света. Партийната система е една от най-лошите в света.

8

Анонимен

преди 1 година

Доц.Христев, запитайте вашите доста по-възрастни преподаватели от ЮФ -СУ защо беше нужно след 1989 г. цели 4 години за попълване броя на прокурорите да има юридически дисциплини във факултет Държавна сигурност ДС на ВМШ-Симеоново,по-късно преименован на НП и негови кадри като Г.Колев, Ив.Петров, Яс.Тодоров, И.Гешев, Б.Сарафов да стигнат до висши постове в съдебната власт? Та нали с някои от тях стана скандалът? Не можеше ли да се увеличи броя на студентите в ЮФ? 34 години изминаха оттогава!

7

Анонимен

преди 1 година

А беше допустимо всички останали да уронват престижа и авторитета на Иван Гешев, нали доценте?Вашите клевети и обиди срещу Иван Гешев бяха допустими?!

6

Анонимен

преди 1 година

Бойко чист като сълза , няма ДНК

5

нелигитимно всс

преди 1 година

франкещайнов е съдебния модел дето ВСС се избира с политически квоти , какъв съд , вижте им имотите на съдииите.....все тая кой е прокурор , той само предоставя доказателства в съда, дали ще ги признае за годни решава съдът

4

Анонимен

преди 1 година

А кога се "зае" Гешев с делата, голяма част от които на трупчета, стопирани или напълно закрити? Когато стана ясно от Евро комисията, че едно от нещата които задължително трябва да изпълни новото правителство по пътя към съдебната реформа е да поиска оставката на Гл . прокурор. И тогава Гешев се "активира" , имитирайки вършене на работа. Оказа се, че нито каза нещо съществено по делата, нито някой го изслуша в Брюксел, а "изслушването" било организирано от Е. Йончева. Не е ли ясно защо ?

3

Анонимен

преди 1 година

Уж всички искаха разследване,а когато Гешев се зае вднага всички политици се обединиха срещу него.Примерно преди Кирчо искаше имунитета на Бойко,а сега го покрива.Пълна Психопатия хаха.Нагледахме се на сеири.Обаче тези доценти по-добре да не правят шизoфрeидни изказвания,за да не стават смешни.

2

Сергей Антонов

преди 1 година

СОС отхвърли предложението да бъде поставена паметна плоча на невинният Сергей Антонов, тъст на деп. от ППДБ Георги Ганев ,наклеветен от Али Акджа и Сивите вълци и оправдан от съда и Папата.До къде я докарахме ,умници!

1

факт

преди 1 година

Прокуратурата в държавата ни само пази мафията ,и това е основната и работа ,защото тя ги прави милионери !!