21

Жизнен път

преди 11 месеца

Приет като пионерче образцово, доказал се като активен комсомолец, обгърнал идеите на БКП и КПСС, станал професор громейки капитализма изцяло и безвъзвратно....в новото време същия този индивид ще ни води в бурното море на пазарната икономика......както се казва със стари к...ви,нов бардддакк.

20

Анонимен

преди 11 месеца

Тоя като му четеш измишлютината те кара да се замислиш как тоя е станал професор ??В предно интервю вика че западна Европа имала по висок % растеж на икономиката от нас.Което е чиста глупост.

19

Анонимен

преди 11 месеца

На фона на такива арменски финансови корифеи, Армения е една от най-бедните държави. Парадокс?

18

до 17

преди 11 месеца

Ми защото има. Като искаш стани и ти. Закон ли да има против банкери - арменци? Всяка общност е такава, каквато е. Въпрос на приоритети, образование и амбиции.

17

Анонимен

преди 11 месеца

Слагаме еврото и сменяме Кирил на Кирило

16

Анонимен

преди 11 месеца

Ние използваме евро. 1.95.... Хартийките са ни други.

15

Анонимен

преди 11 месеца

Гласовете против еврото са подхранвани от руската пропаганда. Има разбира се и хора, които искрено вярват в това, има и такива, за които функционирането извън еврозоната е жизненовано. Там е сивата зона, откраднатите пари, престъпните пари. Този народ трябва най-сетне да се освести, а не да се спъва все в една и съща мотика.

14

Анонимен

преди 11 месеца

Защо има толкова много банкери-арменци у нас? Тоя другия не мога да му спелирам името-хър пър цунян.

13

Анонимен

преди 11 месеца

По думите му, когато в еврозоната се включи страна, която е недоразвита, има опасност от изсмукване на местни капитали в чужбина.//Доказано е че всички държави,присъединили се към Еврозоната по бързо достигат до средно европейските нива.Като балтийските държави и Словакия.А местните капитали може да ги изсмукват в чужбина и сега,нищо не пречи.Прави впечатление че не изтъква плюсоввте на еврозоната а само минусите.На заплата ли е тоя в руското посолство ?

12

Анонимен

преди 11 месеца

Некомпетентен е човека в анализа си и това дразни.Нашият БВП е около 33-35% на човек, каза Минасян.В град като Видим където средната заплата е 1200 лева БВП-то на човек е 33-35% от средното за ЕС.В градове като Варна,Пловдив и Стара Загора където средната заплата е в порядъка на 1700-1800 лева БВП-то на човек е около 60% от средното за ЕС.В София средната заплата където е 2600/2700 БВП-то на човек е 120% от средното за ЕС

11

Анонимен

преди 11 месеца

До Икономист Може да качиш БВП над ниво на ЕС но с огромни заеми. Гърция го направи.

10

Анонимен

преди 11 месеца

До Икономист Ми нека ги отделат Видин отделно от София и приемат само София като са отличници.

9

Иван

преди 11 месеца

Няма по-хубаво нещо от Еврозоната и Шенген. Най-добрата част от света, несравнима с любимата им матушка. Тук пак се изхождат възраждани, печелещи Евро, живеещи в Европа. Плащащи за превалутиране, от Евро в Лев. Умен, умен народ, добре, че няма постоянни референдуми.

8

Икономист

преди 11 месеца

Нашият БВП е около 33-35% на човек, каза Минасян.Неикономически издържано.В Англия има градове и области които имат покупателна способност от 14К до 17К за човек.33-35% има град като Видин.София има 120% от средното .Пловдив ,Варна и Стара Загора имат около 60% от средното.

7

Анонимен

преди 11 месеца

Еврозона ни чака само банково робство с огроомни заеми които и Германия и Франция не могат да платат и са задлъжнели. Банкерите са добре но народите им задлъжнели.

6

Анонимен

преди 11 месеца

Е то ако трябва да качиш БВП преди еврозона какъв смисъла от евро като си дигнал БВП преди зона.

5

анонимен

преди 11 месеца

Влезем ли в еврозоната , диктата на Брюксел и ЕЦБ върху решения за нашите пари става тотален, до степен пълно игнориране на решения на БНБ ( която до този момент си изпълнява перфектно задълженията).

4

Анонимен

преди 11 месеца

Вчера нали съобщиха че бг са 35 % мизерстват. БВП се надува само със заеми но бг са под ниво на Африка.

3

Анонимен

преди 11 месеца

"По думите му, когато в еврозоната се включи страна, която е недоразвита, има опасност от изсмукване на местни капитали в чужбина." Заради това са големите напъни на западдналяците да ни набутат на сила в ЕЗ.

2

Анонимен

преди 11 месеца

БВП на глава от населението трябва да е поне 30 хиляди та да има смисъл да влизаме в еврозоната, а нашето е 15 хиляди. Давате ли сметка, че ще изсмучат и малкото ни местни капиталии ще станем още по-скъсани?