126

Анонимен

преди 1 година

Всичко е строго по план.

125

Путинягасан

преди 1 година

Бият ни ,аз виче съм полукра ! Братя бъгаре не давайте на Зеления да ме опва !

124

Чеченец

преди 1 година

До Че. Ти прочете ли че за замразените 300 милиарда Русия замрази 500.Още масово се конфискуват заводи пристанища западни вложения.Дори Германците молят Русия да не конфискува нейни заводи.Чети и тогава пиши.

123

Русия

преди 1 година

Бачкати ли 100те мильона на ФАЩ за тр0лове и пропаганда

122

Чеченец

преди 1 година

До сега укрите да са минали някъде 1вата отбранителна линия.А те са три.Унищожени 30%от военната техника всеки ден загиват по 400/500 украинци.А за два дена 20000.Наведнъж 10 танка леопард.Зеле САЩ и Англия признават че няма успехи а укро загубите са огромни.Не лъжете читателите.Абе вие за *** ли ни мислете?

121

Азис

преди 1 година

Адолф Greenass скоро няма да има зъбки

120

путинопитек

преди 1 година

охо пуснаха и дъртия пyтлеpac Боби да цвъка :)

119

Че

преди 1 година

те Русия нямат милиарди, те са ДЪЛБОКО ЗАМРАЗЕНИ!

118

путинопитек

преди 1 година

Русия похарчи милиарди за "драконови зъби" по границите, ефект - нулев ------------ всичката им работа е такава ocpaна по начало.

117

Всяка

преди 1 година

укропропаганда трябва да се чете и разбира наобратно...Неефективен означава ефективен..Безполезен означава полезен и т.н.

116

Анонимен

преди 1 година

Пропаганда сутрин, обед и вечер от ***.бг

115

Красны медведь

преди 1 година

Стоя завит през глава и трепери.Сънувам че Драконовите зъби ми захапаха онова.......

114

до 119

преди 1 година

За кой кораб говориш? Москвата си потъна сама заради лошото време, няма атака. Иван Хурс е отблъснал атака без да понесе поражение, просто го няма вече, не се знае къде е. А Кузнецов си пуши още от завода, без буксир не се движи.

113

Анонимен

преди 1 година

махната ли ДДС-то на бананите в путангутания, нали ги обявиха за основна храна?

112

Анонимен

преди 1 година

И да мразиш Путин, като прочетеш това направо го заобичваш....

111

Анонимен

преди 1 година

До 109 плащат ли ти да пишеш глупости?тъпите укри не са превзели и метър руснаците отстъпиха ,беше споразумение на олигархите но вече е минало а сега укрите мрът като мухи има най малко 400 000 хохляшка трупове,потопиха един кораб с помощта на НАТО и се *** пък руснаците им унищожиха целият флот ,нямат флот вече пък и ВВС почти нямат

110

Боби

преди 1 година

До mgs ЛЕЛЕ т-34 на фронта оле Понеже сте ВЕЛИКИ СПЕЦОВЕ естествено не знаете БАЗОВИ АКСИОМИ - Съвременните танкове са с ГЛАДКОСТВОЛНИ ОРЪДИЯ - позволява да се постигат зверски скорости на снарядите БОПС съответно бронепробитие но на разстояние 5-6км просто стават неточни а с Осколъчно Фугасни и Кумулативни до 3-4км. Старите танкове са с НАРЕЗНИ ОРЪДИЯ които са стабилно точни до 20-25км но нямат бронепробитие. И Старите танкове се ползват като полева мобилна артилерия стреляща от закрити позиции

109

Боби

преди 1 година

До РУZKИТЕ ТЕРОРИСТИ - ГЕОПОЛИТИКА нещо говори ли ти? 2022 година ОЛП на ЕС и САЩ беше 0% сега на САЩ е 4,5% а на ЕС 5 или 5.5%. А в РФ все е 7% ОЛП... и Центробанк го брани със зъби и нокти защото външната търговия на РФ все още е профицитна и трябва някак да компенсира. Няма да казвам колко пари САЩ и Сие са потрошили(взети пряко и косвено и от нашия джоб) в Ъкрайна и колко от доставените оръжия са откраднати и пуснати на черния пазар изобщо не говорим за трофеите на РФ армия.

108

mgs

преди 1 година

До ПорЦеланТе за това руснаците с тия нови оръжия напредват от активно от есента, взеха има няма 5км от тогава. Събират Т34 от паметници и ги карат на фронта.

107

Красны медведь

преди 1 година

В дома кокошките спряха да снасят яйца.Страх ги е от драконовите зъби.