22

Анонимен

преди 1 година

лельо ,а ти какво правиш на коленце?

21

Анонимен

преди 1 година

БКП-БСП нямат думата за каквото и да е от края на 89 година

20

Дали

преди 1 година

Не е на коляно, на парапет е.

19

Георги Илиев Митев

преди 1 година

" Девойката " , която си е разтворила краката е нормално да не може да пише ' на коляно " . Тя може да пише само между краката си .

18

Анонимен

преди 1 година

вие синдикатите само парите раздавате конституция едва ли нещо може да се промени

17

пуйката на Холмс

преди 1 година

Всичко тече,всичко се променя,само египетските пирамиди са вечни,ада и Бойко като политик.

16

Стефан

преди 1 година

Какво значи на коляно? 30 години имаха да мислят какво работи и какво не. И пак не са измислили .

15

Анонимен

преди 1 година

От Москва наредиха.В парламента на България да се правят само скандали, да не се приемат закони, до идването на нашите хора на власт.

14

Курдо Колянов

преди 1 година

Ами ако коляното е доста тлъсто и е подплатено с парите на тотото ?!

13

Анонимен

преди 1 година

Причината за проблемите в България е падането на социализма, един прогресивен и честен строй.Всичко останало за лакърдии, с което ви баламосват.

12

Анонимен

преди 1 година

Конституция- добра или лоша, не е причина за мафията в Бг.Каква полза от съда, щом той пере престъпленията.Каква полза от избори, когато на тях ье съзтезават мошеници, а ги избира население затънало в лъжи и корупция.

11

Зозо

преди 1 година

До Анонимен ... Киев 2014 ..... това ли е най-новата упорка от Посоля? Позор сте.

10

Ако я променят

преди 1 година

Урсулка за награда ще пусне бюджет за РЕФОРМАЦИЯ НА ПОЛА на цялата партия ППДБ!! Има много желаещи да минат под дъгата и под хирургическия слалпел. Киро и Кокора веднага се записали. А Ицето Иванов дори желае да смени не само пола си но и вида си и от хомо сапиенс ГРАНТОЯД мда стане МРАВОЯД от женски пол.

9

Анонимен

преди 1 година

Що бе,имаше един топ юрист,Барни Ръбъл се зовеше,та същия беше сътворил нова точно за три и то на коляно?

8

Анонимен

преди 1 година

В Киев 2014 като взеха да позалязват протестите и изведнъж се появиха снайпери и избиха 100 души на площада. Гърмяха ги като кучета. После както се появиха така и изчезнаха яко дим без да се разбере и до днес кой го направи. Но ако бяха от Азов и другите неонацисти щеше да се чуе или някой да си отвори устата. Счита се, че са снайперисти вкарани в Украйна отвън специално за случая. Дни по-късно Виктория Нуланд раздаваше сладки на Майдана. Та и у нас така!

7

Според плана

преди 1 година

На Американския посланик ще му се даде глас равняващ се на гласовете на всички Български избиратели плюс 1. Така дори всички да гласуват като един пак ФАЩ ще си съставят правителство и ще ни управляват директно от Козяк. И няма да се занимаваме всеки път със скалъпените оправдания на Кирчовци Колорчовци Ицо Ивановци Мравояди и всякакви други Мики Мауси.

6

Искаме ДЪЛГ

преди 1 година

Искаме още дълг бе! Молим ви Кирче, Кокорче, Ице!!! Избухайте още 10, 20, 30 милиарда дълг за наша сметка, разбира се И ГО ПРАТЕТЕ ЦЕЛИЯ НА УКРАЙНА!! Всичко според заръките на Козяк!!! Молим ви, действайте бързо! А като избягате в чужбина, ние ще платим, свикнали сме!

5

божанков

преди 1 година

нинова не може да преглътне че не може да се класира в управлението и ше го играе сърдита :) а и ква лидерка е тая

4

Анонимен

преди 1 година

вие няма да участвате в писането

3

Бай Дрън

преди 1 година

А какво ще променят? Ще връщат член 1 ли? То и сега има член 1, а според тая конституция, тия, дето искат да я променят, отдавна трябваше да бъдат разстреляни или ако сме хуманни, до ивотна присъда с инфаркт в затвора.