34

СТРАНДЖАТА

преди 1 година

НА ЙОТОВА И СЕ ЗАВИ СВЯТ ОТ НОВАТА КОАЛИЦИЯ, ПОЧУВСТВА НЕСТАБИЛНОСТ....

33

Теди

преди 1 година

Когато злобата и ненавистта са движеща сила, това показва БЕЗСИЛИЕ. Явно спокойствието и 4 к свършиха и за Президентството. Задачата беше да се пречи по всякакъв начин да се създаде РЕДОВНО Правителство. Редовното Правителство значи край на рахата и зависимостта от Олигархията, която пък е зависима от Руските пари. Зад всяко действие в България трябва да търсим Пари или Зависимости. И те излизат.....

32

Референдумът

преди 1 година

За/отлагане, прием евро, докога ще ни мотаете, и другите въпроси, облекчаващи провеждането му? В Италия и Швейцария само 50 000 подписа за иницииране на референдум. Не че с "ала бала" и "кон",хартиени бюлетини, с чувалчета. няма да го манипулирате Най- важният въпрос в държавата. Следващият Топлофикация и безобразните сметки за парно април.. Какво правите с Белене, НЯМА ЕВТИН ТОК? Докога ще растат цени ток, вода, парно? Как ще намалите Инфлация? Дефицит, не може да е 3%? Акцизите ги вдигате тихо

31

Паню Баирски

преди 1 година

Йотова е мисирка и е последната дупка на кавала!

30

Анонимен

преди 1 година

А когато беше стабилно правителството на Киро и Асен от какво бяхте не доволни.От това , че бе прозападно ли.Толкова сте подли и лукави вие комунистите.Създавате анархия и после се оправдавате , че нямате нищо общо с хаоса.И Бойко е от вашето котило.Същия лицемер бОкллуук от партийната школа за саботажи.

29

Анонимен

преди 1 година

А когато беше стабилно правителството на Киро и Асен от какво бяхте не доволни.От това , че бе прозападно ли.Толкова сте подли и лукави вие комунистите.Създавате анархия и после се оправдавате , че нямате нищо общо с хаоса.И Бойко е от вашето котило.Същия лицемер Бо"**** от партийната школа за саботажи.

28

ББ

преди 1 година

г-жата е...комунистка,те кгб внедряват подобни и ги активират да работят против Народитеси в удобният момент!радев препика Националният Химн и България го видя с очите си,кой Българин би показал неуважение към Химна на Родината си?това е престъпление...този е за презрение...този не е президента ни...руски резидент е,само русиянците се държат така с Набода ни от десетилетия...като с роби!роби ли сте им Братя???представете си подобно в Германия,Франция...Народа ще го разкъса до три дни...тук???

27

Анонимен

преди 1 година

Пиг мадър презеденшата отново се изказва по теми за които трябва да си мълчи. Тая институция президенство трябва да се закрие и да си станеме парламентарна монархия. Не се трае вече.

26

333

преди 1 година

Защи взема заплата тази жена ?

25

Анонимен

преди 1 година

"българските евродепутати с които Сорос работи. Две от тях днес са вицепрезидент на България и европейски комисар. Прави впечатления, че *** доктрината е от изключителна важност за Сорос"Това са Йотова и Габриел.

24

анонимен

преди 1 година

Йотова, гледайте в своята с Радев паница. И без това бая поразии нанесохте с всичките си служебни правителства. И най-важното не забравяйте, че вашите функции са основно представителни, така че всеки да си знае мястото.

23

Офакамада

преди 1 година

Тая с вид на вечно бременна да си лап.а кинтите и да мълчи. И без това за никав *** не става!

22

Ой

преди 1 година

И соросоидката Йотова пее в хора.

21

Анонимен

преди 1 година

Има доста такива като тази жена които 10 години взимат солидна европейска заплата от ЕС , но щом звъннат от Москва застава мирно и изпълнява.

20

СИНЕРГИЯ...

преди 1 година

ИМА ЛИ, ИМА ЛИ...??..... ПОДЛИЗУРКОВЦИ...

19

СТРАНДЖАТА

преди 1 година

ЩОМ КОМУНИСТИТЕ РЕВАТ ,ЗНАЧИ КОАЛИЦИЯТА Е НА ПРАВ ПЪТ.

18

МНОГО АКТИВНА...

преди 1 година

НАПОСЛЕДЪК.....ПОЛК. МИТРА СЕРИОЗНО ГИ Е НАРИТАЛА КОПЕЙКИТЕ...

17

Анонимен

преди 1 година

Ние го видяхме още преди да се Оженят 2 те " 1 ви партии" Другарко Йотова!Такъв Политически Преврат,за 34 г след 1989 г,никой политик,не си и помисли да направи! Тези 2 те 1 ви,си направиха харакири за винаги!! Възраждане ги очаква Всичките на Изходна позиция на следващите избори! Когато И да са! Но по всичко си личи,че ще са скоро!-:))

16

Анонимен

преди 1 година

Всички сте купени ту от едните ту от другите децата ви за нищо не стават купени дипломи и преписвачи спрете да се правите на велики

15

Анонимен

преди 1 година

Спрете да мислите за вашата кожа