22

Анонимен

преди 10 месеца

До МинаГЕРБЕРКЕ, НЕ ВИДЯ ЛИ ЧЕ ВЛЕЗЕ С ТРИ ПАПКИ А СИ ТРЪГНА С ЕДНА, ОСТАВИЛ ИМ Е ДА СИ ЧЕТАТ ХОРАТА

21

ЦИТАТЧЕ

преди 10 месеца

КОГАТО ЕДНИ ЧЛЕНОВЕ НА ВСС ПИТАТ КОЛЕГИТЕ СИ ДАЛИ ИМ НАРЕЖДА НЯКОЙ ПОЛИТИК, НЕ Е ЛИ ЯСНО ВСИЧКО? ПЪРВОТО ИСКАНЕ Е САМО 24 ЧАСА СЛЕД ИЗЯВЛЕНИЕТО НИ В КЛИН НИ В РЪКАВ НА габриел... не е ли ясно всичко, ами записите на Божкав и Къри, че така ли иначе ли Гешев ще го махат... ами атентата.... не е ли ясно всичко? БРАВО НА ГЕШЕВ ЧЕ В ТОЯ ХАОС СЕ ДЪРЖИ ДОСТОЙНО КАТО ИСТИНСКИ БЪЛГАРИН. НЕ НЯМА ДА ГО УБИЕТЕ НИТО С ТРОЛОВВЧЕТА ЩЕ ГО ДИСКРЕДИТИРАТЕ.Прочети още на: https://dnes.bg/temida/2023/06/14/mihail-mikov-zapochna-ataka-kym-prokuraturata-kato-cialo.573148#comment-newest

20

Читател

преди 10 месеца

Когато видя тази карикатура,в главата ми нахлуват мисли,колко гадно се държи с опонентите на мутренската партия.Той е едно от дъртите кучета,които пускат когато трябва да се отхапи месо от противникът.Защо мразиш българите,които не са с вас бе аланкоолу?

19

Бай Дрън

преди 10 месеца

Гешев има много какво да каже, въпросът е дали ви стиска и дали на него му стиска. Свинята майка го държи. Както и вас, нищожни човечета.

18

пришълецът

преди 10 месеца

Гешев си е гешев,но проислямска ви глупост няма почва:)))

17

Анонимен

преди 10 месеца

ГРАБ които създадоха това чудовище , сега се опитват да го отстранят.Защото прокуратурата не е само Гешеф.Ако беше само Гешеф, отдавна да е забравена история.Като се сетих за ,,Вагнер" , си припомних, че всички диктатори създават такива формирования за лична употреба.Сега не виждаме нищо ново под Слънцето.Издигнатото и превилегиривано гвардейско изчадие за поръчкови убийства се обръща и към своя родител .За да отхапе ръката и да поеме по свой път.Защото ,,гешефтурата " предусеща своя край.

16

Народее

преди 10 месеца

Опротивяхте на хората!Не сте партии а сбирщина от развратни престъпници гласувайки закони угодни само за себе си! Хората не ви интересуват искате само пари пари..не се наядохте не се натъпкахте Господ ни гледа и ще ни съди всички ни!

15

Мина

преди 10 месеца

Ха,ха,ха Гешев колко страници прочете от 1000 - те пред ЛИБЕ за 15 минути?!Мани,мани,чак на мене ми става неудобно,гадно как се излагаш и как излагаш България

14

Анонимен

преди 10 месеца

Номер големо театро е това съгласувано с Боко уж против него но никакви доказателства за баламите да се радват уж че нещо става а нищо не става Ще повярвам като ги вкрат в пандиза но няма щот е просто кьорфишек Лъжат и мажат да ползват народа като Роб щото ни е такава психиката робска ско не беше такава България щеше да ври сега Нищо Едно голямо Нищо Това сме ние роби дали на ББ или ЕС все сме роби

13

Анонимен

преди 10 месеца

Иска им имунитетите, а.после показва празни папки. Пълно уронване на престижа на неговата институция. Така е когато гл.прокурор не се избира пряко от народа!!

12

Анонимен

преди 10 месеца

А защо в ЕС не показа нищо от тези.1000 страници??

11

Анонимен

преди 10 месеца

Ама си мълчахте досега когато беше Главен :))) Беше единствения кандидат за поста, немаше конкуренция с други, просто си го сложихте там щото ви е удобен за махане по всяко време :)))

10

Анонимен

преди 10 месеца

Гешев е внесъл 1000 стр информация, в няколко папки, в деловодството на парламента. Това е огромен обем свършена работа, к отнема няколко години. Но депутатите неглижират прокуратурата. опитват се да бойкотират гл прокурор. Правната комисия дори му отказва да го изслуша. Брани с нокти вожда си. Тия парламентаристи се взеха много наголямо. Не зачитат разделението на властите. Искат всичко под техен контрол, което е опасно и пагубно.

9

Анонимен

преди 10 месеца

До 8. Гешев, освен че няма доказателства, нищо друго не може да каже, защото шефът, ще му дърпа ушите! Хахахахахахах

8

Анонимен

преди 10 месеца

Всичко е евтин театър, от Брюксел до София!

7

Анонимен

преди 10 месеца

Било пиар когато някой иска да каже истината?Това някакъв нов виц ли е?Хахахаха някой го е страх да не се чуе какво ще каже Гешев.

6

МЪКА И СМЕХ

преди 10 месеца

https://youtube/watch?v=U98hMkXTaG0

5

Анонимен

преди 10 месеца

Правната комисия би трябвало да изслуша гл прокурор по горещите теми, свързани с корупцията, които вълнуват обществото. Това е абсолютно задължително. но комисията иска да замете/ изпере тази особено чувствителна информация.. както изглежда, парламента се превръща в убежище за прикритие на корумпирани депутати. Опитва се да раздава правосъдие, като пренебрегва прокуратурата и тупа топката.

4

ГЕШЕВ АРЕСТУВА ПУТИН

преди 10 месеца

ЗАТОВА СЕГА ПУТИН ВТОРИ НЕ ИСКА ДА ПОДПИСВА УВОЛНЕНИЕТО МУ..... ХАХАХХАХАХ.... СМЕШКИ......

3

Катя

преди 10 месеца

Когато човек започне да се занимава със схеми и не отстоява истината се помешва, става не адекватен. Дела на трупчета , привикване на кошаревски свидетели.?!И накрая се получава жалка картинка