24

Анонимен

преди 10 месеца

Всички видове змии на територията на България са защитени от закона!Глобата не е малка.

23

Щерю

преди 10 месеца

Да пуснат таралежи...

22

Анонимен

преди 10 месеца

На снимката прилича на усойница.

21

Анонимен

преди 10 месеца

Другите животни не са важни и питомни и диви, важни са само смоци, пепелянки и подобни. Ами хората при такава гад в къщи, която може да убие някой нищо не подозиращ човек?! Трябва ли хората и домашните животни да са застрашени от тези зловредни гадини?! Е който милее за тях, да си ги прибере в къщи. Народът знае как да се справи с тях и не бива да се спекулира с *несинността* на тези гадини, явно популацията им е доста голяма.

20

Един

преди 10 месеца

Тази година е бъкано със змии ,заради влажното време е джунгла навсякъде!По 2 метра смоци пълзят навсякъде!Жунгла бе,Жунгла!

19

Анонимен

преди 10 месеца

По добре пепелянка от колкото пепеляшка

18

Анонимен

преди 10 месеца

Разбира се *** види ли змия или смок първата му реакция е да го убие, за да покаже какъв голям мъж е!

17

Анонимен

преди 10 месеца

"болница, имате достатъчно време за реакция" - Препочитам да си спестя състезанието с часовника, където ми остават броени часове, с надеждата, че ще ме спасят в болницта.

16

Анонимен

преди 10 месеца

"Моля, ако ги срещнете, не ги убивайте." - Ще го сложа в кутия и ще ти я пратя по ппщата.

15

Анонимен

преди 10 месеца

Браво на този човек, и аз съм спирал на пътя, за да изместя пепелянка от асфалта, за да не я сгазят. Напълно безобидни същества, дори да ви ухапят, което няма как да стане освен ако не ги настъпите или дразните, няма никаква опасност, отивате в болница, имате достатъчно време за реакция, няма документирани случаи на смърт от над век. Това не е мамба или кобра, че да ви убие. Уважавайте живота и на тези гадинки, и те душа носят. Смоковете пък са съвсем безобидни, те са много още по-страхливи.

14

Аноним

преди 10 месеца

Няма няма и току някой малоум изпълзи след змиите, да ги спасява. Що не ги спасява у тях си?

13

О, не

преди 10 месеца

хич няма да я закачам животинката,,,направо ще черпя с кафе

12

И аз не знам

преди 10 месеца

Тоз вика не ме закачайте изпи на екс много ..300 мл + ракия и легна след 3 часа стана и дойде на масата. Предполагам както лекарствата не действат на пиян човек по същият начин и отровата ... Няма такава сила при пиян човек.

11

До 11:

преди 10 месеца

Каква ракия при отрова, бе човек? От една страна змийската отрова натоварва черния дроб, а ти добавяш още отрова под формата на алкохол! Вие нормални ли сте?

10

Водолаз

преди 10 месеца

Режеш на спринцовка предницата, и с цилиндъра издърпваш колкото можеш отровата - това работи до първата минута... Запомни каква змия те е ухапала, защото за различните видове има различни антидоти - неутрализатори. Аз ползвам амоняк ...намазвам мястото той неутрализира отровата...и болката преминава до ден. Змията ако ви клъвне, не я закачайте, имаме случай в който човека я рита и тя го клъвна отново. Този се спаси с половин литър ракия и 3 часа сън. Но като цяло, веднага!!! в болница!!!

9

пришълецът

преди 10 месеца

Ти да видиш:)))

8

Ц

преди 10 месеца

Все пак дайте съвети как се действа при ухапване, да не дава Бог никому!

7

456

преди 10 месеца

ПОКЛОН ЗА ТОЗИ ЧОВЕК, който Доброволно и на Собствени разноски, върши тази нелекна работа!!! Не може ли Общината да му плаща поне бензина??????

6

Анонимен

преди 10 месеца

Търсят си посестримите укро уроспиите.Там в Стара Загора има.Даже във фейсбука съскаща групичка са си направили.

5

Православен

преди 10 месеца

Това е наказание от Господа заради парада на coдомитите на 17 юни