11

Ани

преди 11 месеца

Ха,ха,ха е това е щото са, големи мъже" Бегата щото ще лъснат лъжите им,а така могат да продължат с думите Барселона гейт и шкафчета гейт.Неща Стени Ци

10

Анонимен

преди 11 месеца

Пепедебетата държат на думата си - ще преперат борисоф. Факт! Но "Възраждане" какво правят? Креатура, проект на герб ли са за обиране на отрицателен вот и парламентарна подкрепа? Някой разбира ли какво става, или тупат топката в очакване на войната, която ще разсече всички възли?

9

Абе

преди 11 месеца

Колко взема човек който участва в една комисия ? Още 1700-2300 ли ? И в колко комисии участват "нашите" хрантутници?!

8

Мравояд Грантояд :

преди 11 месеца

"Ох,по цял ден пускам пералнята,свърши ми белия прах... А също и препарата за изпиране... Жълтокафявите петна още стоят! Избелихме Буци и КирчУ , дано не личи кафявото отзад. След шест месеца ще простирам,евентуално!"

7

5 кила злато

преди 11 месеца

Отиваш и крадеш 5 кила злато. После казваш, че прокуратурата е компрометирана и отказваш да те съди и да ходиш на съд. Това правят нашите любимци.

6

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 11 месеца

ВСИЧКИ "КОМИСИИ" У НС----СА ЗА "ВЗИМАНЕ НА ДОПЪЛНИТЕЛНИ ПАРИ" ОТ НАРОДА...!НЕМА ДА СЕ НАМЕРИ "ПРЕДСЕДАТЕЛ"----ЩОТО ШЕ СЕ ОКАЖЕ ЧЕ Е ..."ПУНТА МАРА"--ГЕШОВ-МОДЕЛ..ХА,ХА,ХААА...!

5

Ако искаш

преди 11 месеца

да замажеш някой чутовен гаф, най-добрия начин е да създадеш комисия в НС по темата

4

изкуствен интелект

преди 11 месеца

създадохте много комисии и от тях визмате пари блез нищо да сте свършили. за бесене сте

3

Анонимен

преди 11 месеца

Още малко ще ви търпи народа и като излезе с празните тенджери - ще ви измете като ураган.Само на комисийки ще ми станете. Кой щ ви плаща по 2 500 лв.допълнително за бездействието към всяка комисия? 40 комисии имате. Това са грешни пари. Да се дават допълнителни по 2500 лева за всеки участвал в комисии си е престъпление. В тези комисии работите в работно време, за което имате огромни заплати. Това не е извънреден труд, за да ви се плаща отгоре. 232 депутата включват всички комисии. Престъпници!

2

Анонимен

преди 11 месеца

До тук добре. Айде сега и една комисия за парапетите да направите, та да е на 100% сигурна работата. И ще управлявате спокойно докато свят светува!

1

Кокорко

преди 11 месеца

Ще тупкаме топката колкото се налага -ще сьздадем комисия за имунитетите и без това сме за -2-3г тук