99

Анонимен

преди 10 месеца

1 Кремъл е новата международна единица за психопатия

98

Анонимен

преди 10 месеца

Така че спокойно си се чипкайте на мориенцето, пък ако ви стане нещо, не си го тургайте присърце.

97

баце

преди 10 месеца

Е, явно няма да се ходи на черно море.

96

Анонимен

преди 10 месеца

Тая година пак ще сме в Гърция.

95

Анонимен

преди 10 месеца

Нито нефтопродуктите, да не говорим за торовете, са опасни както за човека, така и за флората, и фауната в Черно море - екоталибански медиен цирк за слабоумници.

94

...айноморието

преди 10 месеца

Черно море е толкова замърсено, че водата от Каховка ще е като свежа струйка.

93

Анонимен

преди 10 месеца

Съвсем не! Ние сме отдалече и за малко. Също така, ако даваме оръжия на Укра, това хич няма да ни засегне. Нас нищо не ни засяга.

92

Анонимен

преди 10 месеца

Значи според този "еколог" излиза, че в басейн за плуване може да се обособят места за "пикаещи в басейн- а" и места за "НЕпикаещи в басейн- а", и всичко ще бъде наред. Според мен това е платена статия, с платен "еколог" и въобще платена от мутрогените по морето журналистика. Миналата година за пръв път видях Егейско море. Имах чуство, че гледах водата в отлично потдържан аквариум. Бях направо в шок.

91

Бай Дрън

преди 10 месеца

Е то по логиката на екозащитниците, нещо чрезвичайно се е случило. А когато валят проливни дъждове и има наводнения в Украйна, не е ли същата ситуация? И не само в Украйна. В Европа имаше толкова наводнения и всичко в Дунава.Да не говорим за България, как при малко дъжд, б....ците на цяла ц...ка махала се изсипват в морето.

90

L.

преди 10 месеца

То това беше ясно, ама предният министър ли беше, зам. ли беше приказваше точно обратното като си мислеше, че ние трева пасем тука. Но, разбирам го - за това му платили НПО-тата, за това приказва.

89

Мухаха

преди 10 месеца

Европа през Дунав си изхвърля оотпаддъците в Черно Море повече от СТО години ... ама сега един язовир бил проблема ... ВСИЧКИ страни около това море Турция ... Румъния България , Украйна , Русия ... си изхвърлят оттпадъъжите в морето . Особено промишлените отпадъъцци които са в много случаи и токсични. И какво от това ? От десетилетия се знае че в Черно Море под 100 метра НЯМА живот. Всичко е измряло. Ама нали има възможност за това в случая да се обвини Блатная ... Такъв шанс не е за изпускане.

88

ЕкУлог

преди 10 месеца

Замърсяването от "Каховка" не създава сериозни рискове за морето ни ... само за китовете .

87

ИВАН

преди 10 месеца

КОЙТО КАЖЕ, ЧЕ ИМА ЗАМЪРСЯВАНЕ, ЩЕ ГО ГРЪМНАТ ИЛИ УВОЛНЯТ НАЙ МАЛКО! ЕВРО АТЛАНТИЦИТЕ СА БОГАТИ И СУПЕР АЛЧНИ, ТЕ ИСКАТ БОГАТСТВАТА НА РУСИЯ, КАКТО ЗАВЛАДЯХА ПОЧТИ ЦЕЛИЯ СВЯТ!

86

до 112

преди 10 месеца

Абсолютно! Сега ще мажат по интервюта колко било чисто и безопасно. Нали има сезон и той трябва да е на 300% Какво от това, че ще е пълно с ***, ще ядем риба и морски дарове, тъпкани с химикали, заразите ще са на високо ниво, да не говорим за тежки метали - на кой му пука. Не е важно здравето, важно е печалбарството. Мила родна картинка....

85

никакви

преди 10 месеца

сериозни рискове ,както ,,НЯМАШЕ,, и рискове от РАДИАЦИЯТА от Чернобил. Всичко скрито - покрито от народа . Зарази и болести ги чакат живеещите на тази територия ,наречена държава.

84

Анонимен

преди 10 месеца

Водоемът, построен през 50-те години на миналия век, е проектиран да издържи на ядрен удар. Но не е защитен от експлозия отвътре - кой да предполага, че нещо такова може да се случи. Точно затова издишат нелепиците на Русия, че масиран украински обстрел е причинил рухването на бента.

83

Анонимен

преди 10 месеца

Гуемо подмазване към соПствениците на блокове по БГ Църноморието , ко да очакваш от местната ни Фисша класа- палиталози , джакузилози , чалгари и прафесари ..нъ съ пънети драги ,пак ши ви платят , ний матряла пак ши идим на муре ,ку ще акули ,пирани и косатки да пуснат ,щот тъй сми дресирани и си немаме представа какво е туй Нормален курорт

82

Анонимен

преди 10 месеца

От регионалната инспекция по околната среда в Бургас и Варна щяли да вземат проби от брега, понеже нямали плавателни съдове! Кво нещо е да са пръкнеш в третия свят!

81

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен - Още миналата година Washington Post писаха, че украинците стрелят с HIMARS по шлюзовете на Каховското водохранилище, статията им е все още на сървъра. Нещо да каза тогава? Украинците не СА СПИРАЛИ от тогава да стрелят в опитите си да съборят стената и да наводнят. Именно това беше и причината руснаците да се откажат от Херсон и да го оставят на укрите без бой - още тогава укрите заплашваха че ще залеят всичко! Промити мозъци...

80

Анонимен

преди 10 месеца

Неще еколози и атомна бомба да падне ще кажат, няма проблеми за населението