11

Анонимен

преди 10 месеца

Абе прави ли впечатление,че от близо една седмица всичкото кука се разработило като за последно,вардят по храсти,проверки за за алкохол и наркотици,поголовно документи се проверяват,да не е дошло време за поголовна сеч или правят добро впечатление на новите управляващи?

10

Анонимен

преди 10 месеца

Милиционерите почнаха ли да си купуват винетки?

9

Цецо

преди 10 месеца

Лъче айде в хаджака да тренимраме крака, слагай тениската на ЕКонт ,защо не идваш

8

Не виждаш такива шоф

преди 10 месеца

Моля поставете камера на скрито място на Добрич - Варна. Да ви се отворят очите.

7

пояснение

преди 10 месеца

не е травматизъм а си е тероризъм !!!

6

Анонимен

преди 10 месеца

И двете са без значение, ако няма целогодишна акция - "Да спрек корупцията в МВР"

5

Анонимен

преди 10 месеца

АБЕ!! РАЗБЕРЕТЕ!!! Не може да има "традиционната акция Ваканция! Да пазим живота на децата на пътя"!! ТОВА ВИ Е РАБОТАТА ЦЯЛАТА ГОДИНА!!! ТОВА Е АКЦИЯ ЗА 365 ДНИ В ГОДИНАТА!!! Не може да съществува понятие "акция", означаващо че за седмица или месец или сезон ще си ВЪРШИТЕ РАБОТАТА! Това ви е работата всеки ден! ТОВА Е АКЦИЯТА -ВСЕКИ ДЕН СИ ПОЛИЦАЙ! Не от първи юни до десети август!

4

Ха

преди 10 месеца

Пълен смях са тези мерки господа ! КАТ само подпомага допълнителни проблеми! Сложете Камери и няма да се вдига над ограничението, Легнали полицаи на детските градини ... като ти сложат 2-3пати СОЛЕНА глоба или оставиш окачването някъде, ще си вземеш поука! Все едно падате от МАРС ей !

3

Анонимен

преди 10 месеца

Тоест обявявате дати и часови пояс, за да знаят състезателите кога да не карат с 260...

2

Урсула

преди 10 месеца

Кредитни карти и кеш за проверка :)))

1

Анонимен

преди 10 месеца

Искам да го видя това на магистралите... как отбиват някой Батьо, дето *** със 250 новото Ламбо и активно да го проверят. После дали няма активно да мятат палката като регулировчици - не знам. Или да почнат да спират гастарбайтерите, дето карат като на село... не знам какво ще направят - ще им пишат една глоба, дето няма събиране ли? Ясно, че пак ще спрат бай Иван с 20 годишния Опел и ще се чудят какво да му напишат, че да отчетат дейност.