48

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен,к.9 Указ за освобождаването му президентът подписа 3 дни след предаването му от ВСС на предложение за освобождаване на Гл.прокурор Ив.Гешев.

47

В.

преди 10 месеца

При всяко действие по разкриване на доказателства може да стане подсъдим. И без това процедурата по освобождаването предполага и издаване на вид присъда.

46

Анонимен

преди 10 месеца

Какво тогава "разкри" пред ЕС и ЕП в Брюксилел господин Гешев, като има следствена тайна? Гледаме поредното представление на бездействалият 3 години Иван Гешев, платено с нашите пари.

45

Анонимен

преди 10 месеца

Защо мълча 2 години, защо не продължава да мълчи след 2 години? Кога ще проговори Гешев, защо проговаря Гешев? С такива ненормалнници журналисти и коментатори, некадърни, жълтооцветени, кафявоомазани, никой нищо няма да проговаря. Скандал от непроговарянето 2 години, скандал от проговарянето след 2 години. Скандал от мълчанието, скандал от проговарянето. Похвалете човека, че се е еманципирал, че е излязъл от Мафията, изслушайте го, искайте да даже нещо. Други са още в Мафията и не проговарят.

44

Инспектор Дюдю

преди 10 месеца

Гешефтурата се спотайва и бездейства цели 3 години чак сега се сети да се прави на много активен.... Има хора които не са забравили как замота и забатачи воденото от него дело за фалита на КТБ..... Комунистически слуга лично подкрепен от бившия шеф на 6 ти отдел на ДС и назначен след изчистване на конкуренцията и няколко протеста против назначаването му.

43

Анонимен

преди 10 месеца

Гешев скоро ще е при бай Ставри!

42

Винету от Банкя

преди 10 месеца

На пояса ми вече виси каскет, редом до скалповете на лоите врагове.

41

Анонимен

преди 10 месеца

май ще се окаже че няма некорумпиран гербаджия

40

Съвет

преди 10 месеца

Преди да си отиде , Гешев да извади всички кирливи ризи но показ .Следващия ако има чест и смелост, да има с какво да се захване.

39

Божил Божилов

преди 10 месеца

Нали Борисов преди време ни нарече Матрял никой не му поиска оставката,даже и една псувня не му теглиха!!!

38

Анонимен

преди 10 месеца

Гешев имаше цялото време в света за изминалите 3 г и половина! Мълчеше освен че " пазеше" МутроКомуниста само!! Сега никой не се интересува от него!!!

37

Анонимен

преди 10 месеца

Аз съм действащ прокурор и смятам като вътрешен човек, че няма да има друг такъв главен прокурор като Гешев.

36

Сметката

преди 10 месеца

Макар и късно е редно да му поискаме сметката защо си трая толкова години. Раираните дрехи и затворнически каскет ще му отиват.

35

Стоко

преди 10 месеца

С това арогантно парвеню, Борисов и Кой се избърсаха по мръсните задни части. Сега виждаме нагледно, как парвенюто се връща към началното си състояние на господин никой. То не може и не иска да приеме факта, че е използвано за тоалетна хартия и явно осъзнава, че скоро ще бъде напълно смачкано от собствените си създатели. То е шумно, арогантно и хленчещо.... една напълно жалка гротеска!

34

WTF??????

преди 10 месеца

Помня как Гешо Каскета пазеше Боко и тогава цялата поMuяpcka герберска сгaH го хвалеше. Сега Боко е на пангара и герберливите обърнаха палачинката. За Кирчо ПеПераса и Ко. не ми се говори. Те са дори по-големи б0kлuци!

33

Анонимен

преди 10 месеца

котилото на герб и ппдб действа в общините... ето я основата за оплетените свински черва от години.

32

Анонимен

преди 10 месеца

Непредвидим е.Вече не слушка.

31

Анонимен

преди 10 месеца

Чух, че се чудили кой да сложат за и.д. главен прокурор. Трябвало да е човек с интегритет (сиреч техен човек). Мога да налучкам номинациите: Даниел Лорер; жена му; Лена Бориславова; мъжа и; Кирил Петков; жена му.

30

До 29

преди 10 месеца

Ах да! Когато някой ви казва истината, макар и със закъснение, веднага го обявявате за шизофреник!!! Колко удобно!!!

29

А ха

преди 10 месеца

МНОООГО защитници на Бойко, кой знае колко са крали И ТЕ покрай него! Пфу!!! Никога няма да се отлепим от дъното, ако не си казваме Истината!!!