168

Аноним

преди 1 година

Русия няма как да загуби войната,пък и американците няма да допуснат това да се случи

167

По долни от Путин

преди 1 година

са само българските му изтривалки

166

Анонимен

преди 1 година

българските Путино питеци затова, че поддържат терористичния Кремъл, ще си получат заслуженото... съвсем скоро... след като Русия загуби войната и започнат съдилищата !

165

Анонимен

преди 1 година

в началото на 2та световна война 3 милиона руски войника се предадоха в плен на германците и не искаха да се бият за Сталин, ЗАЩОТО СТАЛИН ЗА 23 години умори от глад, разстреля и изпрати в Сибир повече хора, отколкото е загубила Руската империя за 200 години войни до 1917г.

164

Не му връзвай кусур,

преди 1 година

ГОРКИЯТ, НЕ Е НА СЕБЕ СИ !

163

Изглежда замислен ?

преди 1 година

НЕ БЕ, НЕ Е ИЗТРЕЗНЯЛ ОТ ТАЯ СУТРИН !

162

Тошо

преди 1 година

Унищожаване, липса на морални граници ...!?А вие каквоооо.... сте създали господине и за какви граници може да се говори при деградиране на духовна същност на една висока длъжност, но не такава личност !?

161

Джуджетникофф

преди 1 година

Ох, майка, такъв бой ще ядете, че ще си глътнете водката в кривото гърло и ке се задавите яко и за последно.

160

Бай Дрън :

преди 1 година

"Няма да позволим СП да снабдява Европа с газ! Ще направим всичко необходимо,с всички възможни средства да не допуснем това!Репортер: Какво имате в предвид?Бай Дрън :С всички възможни средства!!!"СлучаЕност?!?

159

Анонимен

преди 1 година

"А ти чакаш Мъск да ти дойде в селото." На мене ми дреме и за Мъск, ама ми е по интересно ти кво чакаш? Мутрофанова да преведе на Копейкин и той да ви раздава ли? Хаххах

158

123

преди 1 година

Руднаците умеят да унищожават - това всички го знаем. Когато обаче трябва да се гради нещо , никакви ги няма

157

Анонимен

преди 1 година

Е, те и пиянките щяха до Лондон и Берлин да ходят ама за 1,5 г 20% от Украйна само (до Киев смятай още колко има), Бахмут за 9 месеца, Пейтриатите от 80 те си прихващат неуловимите кинжали, създателите им ги прибраха у панделата, НАТО си увеличи границата с рашите с над 1000 км. Ама нека си продължават в същия дух, на мен лично не ми пречат.

156

Анонимен

преди 1 година

По умен е от колкото изглежда плещи глупости та като го закарат в Хага да пледира невменяемост

155

Ха ха

преди 1 година

Толкова необясним взрив на "Северен поток" че ряно сутринта на следващия ден Байдън получава по незащитена връзка радостно съобщение от Лиз Тръс ... " ГОТОВО Е " .... Та се наложи пълната с идеи за възход на британската икономика новоназначена Лиз да си подаде оставката...

154

Анонимен

преди 1 година

"Кремиковци и другите заводи даже и през 90те бяха конкурентноспособни запада ги изкупи за да няма конкуренция" Къв запад ве, Кремиковци го купи един индиец да нареже квото беше останало, че не струваше за нищо. Както купуваха и мотокарите та да им вземат оловото. Бегай с тия комунистически глупости. Знам ква мизерия беше тогава.

153

Анонимен

преди 1 година

"Имат ли собствени? Имат. Онези които ползват за военната сфера никога няма да се добереш до тях." Абе не всичко е само до операционни системи и процесори вее...въпреки, че на книга и в YouTube имат много неща, ама на практика ти казах кво имат. Апък за военната сфера пък хептен няма за кво да говорим. То се вижда вече 1,5 г Технологични мишоци са.

152

Психопатът Путин

преди 1 година

заплашва човечеството с ядрена катастрофа. По долни от него са само путинофилите в България.

151

Алкохолен сюнгер

преди 1 година

150

Пий си психо хапа,

преди 1 година

НЕ АЛКОХООЛ !

149

Анонимен

преди 1 година

"Операционные системы, поддерживающие процессоры архитектуры Эльбрус: QNX (российская сборка ЗОСРВ Нейтрино-Э КПДА.10965-01), ОСРВ БагрОС-4000[2], также выпущен ряд дистрибутивов Linux ОС Эльбрус, МСВС, ALT Linux, Astra Linux Special Edition Ленинград, Лотос[3][4]." ХАХАХХАХАХХАХА-ХАХАХХАХАХ