20

:-) :-) :-) :-) :-)

преди 10 месеца

Дебелия е най добре да не е жив. За България.

19

Анонимен

преди 10 месеца

От Магнитски няма изпиране, само тука ще си развява байрака, ама това е защото помаците и турците му дават власт.

18

Как ще

преди 10 месеца

Обяснят такива - филите и такива -фобите , пред партньорите ни за които постоянно говорят, че номинират някой , посочен в разни магнитски закони да прави читави промени във конституцията?

17

Дрън дрън

преди 10 месеца

Порция празнасловия! Президентът трябвало да изчака, поради "тежката лична история " между двамата??? От това ли зависи съдебната система в България?

16

здраствуй тавариш

преди 10 месеца

Криво седи, право съди стар кадия...

15

Дядката

преди 10 месеца

Шишито колкото и да го перат "Магнитски" му отряза главата!

14

Анонимен

преди 10 месеца

Ние си мислехме, че гласуваме на парламентарни избори, то било на перални избори.

13

Анонимен

преди 10 месеца

А кой го накисна?

12

Анонимен

преди 10 месеца

Вие вече го изпрахте по времето на тройното ви управление с ДПС===Глупости. Точно тогава изпъкна непригодността му. Сега обаче го приемат всички от управляващата коалиция - ГЕРБ, ПП, СДС и ДСБ. Тези които на времето се кълняха, че не могат да дишат с Пеевски в държавата администрация, днес го приемат за партньор в дискусиите за промяна на конституцията. Смешници.

11

Анонимен

преди 10 месеца

Само срината, трябва преди това да я опожариш, след това да я изметеш. От този бардак наречен съдебна система, нищо не става.

10

Електра

преди 10 месеца

Вие вече го изпрахте по времето на тройното ви управление с ДПС, и когато СС Момата и Мая Костинбродска, го напарфюмираха с издигането му за шеф на ДАНС...

9

Алеко Константинов 2

преди 10 месеца

Освен това - Искам някой да ми даде пример - Дали ако в Западна Европа изтече такъв ЗАПИС с Политик , искащ да става "МИНИСТЪР" , в който най нагло иска "Техни Министерства" , тяхно "МВР" и да се уволняват хора - без значение законно или не! И после да се "отчита" на точно определено - ПОСОЛСТВО! Та ... В Нормалните Демокрации тоя човек ще стане ли МИНИСТЪР , както стана в Абсурдистан?!?! Или ще бъде пометен и веднага ще отиде на съдебната скамейка ?!?!

8

Електра

преди 10 месеца

Бла бла бла, четиво за червени рашистки манерки. Кому рашистите, ще се успокоят само когато видят Борисов свален а ГЕРБ разчленена, което няма как да стане. В сутришните ТВ блокове, се лее само кому рашистка пропаганда, където кому ДС доносници, промиват и без това малкото останал не дебилен български народ. Както е казал поета: "Отникъде взора надежда не се вижда", за тая про кому рашистка губерния, за която да е такава имат Баджак мисирките назначени в медиите ни. А бе къде е Антон Тодоров...

7

Алеко Константинов

преди 10 месеца

Какво "Изпиране"?!?! Какви пет лева , бе?!?! Едните арестуват шефа на другите и реват как ще вкарат всички от тях по затворите и никога ... ама никога .... няма да правят Коалиция с тях! И малко по - късно ...... Правят КОАЛИЦИЯ ... Правят "ПРАВИТЕЛСТВО"... И вече НЕ само НЕ се арестуват - А взаимно си пазят гърбовете! Ааааа ха ха ха! Ха ха ха ха ха..... По откровено тъпо парче от овчеглавият Български гласоподавател едва ли има! Лъжат го от минимум 20 години по един и същ начин и пак вярва!

6

Анонимен

преди 10 месеца

Егати "левицата" с милиардери в нея..........Само безработни и неграмотни ли признаваш за подходящи за левицата? Няма лошо, направете си партия.

5

баба мара

преди 10 месеца

този пеевски защо непрекъснато се мотае в нс какво се очаква като гешев ти гоплю-еш то се хили защо не си подават оставките и да си гледат бизнеса непрекъснатовъртят интриги в обществото

4

Сандо

преди 10 месеца

Пеевски не го огря да стане шеф на ДАНС, но пък затова е виден коститцтионист вече! ... има видим напредък. Нека дружнпо благодарим на лодкаря Христо дето кръжеше покрай сараите

3

Анонимен

преди 10 месеца

Че тя си е срината какво още ще и сриват ?------Срината друг път. Работи си много добре. Корумпетата затрупвани с кюлчета и пачки евро са невидими за съдебната система. Гледай Генерал Боко за пример. Ако някой се разшуми за делаверите на "елита", веднага съдебната система го хваща за гушата. Виж Елена Йончева за пример. Работи безотказно системата, но не за обществото, а за "елита" на пазарната ни икономика.

2

Анонимен

преди 10 месеца

Сега пък откъде се появи другарят Кадиев, изневиделица !?! Той да издейства Иванчева да освободят, която я подкукуроса да става кметица на Младост. Да отиде да протестира, защото на човек, убил човек му дадоха 6 години, същото и на Иванчева за пари. Дали са крадени или не, са пари, а не човешки живот... Така че, да погледне и в тая ниша а не да философства по други въпроси.

1

Анонимен

преди 10 месеца

Че тя си е срината какво още ще и сриват ?