62

Анонимен

преди 11 месеца

* днес базираната в Копенхаген агенция по време на представянето на уебпортал, който анализира отминалите горещи вълни, наводнения, горски пожари, периоди на суша и други ФЕНОМЕНИ*, феномени в резултат от геоинженерството!

61

Анонимен

преди 11 месеца

абе ясно е че тая планета ше стане рано или късно на фурна като Венера . Благодарение на допълнителните 50 гига-тона въглеродни емисси годишно - вероятно ще стане на фурна по-бързо. Верно че сибирската империйка за кратък период ще садят банани и че се къпят в арктика , но и те ще станат на тиган накрая . Хората са неиспешен експеримент на природата и е време експеримента да се закрива.

60

преценка

преди 11 месеца

Който се готви за война ,получава война

59

баба мара

преди 11 месеца

клим проблеми започнаха българия е наводнена и се видя че не можем да сесправим с този проблем които няма да е последен нашествие на кърлежислед дълго време в люлин се появиха ята от врабчета а за останалите птици да неговорим цяла нощ са песни и танци няма ги само катериците избягаха по новагодина когато бяха гърмежите

58

Анонимен

преди 11 месеца

Април средната максимална температура беше под нормата с 2-3 градуса, през месец май също, юни и той засега е по-хладен от обичайното. Какво ще е лятото тия да не се правят на Нострадамус, няма как да знаят, какви ще са температурите за 3-4 месеца напред, температури се предвиждат и познават най-много до 3-4 дена напред. А и от Еврипа до Европа има разлика, в Испания може и да е жега, а в Полша да е хладно лятото.

57

Бай Дрън

преди 11 месеца

Загре ми телефона. Днес бая затоплих атмосферата на Европа.

56

Аз

преди 11 месеца

а ес и ек да се готвят за низвергване от властта от собствените си граждани

55

Анонимен

преди 11 месеца

Пускат едно хаарпче и сме локдаун.

54

Анонимен

преди 11 месеца

До 51, миналото лято си беше бая горещо, и това ще е същото, веднъж като стегнат горещините, си отиват чак в края на септември! Ама нали трябва да си изкажеш налудничавата конспиративна теория, даже и лятото ще подмениш

53

До Анонимен

преди 11 месеца

1.5 градуса не значи, че от 30 ще е 31.5 .... такива като теб, които си нямате идея как работи климата на собствената си планета не трябва да имате право на глас.

52

Анонимен

преди 11 месеца

То да са само климатични... с мед да ги намажеш!

51

Анонимен

преди 11 месеца

Как се борим в БГ с климата ? Вдигаме Данъците и всички са доволни. Подготвят от сега. Като почнем да ядем кал, ще ни светне, ама дано не е късно.

50

Анонимен

преди 11 месеца

Хаха миналото лято беше бая хладно и това се очертава такова, ама нали трябва да се плаща данък въздух

49

Анонимен

преди 11 месеца

до 41Не ни обянявай във Фрнция и Гермния как са - таме *** колят бели дяца на плаца и нищо ...кво ми обясняваш ве ***? Бегай

48

Анонимен

преди 11 месеца

До МуахахаНяма как да затоплиш климата на Земята и да очакваш суша слабоумнико! По-високите температури означават повече валежи, а тази комбинация е идеална за живота и той процъфтява при такива условия, а не загива. 3 месеца суша в Европа никога не е имало и никога няма да има, поради географското й разположение! А във Франция вали интензивно последния месец и ще продължи да вали. Най-сухия район в света се намира в Антрактида, познай защо?

47

Анонимен

преди 11 месеца

Ледовете се топят в Антарктида....ама Черно море не е мръднало. Иначе се топят да знаете!!! Лошо е, както казва един "Българин" - "това излъчва е едно лошо".

46

До Анонимен 45

преди 11 месеца

Пълним я с чакъл. До есента трябва да се асфалтира.

45

Анонимен

преди 11 месеца

Европехската агенция да вземе да си го завре отзад....Лято кат лято - Юли месец съм с дълъг панталон, къде е тая жега неописуема бе кавали?

44

Анонимен

преди 11 месеца

Абре,оная прословута озонова дууупка кво стана с нея,позатвори ли се?

43

Банани Банани

преди 11 месеца

Почнахте ли да Гледате в Европа - щото Банана не Лъже, а Купените *** по Медиите - Лъжат! Та като почнат Банани да Растат у Европа - тогава Вярвайте!!