36

Анонимен

преди 1 година

Повече от половината активни българи работят НА ЗАПАД !!! Следователно повече от 75 процента от българите са ЗА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ И ЗА НАТО !!! А в Русия дори агитката на Копейкин не смее да припари, да не би да ги мобилизират, а ходят при Митрофанова да ги гуши и инструктира за Възродителния Процес, както по времето на товариш Живков. Тогава братушките товариха и изнесоха в Русия културните ни светини. Проверете в Рилския Манастир, музеите, Плиска и Преслав.

35

Анонимен

преди 1 година

Новото правосъдно министърче, с много хъс,от първия си ден, се зае да обладае ВСС, направи го най- безцеремонно, без да му мигне окото, и хукна по тв студията със заместника си да се обясняват и плюят по Гешев. Нищо добро не очаква държавата.тия новите са без всякакви задръжки и съвсем ще срутят всички ценности, изградени с времето. Надеждата е в президентът, да стопира този процес на разпад. Все пак би трябвало да има обективно, а не политическо правосъдие.

34

Айде

преди 1 година

Да престанат да броят минутите като мафиоти на някоя на повикване!

33

Харпун

преди 1 година

Като много държат на своевременните разследвания, защо се крият зад имунитетите и не ходят да дадат показания на разследващите. Сами си противоречат и са неубедителни в това, което правят.

32

Анонимен

преди 1 година

Аз имах едно много тежко дело за човек, който е политик отдавна. Гешев много ми помогна, но съдът не поиска да му произнесе присъда. Събрахме доказателства, но съдията получи подкупче и делото се потули. Съдът решава.

31

Анонимен

преди 1 година

До АнонименМного правилно. Довечера ще излезе, ме само е отишъл на разходка. Каквото трябва го е казал. Тези хора срам нямат.

30

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 36 Досега имаше главен прокурор. Да не би да е попречил на корупцията и кражбите в особено големи размери??? Освен, че набедиха 2 жени и ги хвърлиха в затвора със скалъпена постановка, нещо друго да са направили? Свобода за Иванчева и Петрова!!! Свобода!!!

29

Анонимен

преди 1 година

Другаде пише, че са му отпуснали 30 мин, той говорил 25 мин., което е нормално. Някои хора до довечера ще кажат, че Гешев изобщо не е говорил в ЕП.

28

Анонимен

преди 1 година

Няма нужда от главен прокурор, за да може да се върти корупцията по високите етажи и никой да не пречи. Или някой послушко, който да си затваря очите и тогава ще бъде много обичан.

27

Един Българин

преди 1 година

До 33 Толкова работиш в съдебната система колкото аз работя на Марс! Прокурорът не образува ли дело всичко е на трупчета. Делата ги гледа съдът ако ИМА ДЕЛО!!! Най-важно е да има дело, а не всички престъпници включително и тъмно-зелените крадци да се измъкват, защото са от електората на герб! Моята прокурорка дори миналата година я повишиха от младши именно заради подобна случка. Какъв съд, като до там изобщо не се стига при ясни престъпници?!!!

26

АНОНИМЕН

преди 1 година

Много неща направи Гешев - хвана Бобокови, Баневи, Арабаджиеви. Колко фабрики разби за разпространение на наркотици, хвана телефонни измамници и много други неща. България загуби много с неговото отстраняване. Предстоят тежки години.

25

Един Българин

преди 1 година

Какво значи "административен ръководител"? Ако аз съм прокурор за повишението ми необходима ли е препоръка и подпис на този "административен ръководител"? Ако да, то той директно ще влияе на делата на всички прокурори!

24

Анонимен

преди 1 година

България няма да има толкова добър главен прокурор като Гешев. Просто не влезе в играта на мутрите и си го свалиха. Вече ги е страх от него. Драги депутати, които уж ще правите съдебна реформа- аз работя в съдебната система и мога да кажа, че реформа трябва да има в СЪДА. Присъдите ги издава съдът, а не прокуратурата.

23

Анонимен

преди 1 година

Славов, стига лъжи, защото и вие от ППДБ уж трябваше да изчегъртате герб и Баце, а вместо това ги прегърнахте и сега пазите ББ като писано яйце! Вие сте отрицание на отрицанието!

22

Анонимен

преди 1 година

Нещо всички много взе да ги е страх от Гешев. Затова го свалила набързо като главен прокурор.

21

До 27

преди 1 година

3 милиона евро е даден за всеки глас на ВСС. ДАНС знаят.

20

Анонимен

преди 1 година

СЛАВОВ, саботирате държавата. Предатели!!!

19

Анонимен

преди 1 година

25 минути е траело изслушването.Славов, престанете да лъжете!Не пасем трева. Инсталираха ви от Брюксел,за да изпращате военна помощ за Украйна.Събирате държавата. Безсрамници! Вие, където викахте мафия и влязохте в НС само защото плюехте по Борисов - сега какво ви стана?Ток ли ви пуснаха по краката, че подскачате като ужилени срещу Гешев?Или клиентите на прокуратурата ви платиха да бутнете единствения човек, който разкрива престъпленията на мафията?Падне ли правителството сте аут от НС завинаги.

18

Анонимен

преди 1 година

Броили са поне едно 300-400 000 евро на човек за да го отстранят, може и повече.

17

Анонимен

преди 1 година

Защо всички ги е страх от Иван Гешев?