10

Анонимен

преди 11 месеца

Гешев, за съжаление ти излезе жертвата на мутрите. Нали знаеш, че който работи в България е крив и го правят луд.

9

Анонимен

преди 11 месеца

Г-н Левчев, има опит за запазване на Гешевата прокуратура без Гешев и на ВСС и затова членовете на Съвета така бързо реагираха. А СРП и СГП с проявената напоследък активност може да объркат нещата. Първо сериозно да помислят и определят позицията си спрямо политици и депутати, а не инстинктивно да потеглят в галоп с рогата напред.

8

В.

преди 11 месеца

Личи си, че този човек с нищо не се занимава и е способен единствено на общи приказки!

7

А бре каскет

преди 11 месеца

Каскета се оправда с Путин у европа, ех тоя Путин секи сеопитва да се оправдае с него ако не му става или си е оцапал гащите с кафяво

6

Анонимен

преди 11 месеца

МЛАДИТЕ ХОРА ИМАТ 2 ОСНОВНИ ПРИОРИТЕТА: ПРОФЕСИОНАЛНО И ЛИЧНО, СЕМЕЙНО РАЗВИТИЕ. ПОЛИТИЧЕСКИЯТ ХАОС ПОРАЖДА ИКОНОМИЧЕСКИ И СОЦИАЛЕН ХАОС. МЛАДИТЕ ХОРА СИ РЕШАВАТ ПРОБЛЕМА ЧРЕЗ ЕМИГРАЦИЯ. ВРАЖЕСКИТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ ДЪРЖАВИ ПЛАЩАТ НА НАЦИОНАЛНИТЕ НИ ПРЕДАТЕЛИ ЗА ДА СВАЛЯТ ПРАВИТЕЛСТВА ! ВСЕКИ, КОЙТО ИСКА ДА СВАЛЯ ЗАКОННО ИЗБРАНО ПРАВИТЕЛСТВО Е НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ И ВРАГ НА БЪЛГАРИЯ.

5

Анонимен

преди 11 месеца

Скъпи политичета, Ако не бяхте продавали с десетилетия БЪЛГАРИЯ, СЕГА БЪЛГАРИЯ ЩЕШЕ ДА Е РАЙ И МАКЕДОНИЯ ЩЕШЕ ДА НИ МОЛИ ДА СЕ ПРИСЪЕДИНИ КЪМ НАС !!!

4

Анонимен

преди 11 месеца

Много е важно на къде духа вятъра.

3

(-_-)

преди 11 месеца

Нищо няма да се промени, защото сме в родово-общинния строй. Всичките го в нари като тоя касета са навързани като свински черва и единствено могат да бъдат почистени чрез огън. Да, но никой няма да позволи това..

2

Предложение

преди 11 месеца

Да се поиска имунитета на всички членове и членки на ВСС! Така или иначе за всеки от там има множество данни за престъпления, описани в папки. Сега е моментът тези папки да се извадят. През това време президентът да назначи служебен ВСС.

1

Любомир Левчев

преди 11 месеца

Сакън и Владко да не се изкаже за Гешев, то само баба Гицка още не е.