40

...

преди 11 месеца

Крайно време е президента да бъде свален от власт и тази г.розна кукувица.

39

анонимен

преди 11 месеца

До Охххзаплашваш ли или така ми се струва

38

158

преди 11 месеца

Абсолютно права. Президенството е единствената институция, на която може да се има доверие. Радев ще спази закона при всички случаи. Въпреки, че Гешев го нападна така грубо. Как се обръща палачинката..

37

проправителствения с

преди 11 месеца

Като обиждате Илияна Йотова, вижте си Лена и Деса Поетеса... Аре чао! проправителствен отчаян сайт

36

Анонимен

преди 11 месеца

След като Бойко си продаде вота на избирателите на психодесните родоотстъпняци, днес проучването на Сова Харис показва че електоратът им е паднал с близо половината - до 13,2 процента . пп и дб имат 10 процента... И сега злобеят по човека от записа с най-голям рейтинг според кирчо - президента.

35

Анонимен

преди 11 месеца

До ОхххПсиходесномутренската коалиция винаги им трябва враг, вчера беше Гешев, днес е Радев, утре българският народ. ВИЕ СЪСИПАХТЕ И СРИНАХТЕ БЪЛГАРИЯ, ВАШИТЕ НЕГРАМОТНИ ВОДАЧИ ПРОЧЕЛИ ВИНЕТУ И ОТКРИЛИ СИЦИЛИЙСКАТА ДОЛИНА.

34

просчовекслабадържав

преди 11 месеца

ТРОЛОВЕТЕЕ НА МАФИЯТА ПАК СА НАПЪЛЗЕЛИ ПО ПРЕЗИДЕНТА ИСКАТ ГЕШЕВ ДА БЪДЕ МАХНАТ ЗА ДА СИ КРАДАТ БЕЗНАКАЗАНО ОТНОВО...

33

Анонимен

преди 11 месеца

КОАЛИЦИЯТА НА ОПАЗВАНЕТО НА КОРУПЦИЯТА И ИМУНИТЕТЕ И ЗА ЗАДКУЛИСНОТО МАХАНЕ НА ГЛАВЕН ПРОКУРОР СЕ Е РАЗБЕСНЯЛА И СЕГА АТАКУВА ПРЕЗИДЕНТА, А ЗАБРАВЯ, ЧЕ ТОЙ Е САМОСТОЯТЕЛЕН ОРГАН. ЗАБРАВЯ И ЧЕ ПЛЕВНЕЛИЕВ И СТОЯНОВ ПРЕЦЕДЕНТИТЕ НА ТОЗИ КРЪГ СИСТЕМНО ОТКАЗВАХА ДА СИ СПАЗВАТ КОНСТИТУЦИОННИТЕ ПРАВОМОЩИЯ - СЛУЧАЯ СЪДИЯ ВЕНЕТА МАРКОВСКА И ПРАЗНАТА ПАПКА ЗА МАНДАТ... АЗ СЪМ СЕДЕСАР И ДРУГИ ПОДОБНИ. ХА СЕГА ГЕРБЕРИ ЩО НЕ ПОСТВАТЕ - МАЧКАЙ ГЕШЕВ, ХАХАХА МАЧКАЙ ШАРЛАТАНОМУТРИТЕ!!!!!!!!!!!!

32

РЕШЕТНИКОВ ПРЕДПИСА:

преди 11 месеца

РАДЕВ ДА Е ПРЕЗИДЕНТ.... А ЙОТОВА ДА ГО КОНТРОЛИРА....

31

Оххх

преди 11 месеца

Йотова, не ти се отдава политиката, Йотова.... Замълчи, по-добре.

30

Анонимен

преди 11 месеца

Къде е ДС с рицина...

29

Анонимен

преди 11 месеца

Искате да кажете, че правитеслтво обявило се за промяна и спиране на статуквото и мафията, трябва да остави "калинките" на същите постове и то да не назначи никой, който да работи за промяната в най-корумпираната страна в ЕС?

28

Анонимен

преди 11 месеца

До 333,к.38. За каква парламентарна република бълнуваш? Виж какви са депутатите от 47-то НС досега. И друго: 180 депутати козируват на групата на Киро,Асен Василев и Лорер. Младите от ГЕРБ по инерция слушат ББ, а той си отива и повлича цялата партия със себе си. Реагирайте навреме, млади хора, и не позволявайте трима авантюристи и неопитни, да не кажа пишман политици, да ви водят за носа и да досъсипят България.

27

Анонимен

преди 11 месеца

Деди Боце продаде безусловно и безславно властта на една шепа авантюристи и остатъци от СДС под името ДБ. Да се хващат овреме младите от ГЕРБ и да не слугуват на ПП. Залогът е голям - Кирчо,. Асенчо и Лорер ще съсипят България. А Борисов да се изнася в Испания или Германия поне за половин година, може и за една година.

26

123

преди 11 месеца

Тази ли падна на колене пред руския патриарх? Да млъкне веднага.

25

333

преди 11 месеца

Парламентарна република с вицепрезидент??? Защо?

24

Самоук социолог.

преди 11 месеца

Живота на тази жена мина ей така , без полза за обществото , но 100 % за нейно полза. Лицето на БСП. Винаги е стояла от дясно на председателите на БСП , сега стои от дясно на президента. И гледа едно умно , умно, демек вижте ме до къде стигнах от нищоправене.

23

Отговор

преди 11 месеца

До 999 13 В България има вицепрезидент за да замазва гафовете на президента.

22

Паню Баирски

преди 11 месеца

Тази комунистическа мисирка, която, като видя, че не става за журналистка, реши да се бърка в политиката, не става за нищо. Затова да не се бърка там, където не и е работа! В скоро време този комунистически президент ще бъде изритан и на тази *** ще и изстине мястото, да ходи на борсата да си търси работа!

21

Анонимен

преди 11 месеца

Много неграмотна женица.Свлече се в краката на Ядрения поп Кире Фасо.ПОЗОР.