181

леля Пена

преди 1 година

ВЪРВИ ПО ДЯВОЛИТЕ,ЧАЛГО!

180

Shark

преди 1 година

На този мизерен сеLски тарикат защо изобщо му се дава думата? Партията му спечели избори и той се скри най-безотговорно и долно излъга избирателите си. После стана патерица на ГЕРБ и свали работещо правителство. Той и неговата партия от чалгари са виновни за сегашното положение. Долен непрокопсаник!

179

Strimbo

преди 1 година

Как не те е срам? Надявам се скоро да те махнат от рашист-ката хранилка, тогава да те видим!!!? "МЪЖ"

178

Ицо

преди 1 година

Ако иска и брат си близнак да номинира за пост, поне не са гласували за Пеевски да ни прави конституция, както гласуваха ИТН. Срам нямат тези под-човеци.

177

Славе,

преди 1 година

НЕма какво да скачаш! Ако беше истински мъж, когато преди две години спечели изборите, можеше тогава ти да си този, който да назначава леля си, кума си, първия си братовчед и т.н., на определени постове. Сега си никой и ще мълчиш! Ясно ли е?

176

Анонимен

преди 1 година

Тоя още не може да преживее,че не му дадоха 4 милиарда уж за строителство,а всъщност да финансира умрелата си кабеларка,чиито състав ежедневно се оплаква от безпаричие.Но поне уреди най-некадърните си сценаристи да се мотаят в парламента като мухи без глави.

175

Кунов

преди 1 година

Прав си Слави във Франция много хора излизат на протести и ефекта както се видя е никакъв.

174

Анонимен

преди 1 година

чалгар-плешак

173

Анонимен

преди 1 година

До вет.д-р Г.Заров: Добре,че Слави го направи тогава! Спаси ни....нооо временно, и сега тези измамници отново се натресоха с цел да ни доунищожат! Дано стане някакво чудо,за да се махнат Продължаващите Подмяната

172

Анонимен

преди 1 година

Ами прав е Слави.

171

Ганди

преди 1 година

Славке , а бе да попитам какво стана със северномакедонския космонафт,литна ли вече

170

Анонимен

преди 1 година

Тоз като селянин не знае изобщо какво се случва в държавата, иначе лае :)) Край с тебе вече славчо, остана с преференциите 4%, кервана си върви, кучетата лаят :)))

169

Анонимен

преди 1 година

Чудя се кой им плаща на толкова охранители, които се шлаткат с джипове!

168

Анонимен

преди 1 година

ББ продаде цяла партия с доскоро около 26% подкрепа, за да се спаси от прокурорско разследване. В медиите публикуват сваляне на подкрепата на партията ГЕРБ наполовина - 13%. А младите мълчат! Поискайте от ББ да се оттегли от лидерския пост, докато е време и раздялата може да стане без скандали и по-малка загуба на електорат за ГЕРБ! Утре ще бъде късно и ще бъдете размазани от едни неползващи се с широка публична подкрепа авантюристи! Те все още са в ступор от записа на Радостин Василев.

167

sd

преди 1 година

мумията не е нито част от проблема, нито част от решението, а е само част от пейзажа

166

Бай Иван 2

преди 1 година

Славчо ,Славчо ти пръв пристана н а Боко и декларира че БЪлгария на всяка цена трябва да има правителство и затова ще подкрепиш тиквата,но той пък по неговият си начин те врътна и сега само с пениш отсрани щото от тебе вече ама съвсем нищо не зависи.Нали знаеш че другият път няма ти прехвърлят гласове?

165

Анонимен

преди 1 година

Виж ся Славчо, то е много лесно да се плюе отстрани, явно ти се отдава това нещо когато товара е смъкнат от тебе :)) Като беше избран от чалгарите за пръв, щото тебе те избраха лично, не за тех, какво напраи Славчо ммм :))Като покани Боко в предаването си, що беше изненадан че дойде и почна да му лижеш подметките, чак беше трудно за гледане това нещо :)))

164

Анонимен

преди 1 година

Най - разумно е да си гледаш песните , а и здравето , че е поразклатено и да спреш да го играеш политически анализатор . Не те бива в това.

163

Ппдб

преди 1 година

Робски народ, това заслужават, а ти плешьо млък, урсула президент, лена вице! Толкоз!

162

Б Б

преди 1 година

Касно е либе за китка.