18

Анонимен

преди 11 месеца

Гешев излъга Мафията, предаде Мафията. Обеща на Мафията да се оттегли, за да има правителство. Дадоха му гаранции и награди, постове, Турция, Израел. Той се закле, но предаде дори Него, дори в Брюксел. Изгониха го като предател от Мафията. Останалите мафиоти искат да се спасят. Пепитата се разбягаха, дребни мафиоти се уплашиха и проговориха.

17

Алекс

преди 11 месеца

Вече Гешев не пречи да се прави съдебна реформа хаха.

16

Алекс

преди 11 месеца

Чакаме голямата реформа

15

Хахаха ;-)))

преди 11 месеца

Гешев си глътна езика в Страсбург.

14

Изнервен

преди 11 месеца

Този променлив кап.*** уж се прави на голям разбирач, а и той не се е научил, че се казва ПРАВОСЪДНА реформа, а не съдебна. Защото в системата освен съд влизат и следствие и прокуратура.

13

Помня

преди 11 месеца

До Анонимно! 6 По времето на ерата Борисов най големия проблем беше дали заведенията да се разделят за пушачи и не пушачи.Сега въпроса е ще я бъде ли България?

12

Пенсионер

преди 11 месеца

Всички държави в ЕС имат съдебни системи. Да се види коя най добре ще пасне у нас и готово.Пак ли ще откриваме топлата вода.

11

Анонимен

преди 11 месеца

Неудобен? На кого? За целия си мандат дотук направи едно показно арестуване и брутална саморазправа с една кметица, която може да е вземала подкупи, но е една дребна риба в сравнение с онези по върховете. А те я изкараха престъпник номер 1. Не, няма такава държава

10

Анонимен

преди 11 месеца

съдебната реформа в БГ е само една - с кьотек

9

figil

преди 11 месеца

До 7 : Гешев с действията си последният месец търгуваше, изнудваше. След като се видя, че загуби подкрепа от своите шефове и имайки се предвид, че запази хладнокръвие след сплашването( дошло от тях), реши да използва всичко което има, за да изтиска така или иначе притиснатите от САЩ( с евентуален Магнитски хора от ГЕРБ). Самият факт, че нищо съществено не изнесе е доказателство за тази тези.

8

Анонимен

преди 11 месеца

много анализатори бе , всеки дрънка каквото му удобно

7

Анонимен

преди 11 месеца

Защо е неудобен Гешев? Защото се опита да опандизи Баневи, Арабаджиеви, Божков, Василев, Бобокови и още разбойници, крадци от прехода, защото се опита да осветли далаверите на властта с държавни и европари??? Или защото иска да посочи всички маскари и еничари във властта ни??? Или защото и ВСС като ПП и ГЕРБ са корумпета, зависими, подкупни??? В какво му остава да вярва българският народ, в държавата, която я няма или в институциите, които са против интересите и живота му?

6

Анонимно!

преди 11 месеца

Моля Ви се това е проблемът на България - съдебната реформа. Има много други належащи проблеми, които трябва да се разрешат.

5

това е МАНТРА

преди 11 месеца

Ала-Бала...Съдебна реформа...решавайте инфлацията и доходите на хората!!!

4

АНОНИМЕН

преди 11 месеца

Вече Гешев няма да пречи за съдебна реформа. Чакаме резултати.

3

Ани

преди 11 месеца

Съдебна реформа. Смях. Много очаквам от Пеевски хахах

2

Анонимен

преди 11 месеца

Стига бе, стига с празни приказки за съдебна реформа, за която никой не знае какво всъщност съдържа и какво ще се прави. С години стоят депутати на една кълка "Съдебна реформа". Шмекери

1

Алекс

преди 11 месеца

Да, Гешев стана много неудобен.