41

Анонимен

преди 1 година

Повече от половината активни българи работят НА ЗАПАД !!! Следователно повече от 75 процента от българите са ЗА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ И ЗА НАТО !!! А в Русия дори агитката на Копейкин не смее да припари, да не би да ги мобилизират, а ходят при Митрофанова да ги гуши и инструктира за Възродителния Процес, както по времето на товариш Живков. Тогава братушките товариха и изнесоха в Русия културните ни светини. Проверете в Рилския Манастир, музеите, Плиска и Преслав.

40

Анонимен

преди 1 година

На минуса дано ти се случи същото да те преследват дрогирани тинейджърки по стълбите. Да се обадиш на спешен телефон два пъти като мен със сълзи на очи и да не ти изпратят помощ никога.

39

Анонимен

преди 1 година

Преследването на хора по входовете без причина с цел стрес и тормоз де факто е престъпление. Би трябвало да е наказуемо.

38

Анонимен

преди 1 година

Posle Pis Едното момиче от преследвачките живее в другия вход 2етаж чак сега се сетих от къде го познах. Нищо не съм направила. Образована и културна жена съм. Цялото ми семейство сме висшисти и не сме заслужили това да бъда преследвана за кеф и удоволствие от дрогстерки .

37

Анонимен

преди 1 година

Защо ми премахнахте коментара не стига че съм в беда. Може ли такова нещо.

36

Анонимен

преди 1 година

Искам да попитам родителите на тинейжърките които тая вечер ме преследваха в градинката пред мола как биха постъпили ако някой ги преследва така както техните дъщери ме преследваха без никаква вина за удоволствие и развлечение. Влязаха дори във входа седяха половин час и нимой нищо не им каза но поне на мен съвестта ми е чиста аз нищо не съм направила те ме презследваха без вина. Що за родители имат тея деца. Що за майки и бащи са това. Ако някой преследва техните родители боже помогни ми .

35

Анонимен

преди 1 година

Стана вече може би десет пъти пиша по форумите че въпреки че съм образована жена на шейсет годишна възраст съм подложена на тормоз от тинейжърки в района на мола симеон велики и оборище и никаква реакция ей никаква поне една патрулка да минаваше няма и няма помощ от никъде. Може би дори ще ме убият толкова агресивни са и винаги весели арогантни уверени. Не знам ако бяха вашите майки нападнати така добре ли щеше да ви бъде.

34

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Гешев е назначение на ДПС.

33

Анонимен

преди 1 година

До АнонименНяма срок за премахване и назначаване на областни управители. Това са абсолютни измислици. Дори никъде не е казано, че задължително с нова власт се сменят стари такива. Реално, ако реши, Денков може и да ги остави. Ако РЕШИ! Радев обаче е задължен да издаде указ за освобождаването на главния прокурор, защото реално той го и назначава.Областните управители не се назначават/махат от министър-председателя! Това не му е в правомощията.

32

Анонимен

преди 1 година

Щом Денков ще отговаря бавно на молбите за напускане от областните управители значи и Радев може да не бърза за Гешев.

31

Анонимен

преди 1 година

Първи рунд - мафията в парламента , подкрепена от САЩ, срещу мафията в съдебната власт 1 на 0. Очаквайте скоро втори рунд мафията в парламента срещу мафията в президентството - искане за импичмънт. Трябва да остане само един властов център - най-лесно управляемият отвън - парламента.

30

Анонимен

преди 1 година

Значи - кгоато Гешев държа разни хора по 7-8-9 месеца, понякога и повече, никой не препираше. Ама сега - ДАЙ! Аз съм българин. Знаме, как сме, като нямаме зор. Като магарета инати. Имам ли зор САМО тогава напираме. А тея като ги гледам, имат ОГРОМЕН ЗОР!

29

Анонимен

преди 1 година

"Това каза пред БНР проф. Екатерина Михайлова, преподавател по конституционно право в НБУ." - Окей! А от Пернишкия Свободен какво казаха?

28

Анонимен

преди 1 година

Най-добре е Гешев да започне да говори,преди да е гръмнала някоя бомба около него.

27

Анонимен

преди 1 година

Гешев е по-дребната рибка.Той беше само един послушко,изпълняващ волята на вожда,на когото викаше шефе.Трябваше да се започне в обратния ред,ама тия,които викаха Борисов е позор,сега са в уйдурма с него.

26

Анонимен

преди 1 година

Някой дела се влачат -10 г време има 10 г ехей колко вода до тогава

25

Анонимен

преди 1 година

Еййй, тия седерастииииии как се понамърдаха по соросоиднитеуниверситети, че даже професори станали. браво.

24

Анонимен

преди 1 година

Трябва да е до края на ТАЗИ, не до ДРУГАТА... аман!

23

Анонимен

преди 1 година

И кой и каза на тая леля, че "разумен срок" означавало седмица? То и съдебните решения трябва да се произнасят в разумин срок, ама се чакат от два месеца до година време. Е сега ще видите какво е разумен срок...

22

Анонимен

преди 1 година

Президента не трябва да бърза с решението си докато Гешев не оповести всичко,което знае.Той трябваше да бъде освободен заедно с "шефа" си,а не тоя долу,а оня изпран.