147

ФАКТ --НЕОСПОРИМ:

преди 11 месеца

Българското черноморие е вече отровено и нема да има туристи , това лято след труповете и мръсотийте от Каховската ГЕС!

146

Анонимен

преди 11 месеца

Нека. Нека стане още много, много по-зле. Белким тогава изравнят със земята оная територия и приключат комплексирания джуджак. То се е видяло, че няма как да мине без това.

145

Ху Кеърс

преди 11 месеца

Руснака преееебва чернобил сега гърми язовира иначе американците са виновни скапана алкохолно *** нация. Колкото по нисък е вожда на племето толкова по малък му е.

144

Анонимен

преди 11 месеца

До 151 Паню БаирскиТърси та тебе да та е.. щото е чул , че си добре разработен софиискигендар

143

Паню Баирски

преди 11 месеца

Който ида го е направил, виновен е мазният мръсен плъх Путин - да отговори какъв х-й държи в една независима страна!

142

Анонимен

преди 11 месеца

Западни публикации за взривяването на Северни потоци: Politico: "Подготовката на операцията по унищожаването на Северен поток се ръководи от главнокомандващия на въоръжените сили на Украйна Валерий Залужний". The Wall Street Journal: "ЦРУ разубеди Киев да атакува Северни потоци" Холандската телевизия NOS: "Холандската служба за военно разузнаване и сигурност (MVID) е знаела за намеренията на украинските власти да извършат операция за взривяване на газопроводите Северен поток и Северен поток 2 още през юни 2022 г."

141

Анонимен

преди 11 месеца

Донецка посока. Тук няма съществени промени. В Маринка и в околностите на Авдиевка продължават боевете с използване на тежка техника и авиация. Сериозен напредък във въоръжените сили на Руската федерация няма. Бахмут и околностите. Фашистката rMeж правят опити за атаки на малки групи в района на Бахмут и Соледар. Фашистката rMeж нямат сериозен напредък в тези области. Артилерията с помощта на насочване от БПЛА продължава да унищожава техниката и личния състав на зомби нацитата, участващи в атаките.

140

Анонимен

преди 11 месеца

Риториката все повече прилича на риториката на Гиркин-Стрелков. Интересно доколко това е свързано с конфликта с МО на РФ и връзката Шойгу-Герасимов и доколко е реалната ситуация

139

Анонимен

преди 11 месеца

Пригожин говори за настъплението на фашистката rMeж в Запорожка посока (тук включва и Времевския участък на ДНР): Противникът е окупирал площ от малко над 100 km²; rMeжTa се движат внимателно; загуби два Леопарда и няколко Брадли - това са обикновени бойни загуби; Радвате се рано. Трябва да се мобилизираме; Те няма да спрат. Не се прави достатъчно, за да се противопостави на врага. Изявленията на Пригожин поразително се различават от информацията, предоставена от официални източници, както и от военни кореспонденти. Риториката все повече прилича на риториката на Гиркин-Стрелков. Интересно

138

Анонимен

преди 11 месеца

На запад от района на Времевския участък, в посока Запорожие, интензивността на атаките на фашистката rMeж значително е намаляла. След изключително неуспешни опити за настъпление в Ореховския сектор със загуба на солидно количество техника (минни полета, артилерия, ПТРК), rMeжTa спряха. Едва ли настъплението в тази посока е приключило. В момента се водят артилерийски дуели.

137

2

преди 11 месеца

Съобщава се, че фашистката rMeж позиционират артилерия и зомби нацита във Велика Новоселка. Вероятно в близко бъдеще rMeжTa ще се опитат да надградят скромния си успех в тази област.

136

Анонимен

преди 11 месеца

Земите под вода, това са земите наети на безценица от американската фирма Монсанто. Заради тази фирма и още 2 -3 американски фирми беше зърнената сделка. Ако тези фирми бяха по-силни от военно-промишления комплекс на САЩ, войната щеше да е спряла.

135

Анонимен

преди 11 месеца

Други цитати от Путин: Наехме 150 000 контрактори. Трябва ли да отидем до Киев? Ако да, тогава е необходима мобилизация, ако не, тогава не. Сега няма нужда от мобилизация.

134

Анонимен

преди 11 месеца

Владимир Путин за контранастъплението на Украйна: Украинското контранастъпление е мащабно, с използване на стратегически резерви, започна на 4 юни и продължава в момента. Противникът не постигна успех в нито един от секторите. Структурата на загубите на ВСУ сега е неблагоприятна, те се доближават до катастрофални. Украйна за това време е загубила над 160 танка и над 360 бронирани машини, все още има загуби, които не виждаме. Нека МО огласи загубите ни в личния състав, но ние загубихме 54 танка.

133

Анонимен

преди 11 месеца

Бахмут и околностите. Близо до Бахмут фашистката rMeж продължава да се опитва да пробие отбраната в югозападната част на града - в района на Клещеевка. Последната атака на rMeжTa не беше успешна - зомби нацитата претърпяха загуби в жива сила и техника и бяха принудени да се отдръпнат. Ситуацията обаче остава напрегната. Същата ситуация е в северозападната част на Бахмут, в района на Берховка. Селището продължава да е под контрола на въоръжените сили на Руската федерация, но фашистката rMeж продължават атаките си.

132

Анонимен

преди 11 месеца

Запорожка област. Времевският подстъп. В този район продължават ожесточени боеве. Продължава и "люлеенето", когато Въоръжените сили на РФ предават някои населени места, а след това си ги връщат отново. Въоръжените сили на Украйна се опитват да отрежат Времевският подстъп (да изравнят фронтовата линия в този район), но засега не успяват. Руските части отстъпват, нанасят огневи поражения на собствените си позиции, където навлиза противникът, след което контраатакуват.

131

Хм

преди 11 месеца

Ахъ , това последната партенка ли е спусната от Митрофонов ?Значи линията е евросъюза ще се разпадне и ние трябва да сме готови , за това не трябва да въвеждаме еврото и "стратегически" да поглеждаме към свинарника .Колкото по навреме изрият предателите от службите толкова по бързо ще се успокоят червените кратуни.

130

ХХХ

преди 11 месеца

САЩ пак няма да са засегнати от поредната война ......Кой ли печели от тия войни в които винаги САЩ е намесена я на Саддам "ядрените" оръжия заради които запалиха Ирак ..обесиха го и накрая не намериха нищо освен злато и петрол :) Я Кадафи ....я Сиера Леоне ...я Виетнам , Камбоджа , Сомалия и т.н. Сега тези държави просперират направо са на върха на хранителната верига !

129

Анонимен

преди 11 месеца

И с еврото няма да фалираме сега, но когато ЕС се срине тогава нищо не можем да направим. А с валутния борд ще го отменим, и ще си върнем независимата валутна политика. По всичко личи, че ЕС няма да изкара дълго, ако се насадим сега с Еврото, когато ЕС се разпадне ще ни оберат до шушка, тогава ще бъде всеки срещу всеки, а големите ще смачкат малките.

128

Анонимен

преди 11 месеца

Санкциите и изолацията действат, руската икономика е в колапс. Руснаците са принудени да свалят чипове от немските танкове Леопард и да ги слагат на миялните машини и кафеварки за да не спре производството.