28

Анонимен

преди 11 месеца

МЛАДИТЕ ХОРА ИМАТ 2 ОСНОВНИ ПРИОРИТЕТА: ПРОФЕСИОНАЛНО И ЛИЧНО, СЕМЕЙНО РАЗВИТИЕ. ПОЛИТИЧЕСКИЯТ ХАОС ПОРАЖДА ИКОНОМИЧЕСКИ И СОЦИАЛЕН ХАОС. МЛАДИТЕ ХОРА СИ РЕШАВАТ ПРОБЛЕМА ЧРЕЗ ЕМИГРАЦИЯ, А БЪЛГАРИЯ ОБЕДНЯВА. ВРАЖЕСКИТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ ДЪРЖАВИ ПЛАЩАТ НА НАЦИОНАЛНИТЕ НИ ПРЕДАТЕЛИ ЗА ДА СВАЛЯТ ПРАВИТЕЛСТВА ! ВСЕКИ, КОЙТО ИСКА ДА СВАЛЯ ЗАКОННО ИЗБРАНО ПРАВИТЕЛСТВО Е НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ И ВРАГ НА БЪЛГАРИЯ.

27

Анонимен

преди 11 месеца

Скъпи политичета, Ако не бяхте продавали с десетилетия БЪЛГАРИЯ, СЕГА БЪЛГАРИЯ ЩЕШЕ ДА Е РАЙ И МАКЕДОНИЯ ЩЕШЕ ДА НИ МОЛИ ДА СЕ ПРИСЪЕДИНИ КЪМ НАС !!!

26

Анонимен

преди 11 месеца

До адвокат :Дааа,г-н АДВОКАТ, добре го казахте за "Буци", но защо не продължите с издънките на Продажниците!??? Нали сте АДВОКАТ!?

25

Хахаха ;-)))

преди 11 месеца

Гешев си глътна езика в Страсбург. Бързо го разкараха.

24

Права е Киселова

преди 11 месеца

"Гешев очакваше, че нещата ще се отложат...", защото "нещата" наистина ще се отложат и то до първите заседания на Военния трибунал, когато Гешев ще бъде реабилитиран. Прочее, днес у нас против Гешев са единствено клакьорите на комунизма, никой евро-атлантик...

23

Анонимен

преди 11 месеца

Тиквената гуца има протекции вече на най-високо ниво в ЕС. Не само от Народната партия, но и вече от Сорос и Ко. Затова са саботирали изказването на Гешев. Трябват им ония 300 000 снаряди и системите ни С- 300, а и танковете. И свежо пушечно месо за месомелачката, защото виждат, че и руската икономика се задъхва, а това им дава надежда, че така ще разбият Русия. Не са учили за обсадата на Ленинград явно.

22

Анонимен

преди 11 месеца

Видно е, че Гешев търси лично отмъщение, точно сега, когато се формира правителство. И се подготвят нови закони в съдебната власт.

21

Изнервен

преди 11 месеца

Тази грозотия само по Ал Джазира още не се е изказала.

20

Анонимен

преди 11 месеца

И за какво да се изслушва Гешев в ЕП, за догадки и предположения? Че нещо си будело съмнения? Само се излагаме, Киселина, само...

19

Анонимен

преди 11 месеца

До до 15-ти За какво - Може и с падарин...

18

Анонимен

преди 11 месеца

Киселовке! Нещата как се отложиха при тебе, а? Ония "плагиат студент", как така отлага 7 години, да споделш за плагиатството му и ЧАК, когато тръгна да става премиер, реши да "изкараш керливите ризи" с извинението, че тогава си се страхувала помниш ли? Ние помним!

17

ЩЕ АРЕСТУВА ПУТИН.!!

преди 11 месеца

А ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ --- СА МУ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ФЕНОВЕ НА ГЕШЕВ......... ХАХАХАХАХХАХА....

16

Бай Дрън

преди 11 месеца

Това ли било евроатлантическото разделение на властите, за което ни натискат 33 години? Аааа, сега разбрах. Както една моя учителка по математика цитираше умни хора, аз знам, че нищо не знам.

15

до 15-ти За какво

преди 11 месеца

въобще ни е правителство на 5 милионна държава? Можем да минем с един кмет и един общински съвет.

14

Анонимен

преди 11 месеца

За какво и е на 5 млн България Главен прокурор.

13

Здрасти Вова

преди 11 месеца

Тия новите ПП и другите ДьйБь са по големи съмишленици на Вовкин от който и да било друг, а се пешат либерали. Абе вие сте тоталитарни отроче та и такива ще си останете, доказват го всеки Божи ден с всякакви машинации, които са абсурд и не лигетимни, а и нищожни според закона. Какъв позор сте вие..

12

Абе

преди 11 месеца

Гешев да върви по дяволите, обаче ако завлече и доста от политическия бо*к*лук няма да е зле.

11

адвокат

преди 11 месеца

колега Киселова,не мога да те разбера.Прови ми впечатление,че по-скоро имаш отрицателно отношение към Гешев.Признавам,че допреди 1 мес.,аз също бях така настроен.Но днес, той вече работи дефакто в полза на обществото.защо да не му се даде шанс да се справи с престъпниците от най-висок клас?вно има нещо скрито,което ние,обикновенните хора,нямаме право да знаем.Така ли?Е,аз като обикновен човек,искам Буци арестуван,заедно с него министри от ГЕРБ,и десетина собственици на фирми,чрез които крадяха.

10

Киро парцала

преди 11 месеца

ВСС са нелигитимни към момента и нямат никакво законно право да решават каквото и да е! Друг е въпросът, че всички главни прокурори от 30 години насам са за въжето леко мама Ани с агнешка лой да не се кине.

9

Ц

преди 11 месеца

Айде бе, Бойко, дай едно ДНК или аз да дам вместо теб за по- ситурно??!