44

Киро Х

преди 11 месеца

Как така "Заради климатичните проблеми" бе, та нима за това не е виновен на 100% Путин?

43

Додо

преди 11 месеца

И естествено, за всяка болка, беда и несрета, си виновен ТИ, европеецо от Бялата раса! Ти, с твоето ядене на месо, което причинява глобално затопляне, падане на самолети и най-вече смърт от глад на малките н3гърчета в Африка! Отивай да се стерелизираш, за да нямаш деца, да дариш парите си на еврейските НПО-та, борещи се денонощно с "климатичните промени" и най-добре се ориентирай към планирана, хуманна евтаназия, като дариш тялото си за наторяване на някоя градина, хранеща черни деца!

42

Екоцид

преди 11 месеца

Изсичат Амазонската джунгла с темпове равни на една Холандия като площ всяка година.Гълфстрийма едно от основните течения което се поражда над Амазонската гора се забавя и от там аномалии.Има масова сеч и изчезване на гори и видове .

41

Анонимен

преди 11 месеца

До Хмм (41) Всъщност явно не си летял над Алпите както и над много други места на планетата затова не знаеш какво е друсане!Вие провинциалистите като отидете две лета да берете зеленчук в Западна Европа и ставате по-компетентни от Айнщайн в селската кръчма де:)

40

Анонимен

преди 11 месеца

Не се притеснявайте, за сега само турболенции но след няколко години ще почнат и да падат като презрели круши от небето. Човешкото бъдеще е доста мрачно но пък моето е слънчево и щастливо.

39

От 29

преди 11 месеца

И като последваща стъпка, ще е сами да си товарим и разтоварваме чекирания багаж в самолета. Поне така куфара ми би имал някакъв шанс да пристигне цял и с четири здрави колелца, без да е спукан никъде.

38

Bili

преди 11 месеца

кой летел до сега - летел. тия дето не се плашат от дописката/статията (публикувана едновременно из цел свет?) ше ги режат за недостатъчен карбон кредит (новата световна валута). четито

37

Хмм

преди 11 месеца

Гореописаното не е вЕрно! Каквато е държавата, такъв е и въздушния транспорт. Не може като прелиташ на западна европа всичко да е 6 и тамън като влезеш над Сърбия към България и започне да друса като на магистрала Хемус. Каквито са ни магистралите такава ни е и авиацията!

36

Бай Дрън

преди 11 месеца

Дино, те го обявиха за кравите,затова измислиха да ядем и цензурираната думичка хллле бббарки. Само не ми е ясно, какео ще правят краварите без крави :) Ще станат ненужни и щем нещем, ще се отърват и от тях. Да си отдъхнем малко. Така че....тия екологични простатии си имат и положителния елемнт ;)

35

UK разузнавач

преди 11 месеца

Според мен става въпрос за хибридна руска атака извършена от кгб с тайна подводница!

34

Анонимен

преди 11 месеца

Нито е метана нито са въглеродните емисии. Последните две имат нещо общо с вертикалната структура. а турбуленциите са в хоризонталния поток и то по специално в скоростите на потока. Всичко това е обяснено с принципа на Бернули. И точно тук се явяват вятърните централи които се явяват като бленда в хоризонталния поток. Там потока се ускорява. И идва числото на Рейнолдс - ако е Re>2600 има турболенция. ------ Приема минуси само от недоучили.

33

До 35

преди 11 месеца

Ти май тази година не си летял никъде. Билетчета за 5-10 евро вече определено няма.

32

Анонимен

преди 11 месеца

Докато има билетчета по 5-10 евро така ще е .Между другото пез 50-те на турбуленцията са викали "спокоен полет"Човечеството става все по разглезено.

31

Дино

преди 11 месеца

Сега остава само да добавят, че основната причина за увеличение на въглеродните емисии са....кравите специално от ЕС, защото пръцкат Метан и така изменят климата. Взеха хората за *** съвсем.

30

Анонимен

преди 11 месеца

Затова нямаше много сняг тази зима. Оказа се, че Путин е настроил климатичното оръжие вместо за зимен (снежен) режим, за самолетен (турбулентен).

29

Анонимен

преди 11 месеца

това са го установили на поредния форум за климатичните проемни, където целия елит са отишли с частните си самолети

28

Анонимен

преди 11 месеца

Важното е да не ни прецакат живота с цел опазване климат. А така изглежда на този етап...

27

Анонимен

преди 11 месеца

А по летищата дори вече работници няма. Принтираш си сам билета, мериш си сам куфара, принтираш му етикета, лепиш му го сам и го пускаш сам на лентата.

26

Бай Дрън

преди 11 месеца

Абе то хубаво да няма замърсява ия, но примерно една кола евро 6 е напълно достатъчна за климата.Една адрена централа вместо 5 ТЕЦ, също. Газов ТЕЦ вместо на въглища и италиански б.клуци, също. Ама вече се прекалява със слънчевопанелни плантации, вятър и мелници, елмобили на 100%... Хубаво, ел.мобили, но в гъсто населени градове. Ел.автобуси не е необходимо, има си тролейбуси, трамваи и т.н. Тролея няма батерии, които да замърсяват, ползва чиста атомна енергия...

25

bl

преди 11 месеца

... сега и ако прокарат правила че не са задължени са изплащат обезщетения когато даден инцидент е в резултат от климатичните промени и всичко ще стане ясно