27

Още много

преди 1 година

Гешев е свободен и това не е началото на края, а краят на началото. Следват Сарафов и целия ВСС, ГЕРБ, ДПС, Мафията, Боко Барселоната.

26

Анонимен

преди 1 година

тоя има мозък

25

Анонимен

преди 1 година

Но нека разследват Гешев и ако се окаже престъпник да го вкарат в панделата.

24

Анонимен

преди 1 година

С Мравояда, Пеевски и Простото каква реформа ше стане за чудо и приказ

23

Анонимен

преди 1 година

Да не барат КОНСТИТУЦИЯТА , с мерака да я прекрояват "по свой образ и подобие", че ей тогава ще им се стеснат гащите. И Шиши пак ще отслабне....за другите шкембелии то сие ясно.

22

Анонимен

преди 1 година

Всеки който им е трън в гъ за на тия прошляци - де седи и да ги боде. Никакво спокойствуе!

21

Алена

преди 1 година

Прав е! Искрено вярвам, че сега след като корифеите на юридическата мисъл в страната г-н Христо Иванов, г-жа Надежда Йорданова и г-н Делян Пеевски обединиха усилия и успяха да обърнат мнението на 180 градуса на целият независим политически ВСС относно г-н Гешев ще успеят да реформират конституцията под вещото менторство на генерал Борисов и ще сложат край на далаверите и корупцията по високите етажи на властта и ще поведат България по пътя на европейското развитие и просперитет

20

борба за кокъла

преди 1 година

Тия яко са наточили брадвата и без скруполи ще завземат цялата власт в съдебната система!

19

мдааа...

преди 1 година

Намирисва ми на реваншизъм!!!

18

Що е то реформа?

преди 1 година

Стани ти за да седна аз.....ЕЛЕМЕНТАРНО УОТСЪН !!!!

17

Тия са луди

преди 1 година

ВСС сами си направиха СЕПУКО !!! Интересно не са ли слушали ония запис на ПП и ДБ ?Сега техните глави са наред!!!Ще се леее яко кръв,ша фърчат косми и парцали из дебрите на ВСС!!!Нашите хора чакат!!! Да станат тия за да седнат ония!!!Нищо ново !!! Борба за кокъла!!!

16

бай Гошо

преди 1 година

да де, ама свалянето на имунитета на ББ и просто Киро не е ли също добро начало на реформата, а?

15

Ахтунг-ахтунг за ВСС

преди 1 година

Според него самото освобождаване на Иван Гешев е добро начало на съдебната реформа.Това може да е само началото в никакъв случай не е краят.Следващите на ПЪНГАРА са ВСС. Трябва да си *** да не го виждаш това ИЗЧЕГЪРТВАНЕ! Та да си дойдем на думата: Президента изчаква решението на КС и чак тогава издава указа за освобождаване на Гешев.До тогава я камилата я камилара!Ако не се стигне до отстраняването на Гешев то тогава ВСС може да промени становището си и да ОЦЕЛЕЕ !!!

14

Айде

преди 1 година

Не на занимавай мразя тарамбуки

13

български избирател

преди 1 година

До кога ще търпим такиваПикльовци да ни се правят на МЕНТОРИ и да ръководят съдбините на държавата ни ???Що не си вземат раничките натъпкани с пици с кристали и друм на ЗАПАД!!!

12

Дядката

преди 1 година

Малко е рано да обевявате , че Гешев е натирен!Президента не си е казал думата , а и Гешев има още нещо да свърши , за да го изпратим с почести!Ред е на Борисов !

11

Анонимен

преди 1 година

Ква реформа бе, Гейлорд

10

Анонимен

преди 1 година

До Това е ИНКВИЗИЦИЯ . при такива твърдения от теб години наред из форумите, поне за някое от тях да го бяха махнали, а те за две думи го махнаха. Поне тебе няма да те мислим сега.

9

Анонимен

преди 1 година

И тоя чехххлю с *** дена стаж в мамината кантора, щял да прави реформи!?

8

..

преди 1 година

Да ти бием шута....добро начало!!!