69

Анонимен

преди 11 месеца

МЛАДИТЕ ХОРА ИМАТ 2 ОСНОВНИ ПРИОРИТЕТА: ПРОФЕСИОНАЛНО И ЛИЧНО, СЕМЕЙНО РАЗВИТИЕ. ПОЛИТИЧЕСКИЯТ ХАОС ПОРАЖДА ИКОНОМИЧЕСКИ И СОЦИАЛЕН ХАОС. МЛАДИТЕ ХОРА СИ РЕШАВАТ ПРОБЛЕМА ЧРЕЗ ЕМИГРАЦИЯ, А БЪЛГАРИЯ ОБЕДНЯВА. ВРАЖЕСКИТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ ДЪРЖАВИ ПЛАЩАТ НА НАЦИОНАЛНИТЕ НИ ПРЕДАТЕЛИ ЗА ДА СВАЛЯТ ПРАВИТЕЛСТВА ! ВСЕКИ, КОЙТО ИСКА ДА СВАЛЯ ЗАКОННО ИЗБРАНО ПРАВИТЕЛСТВО Е НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ И ВРАГ НА БЪЛГАРИЯ.

68

Срам, срам...

преди 11 месеца

Има ли все още нормални хора, които вярват в ГЕРБ, СДС, ПП, ДБ, ДПС, БСП, освен рздутата администрация на хранилка???

67

До-75

преди 11 месеца

Абе те -пп са хора на шиши не видя ли

66

На Боко Чекмеджето

преди 11 месеца

ППДБ се оказаха големи тЪ пунгери. Трябваше да върнат мандата и да оставят Гешев да арестува Боко. После на изборите щяха да имат 100 дупетата, кметове, общински съвети.. Пусти Козяк.. Прецакаха се сами.

65

На Боко Чекмеджето

преди 11 месеца

До 70 А КЪДЕ Е ГЕРБ? И Воля на Марешки!

64

анонимен

преди 11 месеца

Такава смрад се носи от Народното събрание, Министерски съвет и президентството, че хората се питат: разлагат ли се вече политическите трупове, които ни управляват?

63

Анонимен

преди 11 месеца

Първане гола вода си брато .Говориш за това което ти плащат ...А това са face информации Защо ако Бойко е виновен първата му работа беше неговия кандидат Габриел да иска оставката на Гешев??? Че той трябва да е ненормален *** Да знае че е правил далавери И да настрои гешев срещу себе си .Мислиш че няма да му мине ум че гешев ще го разследва Ако му иска оставка???? Той нямаше никаква причина да му иска оставка Но го направи . Защо???Защото е сигурен че е чист първане за това .

62

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 11 месеца

ЩЕ СЕ ВЪРНЕ ЛИ БОЙКО? САМО В ПОВТОРЕНИЯТА!

61

Анонимен

преди 11 месеца

Това е най-престъпническата сделка за коалиция.

60

до 62

преди 11 месеца

моеш само да му усмучеш космалците около отходното отверстие на Първан

59

Анонимен

преди 11 месеца

Гешев се оказа жалък червей. Преди последния му пърформънс в ЕП, някои хора му симпатизираха, сега вече, не. Да позориш държавата си с недомлъвки и предположение, е висша форма на клеветничество и лично отмъщение. Да поставиш собственото си АЗ пред интересите на държавата. Ако не докаже обвиненията си в доклада пред ЕП, Гешев трябва да бъде съден.

58

Анонимен

преди 11 месеца

БОРИСОВ ЩЕ ОТИДЕ В ЗАТВОРА ЗАЩОТО СЕ ПОДИГРА СЪС ВЕЛИКИТЕ СИЛИ.

57

Анонимен

преди 11 месеца

Всички "улики"срещу Борисов са "фирма близка до Борисов", "има данни за пране на пари", "с тези пари е купена къща и бутик в Испания" и дотук!! Къде са доказателствата, че Борисов е в тази схема? Борисов има много познати и близки, заемал е различни високи позиции в държавата, но те не са доказателство за престъпна дейност. Гешев е жалък милиционер и отмъстителен лъжец, който е задържал псевдо дела, за да изнудва политици. Включително и президента. Позори държавата си и народа й.

56

Анонимен

преди 11 месеца

Първане, щи оскубя брадата. Изчезни!

55

РАБОТЕЩ

преди 11 месеца

Този социолъг умело манипулира аудиторията.Който му плати натам завива.От такива прогнози и всякакви "ози" се докарахме дотук.Няма нито един,който да убеди хората че казва истината.Понятието "истина" отдавна изчезна от обществения живот.Доверието между хората изчезна,всеки гледа на другия като на лъжец.И когато срещнеш любезно отношение и обслужване,се изненадваш,че все още има нормални хора.

54

преди 11 месеца

Ал Капоне е арестуван за неплатени данъци. Понякога мафията не ти оставя полезен ход и трябва да се хванеш за каквото може.

53

Ерата "Борисов&

преди 11 месеца

5 години на върха на мафията, 2 години кмет, 12 години премиер, 2 години върти държавата на пръста си.. Борисов е на върха на държавата от поне 20 години. Легендарен мафиот - чудя се кога ли Netflix ще направят Narcos Eastern Europe и да го овековечат като Пабло и Чапо.

52

Анонимен

преди 11 месеца

Борисов сключи сделка с дявола и ще си плати като всички, които са го правили.

51

Мара

преди 11 месеца

Не съм фенка на Гешев, но такъв к..... ски номер, какъвто му скроиха, не съм виждала досега. Гешев е прав за "политическите ***".

50

Кей Уай Пи

преди 11 месеца

Борисов ги надигра всичките. Закуравял мафьот - нема отърване.