11

Друг

преди 1 година

Айде стига глупости вече! Май само вие не знаете, че това е лошо нсправрна инсцинировка!

10

ББ

преди 1 година

мога да ви дам примери,имена,адреси, на ...полицаи с проекти...през възрастни...майки и бащи...деца на кгб-дс агенти,реалните производители биват убивани от десетилетия от дпс държащи МЗ и грабещи в полза путин ЕС данъкоплатците!!!кой съсипа Булгартабак???хранещ българските турци???амидпс на пеевски,прогонващ бг турците в робство изоставящи децата си!Бог да пази САЩ и Свободният!!!

9

ББ

преди 1 година

До Анонименвсичките изброени от изрожоденеца,полагат Клетва...да Служат на Народа на България!обаче бачкат за путин платени с ограбени от ЕС пари през схеми и "проекти"ограбващи ЕС данъкоплатците и финансиращи убиеца на жени и деца путин,кгб си има агентура от десетилетия,бизнесмени,политици,медийни "звезди"чалгари като славЧу,това е война...дявола путин насаждащ страх на масите и обогатяващ малцината агенти ви манипулира и ограбва...мнозинствота!!!

8

Анонимен

преди 1 година

По Комституция службите от институциите на изпълнителната,президентската и съдебната власт трябва задължително да са деполитизирани,което включва Президента и състава на президенството,армията и военното министерството,полицията и състава на МВР,всички органи,служби към институциите на съдебната власт и състава на министерството на правосъдието към изпълнителната власт за да си изпълняват независимо от другите задълженията им конституционно възложени с което трябва да се съобразяват политиците.

7

Анонимен

преди 1 година

ПП ви го казаха, ама ги оплюхте

6

Анонимен

преди 1 година

Смъртта на Гелето показа колко прав е бил Рюте...

5

Има мафия

преди 1 година

Дупнишката мафия го уби за да не проговори за Борисов, Ели Скоклева и другите! Убиват със СРС техника!

4

Анонимен

преди 1 година

Показва че няма правосъдие и бяма контрол у нас

3

Пандов

преди 1 година

Смъртта на Иван Иванов (тракторист) и на Желю Желев (овчар) не се забелязва от никой. Защо трябва да плачем за някакъв мега разбойник.

2

121212

преди 1 година

Точно обратното.

1

Мирослав Германов

преди 1 година

Аз съм гей и съм влюбено в Гешев