28

Лилипутин

преди 1 година

Гешев удари червени олигарси- Николай Банев, Миньо Стайков, Арабаджиеви,Бобокови и ги даде на специализираните съдилища. Съдилищата ги премахнаха, Гешев също. Черепи се канят да се върнат в страната. Мафията спечели.

27

ББ

преди 1 година

бой и на подобни руски анализанори манирулиращи ви и ограбващи ЕС проекти и пари от ЕС данъкоплатците!харалан например си имаше автомобил и шофьор...екскурзиянт...платен от ЕС данъкоплатците...с проекти обслужващи руски...с помаща на вебер-енп-щази,САЩ не са слепи,,достъп и доверие трудно до технологий и въоръжения на ЕС...путин продава купете си от него!!!след като ви разруши ...го молете да ви възстанови!САЩ и Свободният могат без вас руските агенти!Народите ви могат ли без Свободният Свят?

26

ББ

преди 1 година

До Божеееепод крилото и със съветите на...Цацаров...този пловдивски...приятел на "почетният консул на русия"ограбващ Българите с измама отнемащ им Пловдивският панаир!играта е примитивна заради липсата на...Българи,само руски роби!!! по жестоки и безмилостни от турските е.ич.ре са,ама вие си ги избирате и търпите!!!

25

Божееее

преди 1 година

До Анонименкакво ще каже гешев...за КТБ,подпомагащ грабежа който платиха Българите,освен Гешев има Глобален Свят който може да каже много повече!!!Гешев бе основен играч в грабежа КТБ!!!

24

Вьзмутен

преди 1 година

Честито мафията отново победи

23

Анонимен

преди 1 година

В момента Радев не ме интересува Интересува ме това което ще каже Гешев в Страсбург и вярвам че е истината която и тий кри през тез години и разбира се това не ме удовлетворява Ще не удовлетвори когато Недосегаемиете си понесат отговорността

22

некой

преди 1 година

Точно тези двамата да ми разсъждават и да ми обясняват?Силно замърсена е медийната среда !Защо не намерите някой умен, обективен и добросъвестен да анализира ситуацията, че да има файда от вас и полза за обществото?!...

21

Анонимен

преди 1 година

Зависи от разкритията утре. Ако се окаже, че отива да докаже, че кюлчетата са фалшифицирани и са компромати? Той казва, че ще говори за Барселона гейт и КТБ. Какво носи като документи едва ли знаят други хора.

20

Обективно

преди 1 година

АНДРЕЕВА, И СЕГА ИМА СЪБРАНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА. А ДНК Е НЕОПРОВЕРЖИМО ДОКАЗАТЕЛСТВО В ЦЕЛИЯ СВЯТ. ЯВНО НЕ И ЗА ЗАЩИТНИЦИТЕ НА КРАДЕЦА БОЙКО БОРИСОВ.

19

къро

преди 1 година

До анонимен Напиши бунище, може нещастно платените да те пуснат...

18

Анонимен

преди 1 година

Стига с Радев кажете А кюлчета аконе у бас от чужбина ще чуем и какво от товавсяко чудо у нас за три дни после същото Промяна няма а аз бях за промяна Другият път Не да сецелуватс ББ колкото ди искат

17

анонимен

преди 1 година

До Траян Аз съм същият и питам думата сметище, ***, мръсно и още синоними на нечистоплътно - защо я цензурирате с точки. Във всеки град има фирма по сметоизвозване и получават огромни пари за това.

16

Траян

преди 1 година

Отстранен заради фразата " политически *** ". Който иска нормално да коментира, нека каже колко хора от народа мислят че политиците са ***, а писачите да направят допитване до хората за същото.

15

Майора

преди 1 година

Жалко поръчката на олигархията е изпълнена- Гешев е птстранен! Сега на бял кпн се завръщат всички тия , които платиха протестите и доведха харвардските мошеници на власт!

14

Радев-матрьошка

преди 1 година

Радев е руска матрьошка. Отваряш го, а от вътре изскача дългата глуповата Деса. Отваряш Деса, а от вътре изскача Корнелия. Отваряш Корнелия, а от вътре изскача Путин...

13

Радев

преди 1 година

Няма нужда да търси стратегия. Направо да го импичват и него и да се свършва.

12

Катя

преди 1 година

Що за въпрос бе Кольо?! Всичко е според зависи ,как да не изпуснеш кокала.Както виждаме Гешев утре ще прави подарък на Борисов пред ЛИБЕ на закрити врата по покана на кой? На доказаната лъжкиня Елена Йончева Каза,че щяло да бъде много интересно?!

11

Червен Кольо

преди 1 година

Всички знаят, че червен Кольо(Кольо Колев) е червен , защото е комунист и пияница, а на комунистите(Медиана) и пияниците никой не вярва...

10

Kiffla

преди 1 година

Аз пак не разбрах. Нали преди време Гешев нахлу с брадати прокурори в президентството и Радев вдигна юмрук и направи Продължаваме промяната, за да се бори с ГЕРБ и Гешев? Тогава бяха ГЕРБ, ДПС и Гешев срещу ПП, Радев, БСП и разни малки. После обаче БСП мина от другия отбор, после ГЕРБ мина от другия отбор при ПП, после ПП мина от другия отбор, после Радев мина другия отбор, после ДПС мина от другия отбор. А малките изчезнаха и минаха няколко пъти от другия отбор. И сега не разбирам кой от кой е?

9

Цялата с*г*а*н

преди 1 година

Всичките т*олове излезли и само статии как Радев трябвало да бърза да им подпечата глупостите. Иначе протести против правителстовот-една статия няма или има само споменаване и веднага "изчезва назад" в потока новини. А сега - все живо! Гешев трябва да си ходи по много причини, НО в случая по-скалъпено обвинение няма! ЗА ДУМА! Има дело в Конституционния съд и е възможно това уволнение за дума да падне. Тогава ще стане хаос. Радев няма срок и за да предпази Държавата от бакиите на тия, да изчака.