17

Анонимен

преди 10 месеца

Смисъла от матурите :най- честни са слабите и средни оценки.

16

Анонимен

преди 10 месеца

Още едно доказателство, че все пак са българи!

15

Дърт Даскал

преди 10 месеца

До Зубара Всеки преписва . Смисъл от този изпит няма... .Да така е. Изпитите са от времето когато ВСИЧКИ учеха а изпита в края на срока беше за да се проверят знанията на училите . Днешно време никой не учи а подготовката за изпит се състои в правене на "пищови" и заучаване на начини да препишеш без да те хванат.Така че , да, Смисъл от тези изпити няма. То и от оценки няма смисъл. Да ядосват и разочароват родителите , смятащи детето си за малък гении. Само белечка че е ЗАВЪРШИЛ е достатъчно.

14

Анонимен

преди 10 месеца

6, така е на истинскити изпити. Точно IELTS се провеждаше така. Сега не знам, но 2017 също беше така. Влизаш само по ризка и можеш да носиш най-много прозрачно шише вода без етикет. Дори средства за писане не носиш, дават ти, а чанти, връхни дрехи - всичко е навън. Обикаля се, гледа се, всеки на разстояние от другите. Докато това не се въведе на матури и изпити тук, бадева се провеждат такива. Необективни са резултатите.

13

Анонимен

преди 10 месеца

У нас е същото. Дори на два пъти на прокурорски изпити се видя, че се знаеха казусите, а тия тук - за едни матури. На които двойкаджии изкарват отлични оценки, преписвайки, както винаги, от нета.

12

Анонимен

преди 10 месеца

Наще са същите че и за висше

11

Офанзивен дефанзив

преди 10 месеца

Истите антички македонци са користили истото македонско софтваре Вибер, за да направат харни оценки по истиот антички македонски англицки jазик. Е па що се чудите - ово све са наши исти неща, оти да ги не користиме? Що е наше, све е наше! Даже и дето не е наше, пак е наше!

10

Анонимен

преди 10 месеца

Те български говорят неправилно, вие очаквате английски да знаят!?

9

Анонимен

преди 10 месеца

Не им трябва английски. "Възраждане " ще им даде работа. Днес все за един сандвич са изкарали. През другото време ремонт на къща "Копейкина" у Варна. ):):)

8

В РСМ Чат ДжиПиТи

преди 10 месеца

Реши всичките матури и всички завършиха с отличен. А макетата не могат да си изпишат имената на Български пък камоли на Македонски.

7

анонимен

преди 10 месеца

A квестори какво са правили по време на изпита или и те наравно трябва да въдат включени в тази група за взаимопомощ.

6

Анонимен

преди 10 месеца

Aми като е изпит по английски да го правят като в английските училища - раздалечени маси по един, гледат те на камери, всичко го оставяш в чантата преди изпита, като подписваш декларация, че си изключил всякаква техника и те обикалят по време на изпита на който пишеш с молив, който те са ти дали. Като по филмите е. Ходил съм 2018 на IELTS. И устния го записват, но без камери - за проверка и тренинг. Явно балканския селски тарикатлък трудно ще се изкорени.

5

Анонимен

преди 10 месеца

А кой допусна тези чуждестранни нещица да се наложат в държавите ни и защо не ни се позволява да имаме собствени?

4

Кефал

преди 10 месеца

Още един пример ,че са Българи. Най-долното лъжливо племе сме.

3

Гросмайстор

преди 10 месеца

Матурата е като шахмата. Не знаеш кой има вибриращ безжичеен интернет в дирника.

2

Естествен интелект

преди 10 месеца

Чакайте, още не са се усетили че Chat GTP може да им пише домашните, тогава мързела и неграмотността ще вземат връх.

1

Зубара

преди 10 месеца

Всеки преписва . Смисъл от този изпит няма