130

Шах

преди 11 месеца

и мат! :D

129

Анонимен

преди 11 месеца

И ,... герб се помина , като СДС и НДСВ !

128

Анонимен

преди 11 месеца

Администрацията е РАЗДУТА , до Марс !

127

Анонимен

преди 11 месеца

С една дума , всички гербери - долу !Сега остава , държавните чантаджии да намалеят със 150% ... Нали Баце ги увеличи от 320 000 / а обеща , да бъдат съкратени с 50% / , на 620 000 , т.е. , сега трябва да станат на 160 000 !

126

драган

преди 11 месеца

До ГЛЕДАМ И НЕ ВЕРВАМТроляци са. Като бяха свикани спешно за първия "спонтанен" протест след като им излезе записа, беше настанала тишина и се видяха реалните мнения и като бройка и като насоченост. Еми меко казано не са се харесали на Козаяк пък като количество нямаха и 1/10 от в "работно време".

125

Анонимен

преди 11 месеца

Показаха едно дърво, в ниското стеблото беше с черен цвят, нагоре клоните бяха с различни цветове, обясниха, че за да не изсъхват пъпките отдолу, трябва да се отрежат клоните на високото, не знам какво означава това, но предполагам. Дали ще се случи, не знам!

124

Аз

преди 11 месеца

Ами те нали искат да овладеят службите. Айде, те сами се сменят, да овладяват. Какво са ревнали? Сега, Кирил и Кокирил да си вземат кадрите с побелели нослета и да ги пращат по областитееее! Айдеее! Кириле, да ми докладваш какво си свършил, Кириле! Може и по телевизията!

123

РЕАЛНОСТ

преди 11 месеца

Това е безспорно доказателство, че тези административни структори са абсолютно излишни - 28 броя, с директори дирекции, счетоводство, главен секретар, зам. областни, ....... От години се говори за регионални структури, което е нормално предвид 6-те региона в България! Как се прави оптимизация на администрация, като във всяка от тези структори има доволно!?! Всички дейности могат да се извършват в регионална структура и евентуално с един изнесен офис в областните градове, с двама служители!

122

Илия

преди 11 месеца

До ГЛЕДАМ И НЕ ВЕРВАМ Платени жалки душици, страхливи образовани хора, безхаберни необразовани и платени писачи. Най после коментар от нормален човек. Мисля като теб.

121

ха ха

преди 11 месеца

И Радев и виц ето му ли са подали оставка?!!

120

Стефан

преди 11 месеца

До ГЛЕДАМ И НЕ ВЕРВАМ Всяка дума която казваш е вярна. Жалко.

119

ГЛЕДАМ И НЕ ВЕРВАМ

преди 11 месеца

Чета тука някви абсурдни коментари и недоумявам наистина ли мнозинството от хората са поклонници на тоя парламентарен Франкенщайн Пъпъ-Дъбъ-Гербъ-Дъпъсъ, или просто тука е пълно с троляци на заплата?! Дано е второто, щото ако не е.......ами тепърва ще затъваме все повече и повече. От народ поставен на колене от инфлация, ниски доходи, слабо образование и т.н. става един идеален избирател, лесно манипулируем, вечно мрънкащ, но абсолютно неспособен да отстоява правото си на нормален живот.

118

РАЯ

преди 11 месеца

Е каква драма е това, бе Денков. Като недоволстваш, що ходихме на избори. То си е същото. Администрацията не работи за вас и вие го знаете. Само сетресоха хората по площада - а който краде сега го пазите. Най-добре нови избори до откат. така не може вече...............не се трае. Съдебната реформа със крадливия *** вътре - не става... Съсипана е държавата и народецът.

117

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 116, знаеш ли кога "ще падне Москва"? Отговор - когато ти цъфнат налъмите. Ти не виждаш по-далече от носа си мойто момче...

116

Анонимен

преди 11 месеца

Изобщо не се трогнах за тези некадърници. Виж ако и кметовте започнат да подават оставки, ще пусна една усмивка, но тези ненаядени крадци, няма скоро да се махнат.

115

Анонимен

преди 11 месеца

Тия радевите хора дето съсипват енергетиката няма ли да подадат оставка, че скоро нищо няма да остане. Управляват сякаш им е частна фирма и са си набримчили заплатите до небесата, а хората които работят от години са подтискани и унижавани по всякакъв начин с новоизмислени правила които водят все до едно, да ощетяват хората. Дори секретарката на директора и измислили длъжност гл.експерт за заплата. Разликата в заплащането вече е в хиляди лв. и никой не вижда тази аномалия, синдикати, ръководство

114

Анонимен

преди 11 месеца

Дори защитниците на рублeф ще се убедят какъв национален предател е. Само им дайте време.

113

123

преди 11 месеца

До Луди ли сте. Е па не сме луди. Правителството се кълне в името на народа, а не в името на Радев. Правителствата са правителства на България преди всичко, след това са на дадена партия. Е за това сме най назад в Европа, щото все се делиме на леви и десни, червени и сини, и тн. Всеки като го назначават казва, че ще работи за България, а се оказва , че работи за себе си, за Радев или за филанкишията.

112

Даскал Кольо

преди 11 месеца

Анонимен, научи се да пишеш, неграмотнико!!!

111

Анонимен

преди 11 месеца

Кумонистическа напас