41

Трябва

преди 1 година

да се изчисти "политическия ***" във ВСС.

40

Браво

преди 1 година

Гешев удари за последно яко мафията

39

Нина

преди 1 година

Ха,ха,ха ,Гешев и той реши да става политик на гърба на Борисов,нали вече така е модерно.Чакаме името на партията ти.

38

sd

преди 1 година

като какъв ще говори в страсбург?

37

анонимен

преди 1 година

КЪДЕ БЕШЕ ГЕШЕН ДО СЕГА? НЕ СИ ЛИ Е ДАВАЛ СМЕТКА, ЧЕ Е ИЗПОЛЗВАН ОТ БОРИСОВ И ПЕЕВСКИ КАТО ИЗТРИВАЛКА И В ДАДЕН МОМЕНТ /СЕГА/ ЩЕ БЪДЕ ИЗРИТАН КАТО МЪРЛЯВ КОТАРАК. ЯВНО БОРИСОВ ГО Е НАКАРАЛ ДА ПОДПИШЕ ДОКУМЕНТ ЗА КОНФЕДИАЛНОСТ И ТОЙ МЪЛЧА. МНОГО Е КЪСНО НЕЗАВИСИМО, ЧЕ ПИЛЦИТЕ СЕ БРОЯТ НАЕСЕН.

36

Гл. пр. в България!?

преди 1 година

Срам и духовна нищета! Гешев се принизява до манталитета на Елена Милиончева, която не пропуска възможност да клевети България и да пази Русия/СССР!!В представените доказателства по казуса няма нито един доказан факт, само празни приказки или алабализми!

35

ПроСоТо

преди 1 година

И сега какво излиза?..-Че Тиквата невинен като пеленаче,обаче със зъби и нокти драска да не му падне имунитета?!..Защо бе?..Нали е невинен,от какво го е страх ?...И въпрос към Тиквените мажоретки:..-Какво ще стане,ако на Мутрьо имунитета падне?..Ще спре да функционира държавата?..Че тояминдил не е нито министър,нито некакъв фактор в някое "ведомство",нито нищо!..Той е един заек,който се е заврял в дупкаа си и подкустря безмозъчните Гербоматросовци да му пазят дъто..

34

Дяволъ

преди 1 година

Стоплих казаня, чакам го.

33

Анонимен

преди 1 година

Гешев ще има срещи с европейски депутати в лицето на..... Елена Йончева.

32

Анонимен

преди 1 година

От това, че Гешев говори само за кюлчета и "барселонагейт" можете да си направите извода, че това е театър. Всички знаем, че Бойко не е чист като светена вода и да ни баламосват, че само едни кюлчета и една манекенка в Барселона са му греховете е направо обидно. Гешев като човек подпомогнат от тези среди със сигурност знае много повече. И очевидно нищо няма да каже. Ще ни будалкат с кюлчетата известно време, след това Бойко ще бъде оправдан и изпран.

31

Гледна точка

преди 1 година

Вчера прочетох изнесените от Биволъ и Bird документи по т.нар. "Барселонагейт". Не видях никъде доказателства, че парите за къщата са дадени от Борисов. А аргументите на прокурора са смехотворни. Защото къщата е закупена от фирма на бащата на Валентин Златев, но, видите ли, Златев и Борисов били в приятелски отношения??? Представям си как ще реагира на това съдийския състав - с гръмогласен смях.

30

Възмутен

преди 1 година

Оправете си текста. На снимките с кюлчетата Борисов го НЯМА. И, разбира се, от снимки няма как да се разбере дали е злато или жълта тенекия.

29

Анонимен

преди 1 година

Гешев няма да говори пред целия ЕП, а само пред една част, които са ляво ориентирани.

28

Закъснял

преди 1 година

До вчера защо мълчеше ????????? Заради бездействието тИ толкова години сме на тоя хал. Затова трябва да си ходиш. А сега и при Арменския поп да ходиш е все тая.

27

ОВчу

преди 1 година

Малко му беше на Гешев резила в Бг, та реши да прескочи и до Страсбург! Тоест, "като шъ е г.арга, да е р.ошава"! -))))

26

Найсе

преди 1 година

да обвини и Брюксел и да се свършва :)

25

Къро, Гаро, Маро

преди 1 година

гът-наха да пасят пожарогасителя Мутра та да не им се провали коалицията на Козяк. Сега и Гешев ли ще гътнете?

24

Оригамов

преди 1 година

Но първо трябва да уточни защо тези дела не са били придвижвани реално. И кой реално е бил осъден докато гешефта е 10 години в главна прокуратура. Засега е известен само случа с кемтицата на младост, за която остана 90% съмнение че е била сготвена.

23

СЪДИЯ ИМОВА

преди 1 година

ДОКРАЙ ТРЯБВА ДА СЕ ПРОЧИСТИ СЪДЕБНАТА СИСТЕМА ОТ ПОЛИТИКО-ИКОНОМИЧЕСКАТА ОЛИГАРХИЯ ХАХАХАХАЗАТОВА ГЕШЕВ ПРЕЧИ

22

Вариант!

преди 1 година

Прави силно впечатление, че всички онези които във форумите нападат Гешев, са представители на Радев. Ще стане обаче много интересно, когато Гешев разкрие в Брюксел истинския лик на комунистическата мафия у нас и пето-колонниците го уволнят, а после ще им се наложи да го реабилитират. Ако това не се случи, то след войната Военният трибунал непременно ще реабилитира Гешев.