296

Анонимен

преди 11 месеца

ТОЯ ГО Е НАЛАЗИЛ МУХЪЛА.

295

Бонго от Конго

преди 11 месеца

Чудя се как можа посолството да инсталира този невзрачен Никакъвец и онази алчна Никаквица начело на държавата?

294

Анонимен

преди 11 месеца

Навсякъде след избори се сменят целите екипи. Само при нас не е така. Как да очакват спечелилите изборите лоялност от назначените от други. Затова при нас не вървят нещата назначен от Петкан после ще работи при Иван и ще е лоялен ???? Така се размива всякаква отговорност - сменят се целите екипи и се понася цялата отговорност

293

Хард

преди 11 месеца

Правилно постъпват. Когато трябва да си тръгнеш - тръгни си с достойнство, не чакай да те изгонят

292

Захарий Абаджийчето

преди 11 месеца

Нищо се не е променило от 1885 година. Русия води същата политика към България, каквато е водила и към ташкенците, поляците, арменците. Нищо ново. Сега ще пратят и някой гуляйджия като Каулбрас да помага на посланничката като събере всички чапкъни да бунят и рушат.

291

Анонимен

преди 11 месеца

На записа се чува Кирчо как смята да ги уволни.За какво да чакат хората да ги унижават?Правилно постъпват.А и тази политика на Пълното Падение си е трудна за одобрение.Новото правителство е с министър на войната,министър на кражбите и министър на ЛГБТ.Отврат!Както се качиха на власт от първия ден се заеха с това какво да изнесат,колко пари да изтеглят и да пускат кекс филми с малолетни.Иванка Шарлатанова щяла да маха понятията мама и тате.Да се маха тя!

290

Бонго,ама от Конго

преди 11 месеца

Няма ли пари, не можеш да направиш нищо. Чудя се на Възраждане...как си мислят че без пари,ще могат да изкарат хората да ги подкрепят. С едни голи обещания за светло бъдеще да накарат хората да стоят по цял ден на припека голи,гладни и жадни,да си купуват сандвичи и да харчат мизерните си спестявания които и без това нямат за да ги подкрепят на площада???? Алоууу Костадинов къде си тръгнал,бе???

289

До 304

преди 11 месеца

Не бъди ***...всичко в продиктувано от парите,те са преценили кога ще получат повече.Т.е. когато останат или когато напуснат

288

някой

преди 11 месеца

Браво !Подкрепям това решение на обл. управители!Време е за съпротива на наглото безсрамие на шайката ***

287

един

преди 11 месеца

Безпрецедентни сте вие, другото е логично следствие!Няма такова безсрамие!

286

Анонимен

преди 11 месеца

Тия областни управи трябва да ги закрият. Ненужна администрация. Всичките обл. управители бяха бивши милиционери/ военни, върли комунисти.

285

Анонимен

преди 11 месеца

Вече говорим за една добре съгласувана дейност от пРезиденството!! САБОТьоРИ НА БЪЛГАРИЯ!

284

Даже е супер

преди 11 месеца

Ура...

283

Анонимен

преди 11 месеца

Бягат защото трябва от тук на татък да са на светло с действията си . Да отговарят , а не да са в семката и да си получават комисионна

282

Retina

преди 11 месеца

Опаа, извадиха тежките спатии.. На никой не му се иска да види след година на Клона, макар и на тънко въже и много добре премислено. Успех да пожелаем на Пинокио и татко Карло 😜

281

123

преди 11 месеца

Областните на чорапа, айде улево. На никого няма да липсвате.

280

Джо

преди 11 месеца

Това е саботаж на Радев. Назначете млади хора. Ще има истински преврат и Радев ще стане много излишен.

279

Анонимен

преди 11 месеца

ходът със оставките е стратегически..Ще доведе до изостряне на отношенията вътре в порочната псевдокоалиция, във връзка с обсъждането на новите лица, които ще трябва да ги заместят..

278

Дърт Вейдър

преди 11 месеца

Към този час вече всички областни управители са си подали оставките и това е разбираемо предвид какви шефове им гласят. Четете между редовете дечица, областните на са бoдaли!

277

Анонимен

преди 11 месеца

Гълъбите бързо са се разлетели след като са направи пологите "на пастет".