55

Анонимен

преди 11 месеца

Платена реклама!

54

???

преди 11 месеца

В София 55% от домакинствата притежават автомобил. Какво ли ще стане с паркирането, ако доближим европейските стандарти и почти всяко домакинство да има автомобил?

53

какво

преди 11 месеца

и пръц така из междудругото в тази много полезна статия - 'Цените на имотите са едни от най-ниските в София' , хахаахаха

52

Пенчо

преди 11 месеца

Радвайте се, че още не са въвели такси за паркиране по улиците в кварталите, както е във всяка друга нормална европейска столица.

51

Анонимен

преди 11 месеца

фандъкова прегради улиците за паркоместа а паргинги няма

50

Анонимен

преди 11 месеца

До до 50 Ти също слугуваш на слугите със жълти стотинки като плащаш в провинцията.

49

Анонимен

преди 11 месеца

До до 48 Ако не може да влезнеш в София от коли по-добре продавай апартамнта и бегай в планина.

48

до 50

преди 11 месеца

Ми всъщност като отида в селото до София не идвам при вас, защото вие сте вече в София да слугувате за жълти стотинки ;)

47

Анонимен

преди 11 месеца

На мен пък са ми забавни хора да ми обясняват колко скучно живея (без да имат идея какво приказват), но същевременно прекарват половината работен ден в мизерния си офис на стол, докато аз работя, откъдето си пожелая. Същите ми говорят за "градски живот". Нищо, че съм израстнал в сърцето на София. Забавно :) Скука е вашето. Всеки ден офиса, а забавлението- кръчмата. Мерси. Забавлявам се спред природата и обикаляйки света. Не че и не посещавам ресторанти, както казах и не че нямам 10 жилища вСофия

46

до 48

преди 11 месеца

За мен има 3 основни типа живот. На спокойствие до града в планина. Луксозен живот в града в някой апартамент с гледка и живот, близко до културата, в центъра на града. За мое щастие съм роден на Попа. До ден днешен си имам 3 апартамента там- 1 на майка ми, 1- на баща ми и 1- от баба ми и дядо ми. За нищо на света не заменям единия- софийска идилия. Имаме и прекрасен в нов квартал с гледка към планината- кеф. Но в 80% от времето работим от планината до града, от къща. Несравним кеф. Но редуваме.

45

до 46

преди 11 месеца

Супер скучен е, да :) Сумарно за 1 година 4 месеца обиколки по света, защото можем да работим, откъдето си пожелаем. Кеф ти- от морето, кеф ти- от ски пистата. За мен богатството са образованието, семейството, кариерата, детските усмивки. Имаме ги всичките. А да обикалям дискотеки да мятам салфетки- мерси. 1 път седмично някой бар и гурме ресторант да хапна хубав японски рибай- с удоволствие. АМа забавления за бедни- мерси. Ски, ветроходство, гмуркане, разходки- това са ми интересите.

44

до 41

преди 11 месеца

В тези 950 са колите собственост само на хора с постоянен и настоящ адрес София-област. Да, сигурно има и лизингови на някой от Копривщица, например. Но не и на фирми. А много коли на гастролиращи и идващи на работа в София също задръстват града. По данни от камерите по светофарите в работен ден в София става доста интересно, защото много народ от Перник, например, идва да слугува за жълти стотинки в София.

43

до 45

преди 11 месеца

В бедния прованс винаги сте ми били забавни. Ти знаеш ли кои са "шопите"? Шопите са населяващите селата около София. Симеоново, Драгалевци, Бояна- едно време това бяха села и кореняците имаме там по 2-3 вили наследствени от баби и дядовци. Не харесвахме населението там- типични текезесари ШОПИ- завистливи, злобни. Като всеки провинциалист. Ей те и тебе- злобен, оскотял беден провинциалист :) А най-забавното- софиянци бягаме в провинцията в китните селца и даваме на бедняците жилища под наем.

42

Анонимен

преди 11 месеца

До Стефан Даже и ако имаше повече гаражи от колите пак нямаше да плащат. Това е психорастройство на шопа да трупа пари и коли.

41

до 41

преди 11 месеца

В тези 950 са колите САМО на физически лица.

40

до 24

преди 11 месеца

Съгласен. Преди КОВИД тамън сменихме семейните 2 коли със следващите модели, сега пак идва време за смяна с новия модел. Еми, автомобилите са на по 30к км, а единият го върнахме на дилъра на 9к км и забавното е, че загуба на стойност почти нямаше заради бруталния скок в цените на коли. Работим си от къща до града. Преди да купим къщата открихме богатството на дистанционната работа. Кажи-речи колите се ползват само за пазар и за ходене по почивки (ако не сме със самолет).

39

Стефан

преди 11 месеца

do 36,В тези 950 са и лизинговите които са регистрирани в София но се карат в провинцията. Както и служебните. Но гаражи няма - факт, даже и платените паркинги се намират трудно и са рядкост.

38

Анонимен

преди 11 месеца

До Стефан Гаражи има в София но никой не иска да плаща 1000 лева наем на месец. Шопите са скъперници.

37

Анонимен

преди 11 месеца

Завиждам на всекиго, който се изнесе от София. Роден съм тук, в центъра, а не из текезесарските квартали с работници от Кремиковци, имам сума жилища, сантиментални за мен. Еми не става. В момента сме в квартал в полите на Витоша, в къща, но не ми е спокойно. Пренасели се, хората в евтините квартали са тотален потрес... Много приятели се изнесоха посока селцата до града и се заформят страхотни общности там на млади, кадърни и образовани хора.

36

оt 37

преди 11 месеца

950 автомобила на 1000 човека исках да кажа, разбира се, а не на 100.