65

Анонимен

преди 11 месеца

Не се карайте. Има и вируси и ваксини достатъчно. Всеки сам да си избира.

64

Анонимен

преди 11 месеца

Доказателство че ваксината за ковид е вредна съм аз. Преди ваксината жизненост незначителни оплаквания без проблеми си правех разходки над 10 км на ден, след ваксината се задъхвам на 5 крачки, безсъние, проблеми с черния дроб , сърдечна недостатъчност , непрекъснато запазване, губене на равновесие. Разходите на месец за лекарсва и изследвания 12-14 лв. Сега 110-150 лв и непрекъснато болна.

63

Ваксинираните

преди 11 месеца

тука първо да прочетат по неофициалните писания и после да се изказват! Ако слушате само СЗО, по-добре не си правете труда да драскате лъжи тука. Статистиката за убитите от ваксини е брутална и няма да ви я кажат по талавизията!

62

Анонимен

преди 11 месеца

Копейки от тия 768 милиона дози, ако са се боцнали по 3 пъти 256млн човека, кога ще почнат да дават фира от отровата? Откакто го повтаряте мина време, та кога ще е, Копейкин трябва да ви е казал.

61

Анонимен

преди 11 месеца

Обезщетение .... само ако "медицинската наука" докаже, че продуктите им причиняват несъразмерна вреда спрямо ползите .... А като знаем, как раздуха от нула ползата от ваксините, единствената несъразмерна вреда за жената би могла да бъде само нейната смърт. Да, ама още е жива, така че едва ли ще паднат на Д-то си и да признаят вреда.

60

Анонимен

преди 11 месеца

Милиарди хора си сложиха васкини и са си живи и здрави, а конспираторите продължават да си пилят, че васкините убиват. Аз съм васкиниран с две дози и нямам нито 1 страничен ефект, както и стотици мои познати. Един на няколо стотин хиляди нещо му станало и конспирацията почва. Тоя дали е бил болен, дали не му е било време никой не се замисля. Преди 80 г същото се случва при измислянето на васкина за полиомиелит (протести, недоверие, отричане), сега е задължителна и спасява милиони животи.

59

аха

преди 11 месеца

смятай колко *** и сбъркани против ваксините имало - шшш алоооо прочетете малко и за другите ваксини колко има със транични реакции или колко има със реакции на шоколад, фъстъци, тестени изделия, аспирин, да не се окаже че една енергийна напитка е много по-опасна от ваксините - ама Ганча си ги жули като стой та глеай

58

Анонимен

преди 11 месеца

И целта е, всички тея плашливите коментари, искам да ги знаят ВСИЧКИ! Всеки да збае, какво са напраееили и да ги сочи с пръст!

57

Анонимен

преди 11 месеца

До 52 - Много ясно. Комунистическа тактука. Хвърля лъжи и манипулации от сянките и никога не излизай от там, освен по тъмно, с нож, в нечий гръб.

56

Има си хас пък да

преди 11 месеца

твърдят друго бионтех и производни. Пеят си кат плочи едно и също и онези хорица с проблеми, че и малко мъртви са някакви невидими. Оправдани жертви в така наречената линия "полза-риск".

55

Анонимен

преди 11 месеца

До "38 sd: Антиваксърите са путински под-логи" Ха-ха-ха. Освен противниците на войната, мразещите Кокорчо, противниците на гейпрайда, сега и антиваксърите Путин ги е пратил. Сигурно и А1, ЧЕЗ и НАП са хора на Путин. Спокойно, в психодиспансера всички доктори са ойроатлантици и спокойно може да се прегледаш там.

54

Дон Кикот

преди 11 месеца

Подскочих като набоден антиваксър като прочетох новината.

53

Д-р Ох Боли

преди 11 месеца

Жените да се пазят, че може да забременеят след като си сложат ваксина.

52

А ха

преди 11 месеца

ПОЧИНАЛИТЕ ОТ " ИНСУЛТИ" , " ИНФАРКТИ" И ВСЯКАКВИ ТРОМБОЗИ НЕ МОГАТ ДА СЕ ЗАЩИТЯТ В СЪДА!!!

51

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 50 - И що си анонимен мишок, идентифицирай се, ще имаш възможност да се видиш с тия с плашливите коментари и без да ги издирваш.

50

Допълнение

преди 11 месеца

При отравяне с нервнопаралетичен газ, първият симптом е течащ нос. Който не е ходил в казарма, да го знае. След това те стягат гърдите и изпадаш в безсъние, докато мускулите неволно се съкращават по цялото тяло, ужасна гледка е. Триеха се видеота, който публикува нещо такова, всичко е истина.

49

Анонимен

преди 11 месеца

Идкам да го издиря ВСИЧКИ МИШОЦИ с плашливите коментари и да им покажа и имената и лицата.

48

Анонимен

преди 11 месеца

До 44 - ФейзЪркиТе направиха 200 млрд..

47

А така

преди 11 месеца

Какви странични ефекти?! Няма такова нещо, всичко е 6 с ваксините. Даже ни караха да се бодем с бустери. И каква стана тя сега?

46

Анонимен

преди 11 месеца

Тествани и безопасни....и овцете повярваха.