75

РуZZkий мир

преди 1 година

Да вероятно Женя ,Пригожка ще се обедини с легиона на Цезар,свободно Русия и ще свалят негово чекиское величества товариш Путин

74

Българин

преди 1 година

Последната голяма битка на Вагнер, която очевидно ще се случи скоро, ще е в Москва. За Кремъл.

73

Боби

преди 1 година

До Рибен троп-Мо ло тов не знаехме че си служил във Вагнер за да знаеш подобни подробности...

72

Боби

преди 1 година

До Я па ти.. НАПРАВИ СИ МИСЛЕН ЕКСПЕРИМЕНТ 5% от БВП за последните 10 години на всички страни в НАТО в Европа без ВБ и Франция те имат ядрено оръжие. 5% си е подготовка за война. Вземи тези астрономически суми и си напазарувай каквото оръжие модерно искаш. Въпрос всички тези страни без САЩ, ВБ и Франция реално могат ли да заплашат РФ - Ами не - Значи само САЩ и не толкова военен контингент а основно ядрено оръжие е заплаха за РФ. ФАКТ. не напразно САЩ има над 800 бази по целия свят. ДА ЗАПЛАШВА!

71

Макс

преди 1 година

До Я па ти..94. Естествено, че НАТО заплашва Русия. Освен това Майдана си беше живо престъпление. Преврат организиран от ЦРУ. Бяха убити хора от украинците. Украйна също заплашва Русия. Също така Русия е заплашена от Полша, Балтийските държави , Швеция и Финландия.

70

Я па ти..

преди 1 година

До Анонимен 94 Кауза за оцеляване на руския народ...!. Какви ги дрън-каш бе ? Никой с нищо не е заплашвал руския народ.Това са приказки на поб-ър-кания Путин.

69

Черпака

преди 1 година

Пригожин им каза че с некадърници и изкукуригали бункерни старчета не се занимава

68

Анонимен

преди 1 година

Пригожин да не се ядосва. Правилно е да подписват такива договори, за да има ред. Това не е война на Пригожин, нито на Путин. Каузата на Русия е справедлива и за оцеляване на руския народ и не може всеки да я води , според собствените си прищевки. Всички знаем какво беше през 90-тте, когато Русия на практика се управляваше от групировки и нямаше никаква държавност.

67

Анонимен

преди 1 година

Международната компания за премахване на ядрените оръжия (ICAN) казва, че САЩ тайно са разположили 150 ядрени бойни глави във въздушните си бази в Европа. Американците поставиха ядрени бомби в Турция, Белгия, Италия, Германия и Холандия. Експертите на ICAN също отбелязаха, че бюджетните разходи на САЩ за ядрени оръжия надвишават общите разходи на осемте държави, които имат сили за ядрено възпиране, и възлизат на $43,7 млрд. САЩ са в процес на актуализиране на целия си арсенал.

66

Анонимен

преди 1 година

Наведнъж 10 Ту-95МС се подготвят да нанесат ракетен удар по Украйна. Според каналите за наблюдение група стратегически ракетоносци на руските въздушно-космически сили лети към Каспийско море, откъдето се изстрелват ракети към Украйна. Този път има голям брой ракетоносци, което не се е случвало от октомври 2022 г. Общият възможен залп е 80 ракети.

65

пияница мистик

преди 1 година

Когато самите колхозници убият Путлepacтин и ако случайно Пирожкин вземе властта веднага ще спре войната с Украйна. Той си има мераци за Африка, да граби диаманти, да му плащат да сваля режими и т.н. Украйна му струва много скъпо и не печели нищо от нея.

64

Алекс

преди 1 година

Украинската контраофанзива е в ход и конфликтите между руските оттреппки започнаха.

63

Теди

преди 1 година

АМА ДОБРЕ МАСАЖИРАТ РУСНАЦИТЕ

62

Анонимен

преди 1 година

Ало Цончо ти си друсалката и такива като теб слугуват на разни посланици доказано е.А ти си твърди каквото си искаш .И тук даже го доказваш като набутваш чужда страна.

61

Анонимен

преди 1 година

До 79 Ти що си мислиш,че това правителство ще изкара още време? Е нали се видя колко му е подкрепата 1500-2000 човека на улицата ,а в събота имаше 20000.

60

Анонимен

преди 1 година

До 80.А на мен ми писна от кирливата ти Украйна и от наглите ти украинци дето ми ги натрисаш.Гледай ти са не го отнесеш.

59

Анонимен

преди 1 година

До Цирка е пълен.Я направи справка и ще видиш ,че изобщо не е така.Тия необразованите сте вие дето на вързано куче хляб не можете да дадете.Ей за това вярвате на глупости и дори не знаете как да ги проверите.

58

Анонимен

преди 1 година

До 75;Кое са заповеди бе .ти наистина ли мислиш,че България има оръжие ,което може да промени нещо на фронта.Няма такова и с два завода не може да се произведе количество.Това не го знаеш,а само плямпаш.Това,че ни набутвате в чужди конфликти,които нямат нищо общо с България ей това е проблема и то само да се подмажете на тоя и ония.

57

Анонимен

преди 1 година

До Факт продължаваме пеша и едни парца-л дето се разбра,че му диктуват к,какво да прави го твърдят.А за знам съвсем друго.

56

Анонимен

преди 1 година

До 70 Ами не е вярно,защото Турция, Швейцария и Унгария също са членки на НАТО,но не подкрепят Украйна и не дават оръжия,А Унгария и Австрия са членки на ЕС и не са съгласни с мерките,които ЕС налага на Русия.Така,че си запази Опорката за някое друго място.Никой не е длъжен да подкрепя Украйната,защото тя не е член нито на НАТО нито на ЕС.