11

Надежда

преди 11 месеца

Браво на артистите! Чудесно се справиха, както винаги! Удоволствие беше да ги слушаме с моят мъж. Четох тук грозни коментари, на хора които явно не разбират от музика. Това са артисти и то много добри, любими наши артисти. Освен, че играят, могат и да пеят. Прекрасни са! Благодарим на Игор Марковски и на пеещите артисти! Благодарим на оркестъра и на това прекрасно, всестранно развито, гениално момче, Гого Милтиядов, което израстна пред очите ни, дирижира, прави аранжименти,свири на пиано, пее.

10

Анонимен

преди 11 месеца

Браво на артистите! Чудесно се справиха, както винаги! Удоволствие беше да ги слушаме с моят мъж. Четох тук грозни коментари, на хора които явно не разбират от музика. Това са артисти и то много добри, любими наши артисти. Освен, че играят, могат и да пеят. Прекрасни са! Благодарим на Игор Марковски и мач пеещите артисти! Благодарим на оркестъра и на това прекрасно, всестранно развито, гениално момче, Гого Милтияфов,което израстна пред очите ни, дирижира, прави аранжименти,свири на пиано, пее.

9

Анонимен

преди 11 месеца

Голямо зарядно ми беше този концерт в София! Браво на Игор Марковски! Койна Русева с много трудна песен, браво! Певец ще се затрудни с нея, но Койна се справи прекрасно. Ами Маца и Стефания??!! Чудесни! - "Чупкатааа-а!" :) :) Много дива песен, супер!

8

Ралица и компания

преди 11 месеца

Бяхме голяма компания на концерта "Пеещи артисти." Страхотни сте! Обичаме ви!Браво! Заредихте ни! ❤️

7

Филип

преди 11 месеца

Хайдее-е! Абе вие с отрицателните коментари, знаете ли, че в градовете има магазини, наричат се "Секс шоп". Продават това, което ви липсва, има богато разнообразие, къде с перушинки, къде с изкуствена вълна. В плод- зеленчук също има моркови, краставици. Н.......... лелки.

6

Анонимен

преди 11 месеца

От простолюдието отново са се изказали... Не очаквам да разберете... :) Артистите са прекрасни, пеят много добре...но и това няма да разберете... Вие освен да продавате картофи и да миете тоалетни друго не можете...Ах, да...забравих...можете да завиждате... Съзнание амеба...

5

анонимен

преди 11 месеца

Тия артисти нямат ли работа та правят нещо което не им е работа. Пеят зле а певците без Горанов са - хвани единия удари другия. Нечиста работа, съмнителна.

4

буба

преди 11 месеца

Какъв "грандиозен концерт" бе, грозен концерт. Проекта на Марковски пере нещо. А кажете какво пере.

3

анонимен

преди 11 месеца

До ХристоГоранов го гледам навсякъде...явно е решил където има пари да ги вземе, няма лошо но вече ми омръзна да го слушам. Учуден съм от напъването на застарялата девойка от Тоника СВ, има си страхотна група и само губи от такива изяви. Гюлмезови са ясни - мрънкат, но артистите как са се навили да се излагат.

2

Пловдив

преди 11 месеца

Послушах това нещо извън театъра и не влязох. Трябваше да има вход свободен и пак нямаше да има публика. Много тегаво. Лоши напъни, безинтересно. Явно....абе не е добро.

1

Христо

преди 11 месеца

Много слабо представяне в Пловдив на първи юни. Тия артисти трябва да подбират изявите. Малкото публика показва нивото. Орлин Горанов е навсякъде където има мероприятия, жената от Тоника беше нещастие, Хранова е ясна. Проект "Пеещи артисти " явно пере някакви пари иначе не мога да си обясня как може да се издържа. Над 30 човека не магат да съберат 300 човека публика. Жалка картинка