23

Пльешкавицаа

преди 10 месеца

От тримата, Джокович е най-симпатичен, другите двама са много арогантни,надменни и високомерни, стила му на игра ми допада най-много,а и самото му движение при ударите, викам си "Е сега почва да мачка" , форхендите по диагонала, само той ги може.Гледаш го и усещаш мощта и енергията,желанието за победа ! Велик ! Побелява, сиг е от АО, много цирк имаше там! Дано ги направи 30 титли !

22

Сата НАТО

преди 10 месеца

Ноле и семейството му не могат да се отърсят,че няма обичта на публиката.Все смятат,че целият свят е с/у тях. -----////----- Има обичта на всички сърби, следователно е велик и щастлив човек.

21

Анонимен

преди 10 месеца

Джокович не е велик.

20

Анонимен

преди 10 месеца

Чичо Джок, ориентирай се вече към съблекалните, младоците напират!

19

Анонимен

преди 10 месеца

И не трябва да го казва!Особено когато другите "велики" са се отказали от спорта. Може да се обяви за най-печеливш от Големите шлемове,това никой няма да оспори!

18

Веган?

преди 10 месеца

Въпрос: "По какво ще познаете, че някой е веган?" Отговор: "Той сам ще ви каже"

17

Анонимен

преди 10 месеца

Рефа реве реки

16

До 21

преди 10 месеца

Не си залагай пенсията на това твърдение. Спортувам активно от както Джокович е бил мираж в еротичните сънища на баща си.

15

Анонимен

преди 10 месеца

На вас майтап ви се струва, но в моето обкръжение ваксинираните са все по-болнави и съсипани. Разликата вече е толкова фрапираща, че дори и непознати мога да ги различа, без да знам предварително. И нещата с времето се влошават още повече.

14

Ваксаджиите окапаа

преди 10 месеца

Окапаха като есенни листа. Посърнали и жълти. Джоката тая пландемия му дойде дюшеш. ще ги *** още 10 години.

13

До 16

преди 10 месеца

Аз пък съм веган от четвърт век и никога не съм бил в по-добра форма.

12

Сръбски Шовинист

преди 10 месеца

Голям играч, но болен сръбски шовинист! А за баща му е още по-болен.

11

Анонимен

преди 10 месеца

Тази титла не е честна, защото играха здрав срещу ваксинирани. За ваксинираните трябва да има отделни турнири, както са параолимпийските игри. С времето разликата ще става все по-голяма.Все едно жена да участва в мъжките турнири.

10

Анонимен

преди 10 месеца

До 11. Сайта им е фалшив. Както едно време в ТКЗС-то. Пише се произвели 500 тона жито, реални произведени има няма 5 тона.

9

БЕЗПРИСТРАСТЕН

преди 10 месеца

Коментаторът изби рибата като каза:"Джокович е представител на горд и свободолюбив народ"-нима само сърбите са такива?Доста пристрастен коментатор.Беше ясно поне от две години(за който следи тениса),че ще задмине по титли Надал,като се има предвид контузиите,които го преследват през цялата му кариера.Колкото и титли да има Ноле и семейството му не могат да се отърсят,че няма обичта на публиката.Все смятат,че целият свят е с/у тях.

8

До 5

преди 10 месеца

Взем влез в сайта на НСИ и виж общата смъртност по години от 2015 до 2022 .... тогава говори какво е било измислено!

7

Муахаха

преди 10 месеца

Ами не си и никога няма да бъдеш!Освен победи и титли, трябва да имаш и харизма на шампион! А ти имаш харизма на сръбски бук лук!Завистлив, мрънкащ, търсещ уважение без да го е заслужил!Симулиращ кунтузии сръбски бук лук!

6

Zoro

преди 10 месеца

Има двама по велики но той ги бие и повече време Н1 от двамата заедно! На мен също стила на Фед ми харесаше повече, но той не можеше да е ефективен срещу Надал.

5

Анонимен

преди 10 месеца

Даже ,не го гледам !Губене на време !

4

Терор над учените

преди 10 месеца

Истинските експери като, Мангъров се оказаха прави, и какво? На човека му съсипаха и кариерата и нервите, съдиха го плюха и какво ли не. Забележете в целия свят няма един осъден престъпник, за престъпното деяние - домашен арест за 2 години и убийството на милиони малки бизнеси.