18

анонимен

преди 1 година

ТО ПЪК ЕДНИ АРТИСТИ.

17

До 16

преди 1 година

Платил си ... увисналия ми. Даже в ЛаСкала 500 евро е рядко и то за ложи.

16

МНЕНИЕ

преди 1 година

България изгуби Културата си след 1989 . Преди тази година имаше Огромни Бюджети за Филми , Театри , Кино . Днес е Комерсиално - Артисти на Заплата от Бюджета си правят частни Партита за Бакшиши , Кръчми и Хотели . Миналата година ходих в Триест - Италия , град колкото Перник - Операта се казва Джузепе Верди - платих 500 евро за вход - трябва да видите тази магия - няма Микрофони , Техника - акустика .

15

Дедо Юмер

преди 1 година

Даже не знам къде е Русе. От Якоруда съм. Но научих докато нижа тюютюн, че имали 6 пиара. И дългове към държавата около 30 милиона. Пари, които и аз плащам.

14

Анонимен

преди 1 година

Тоя може ли да се напише името сам? Или си мърда устните като срича? И какво направи като беше министър? НИЩО.

13

Хахаха

преди 1 година

Култура ми янкУ! :)

12

КултураМиЯнко

преди 1 година

Каква колтура в България,наркоколтура.

11

до 3 Веднъж бях на

преди 1 година

един джаз концерт. Беше пълно с татуирани скотове, които от скука бяха дошли на културно събитие. От далече им личеше, че не са редовни посетители, но бяха решили да впечатлят жените, които ги придружаваха същата вечер. Тогава ми се изясниха много неща за елита в държавата ни. Интелектуалци ровят по кофите за ***, а татуирани скотове се возят в черни джипове, най-често надрусани, убивайки потенциални интелектуалци по тротоари, пешеходни пътеки и автомобили в насрещното. Това е матряла у нас.

10

намери други фенове

преди 1 година

'Ако искаш си купи жигула с цвят червен. Пак ще бъде два на нула и то на мой терен. За шоуто си бръснеш главата, обръсни сеотзад че си на Росен жената.'

9

Joko

преди 1 година

До културата ли оптяхте ? А с колко намалихте бюджетът на е БАН ?

8

Анонимен

преди 1 година

"бившият служебен министър на културата Найден Тодоров" какво направи като беше министър? На заплатка си киснеше култуния дирник. Ама сега зее. Като ти плащаха заплатата къде беше, бе? Найденчо? Кой ми сpa в гащите?

7

Анонимен

преди 1 година

Скъпа, намери си други фенове.

6

Анонимен

преди 1 година

Артист е ромът свирещ на цигулка и гъддулка за някоя друга монета. На артистите кой им е виновен, че няма мераклии да ги гледат дори безплатно?

5

Георги Илиев Митев

преди 1 година

Аман от артисти . На всяка крачка артисти и всичките искат пари , хляб и зрелища . В една селска държава търсите култура . Първо започнете да си възпитавате отрочетата , защото са неграмотни и полуграмотни . Правите ги подражатели на животните , така че да не приличат на Хомосапиенс .

4

Анонимен

преди 1 година

Тя една култура ми Янко.

3

Анонимен

преди 1 година

'хората от всички сфери на културата в България са не повече от 10 000 души, за които малцина се интересуват' -- татуирания крадлив скот го интересува само да излъже някого за да се прибере и да се налее с ракия и шопска салата!

2

Анонимен

преди 1 година

някой май бърка културата с халтура

1

Анонимен

преди 1 година

'без култура губели те' -- то па една култура! комиците и шоуто на неСлави!