135

Анонимен

преди 1 година

До ???, сакън не повдигай темата! По-рано днес едни деbil-i обясняваха, че трябва да си умствено ограничен за да използваш кредитна карта. Заробвала те. Било част от планът за цифровия затвор. Един дори се представи за кредитен консултант... а дори не знаеше какво е златна и платинена кредитна карта и какви преимущества дава. Толкова дебилни коментари по тази тема може да има само в БГ форум. А тук явно си ги подбират по липса на интелект!

134

???

преди 1 година

Защо изобщо плащат с дебитна карта, когато има кредитна карта?! Имам и от двата вида карти, но дебитната не помня кога за последен път я използвах, май преди да имам кредитна карта.

133

Грозната истина

преди 1 година

До нее. Вижте, това, че не всички хора разполагат с достатъчно пари е ясно. Това, което искам да изтъкна в коментара си е следното: колкото и да ни пеят за някаква ужастна криза, това просто не е истина. Ние българите сме царе на мрънкането, затова както имаше коментар по долу по статистика има ръст на икономиката и заплатите, а по социологически проучвания има ръст на хората които КАЗВАТ, че трудно оцеляват. Примера, че във фейса всички снимки са по топлите страни, а иначе мрънкаме от бедност

132

Коментар по заглавие

преди 1 година

Те и в Киев ходят по нощните клубове, въпреки, че ги налегна хиперинфлация и държавата им може. Щом те могат - значи и ние можем!

131

нее

преди 1 година

До Грозната истинаТова е само едната частица от общата картина, скъпи господине или госпожо. Ако знаете още по каквви тъжни, безнадиждни и злокобни места се тълпят хора. Просто опашките към Гърция и пълните кръчми са по-видни и по-кресливи, това е...

130

до нямат икономика

преди 1 година

Аман от такива разбирачи като теб! Всичко знаете, от всичко разбирате, а всепризнати обективни показатели са все конспирация. Заври си копейските мантри, там де слънце не огрява!

129

Анонимен

преди 1 година

До нямат икономика. Глупости. Ресурсните икономики са на страните от третия свят. Япония е третата икономика в света и няма ресурси. А колкото до това кое се яде - отиваш в кой да е магазин и си купуваш каквото искаш с парите изкарани от тая икономика. Примерно във Венецуела - страната с най големи доказани залежи на петрол, отиваш в магазина с местни пари и не можеш да си купиш нищо. Дано поне от обснението за не грамотни , което ти дадох да схванеш какво е това икономика.

128

нямат икономика.

преди 1 година

Ич биля, нямат..Само с ресурси разполагат..БВП не се яде байно, много скоро ще го разбереш и на собствен гръб..Не те питам, колко е бил дефицита миналата година, а колко е понастоящем..Наясно ли си докъде сме с изпълнението на приходната част от бюджета или сия караш на харвардски мантри..

127

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 123 Дефицита за 2022 е 2.8 %. А ако смяташ, че икономическите измерители са балон си сбъркал времето. Марксизмо - ленинизма беше на мода миналия век и се провали с гръм и трясък. Това , че БВП било балон се говори само в Русия и още 3-4 страни за да се оправдаят пред хората не разбиращи от икономика, защо нямат икономика.

126

???

преди 1 година

Защо изобщо плащат с дебитна карта?!А защо не?

125

???

преди 1 година

Аз от години нищо не съм плащал с дебитна карта. Защо изобщо плащат с дебитна карта?!

124

На Кулата

преди 1 година

Може и 3 часа да се чака, актуална бройка на пътуващите с цел туризъм можеш ли да посочиш, или просто си лалаш..

123

Анонимен

преди 1 година

На Кулата се чака по половин ден за "евтините" гръцки плажове. Иначе българинът бил беден ...

122

А миналата седмица

преди 1 година

статистиката казваше, че 75% от българите имат проблем с посрещането на месечните си разходи. Последно, кое е вярното? Айде ако обичате не ни втълпявайте, че българинът пак е най-про-ст от цял свят и не може да си направи сметката за елементарни неща.

121

Анонимен

преди 1 година

Колко казваш е дефицита понастоящем?БВП е обикновен балон пълен с въздух..Нищо общо с реалната икономика..

120

Анонимен

преди 1 година

до 122. Аз икономиката съм я изучил. Ти ми кажи какво общо има БВП с бюджетния дефицит. Едното е колко е произвела икономиката другото е колко е похарчило правителството (на червения Радев) освен това дефицит от 7% не сме имали от деведе и не помня кой година. Или и ти като всяка копейка просто си пиши коментари без да влагаш мисъл

119

Грозната истина

преди 1 година

Гладна кокошка просо сънува..Рекорден БВП със 7% дефицит..Връщай се в Харвард да донаучиш икономиката..

118

Грозната истина

преди 1 година

Криза има само в празните глави на руските фенове. Обещаваха ни криза за газ и цени от 3000 евро за мегават(сега е около 30 евро), студ през зимата, дефицит на горива, сриване на икономики, възход на рублата. А ако излезнат от руските сайтове и се разходят по страната, ще видят следната картина - километрични опашки към Гърция, пълни кръчми, на БГ морето нема места за юли и август, рекорден износ на стоки, рекорден БВП, рекордни спестявания на хората в банки.

117

До 119

преди 1 година

Виж пак за добитъка..

116

до 118

преди 1 година

С коментара за стъпването в дълг си пределно ясен, че си неграмотен. Както и с ниски доходи. НЯМА нормален заможен човек на тоя свят, който да няма ПОНЕ златна карта. Не съм написал долните коментари, но кредитната карта НЕ е кредит. Дава изключителни бенефити при пътуване на летища, дава застраховка при пътуване, кешбек, елементарно оспорване на трансакция (а не да ми се жалвате до КЗП) и така нататък. Но на човек с мислене, че тя е кредит, няма как да му влияем. Затова и ще си креташ цял живот