136

Гражданин

преди 10 месеца

Ако в тая страна ако има ред, няма да говорим въобще за дефицит в бюджета. Ако тези с превишена скорост си платят нарушението, това ще бъдат огромни суми. Наблюдавах в София улица със знак"Забранено влизането". В рамките на един час в нея влязоха 7 коли. А колко улици има в София и страната с този знак. трудно ли е да бъдат наказани нарушителите. Безхаберие цари навсякъде. А пари нямало?

135

Анонимен

преди 10 месеца

Много летящи има тука, докато не се надъните в някой ТИР пред който всички сме равни, честно казано се чудя как още сте живи повечето.

134

химика

преди 10 месеца

До ТошоКакто писах по-долу дали за скорост или средна скорост, за камерите си има решение и е много елементарно. Не могат да ме бутнат тези "технологии" ;)

133

химика

преди 10 месеца

До =Всяко действие има равно по сила и обратно по посока противодействие - аксиома. За всичко има "лек", така и за камерите. Който търси и се интересува, намира как. Взимам Сф - Вн за ок. 4ч. в петък следобед редовно и нямам нито един фиш от години. Последния ми е за неправилно паркиране :)

132

химика

преди 10 месеца

Само с едно ще се съглася, че скоростта наистина убива. Но за се случи това са наеобходими съпътстващи фактори - неадекватни шофьори, лоши пътища и т.н.. Скоростта сама по себе си не убива. Тя е просто физическа величина.

131

химика

преди 10 месеца

Този уикенд, Бяла (Русе) - София 2.5ч. в двете посоки, съответно петък следобед и неделя преди обед. Кола Е320цди, със семейството ми в колата, т.е. с повишено внимание и безопасност. Единствените критични (разбирай изнервящи) ситуации бяха причинени от неадекватни колеги, предимно каращи бавно и предприемащи непредвидими маневри. Примерно натискане на спирачки на права отсечка, без видима причина, предприеамщи изпреварване след много умуване, когато вече изпреварването е невъзможно и т.н.

130

Анонимен

преди 10 месеца

Ако куките започнат да ловят тия с превишена скрост и да получат ефективни присъди, ще им спре папкането

129

Анонимен

преди 10 месеца

Ограничението по Цариградско шосе беше 110 км/ч в началото. След 1990 година стана 80 км/ч и веднага се задръсти. Има и други булеварди, по които безопасната скорост е над 100 км/ч, но ограничението е много по-ниско и съответно това увеличава броя на катастрофите, факт, който е известен с експертите, но лаиците си мислят, че като е по-ниска разрешената скорост, ще има по-малко катастрофи

128

Сумиста

преди 10 месеца

До 129Ти си ***. Как ще караш със 100 в града.

127

Анонимен

преди 10 месеца

Ха да видим как ще е когато стане глобата 238х100=23 800лв.? А?

126

=

преди 10 месеца

Много е просто. В белите държави отдавна го направиха. Камери, камери и пак камери. Свързани към съотов. компютърен център , никакви служители,защото ще се корумпират и система с изкуствен интелект генерираша глобите. Всеки с книжка обявява е.поща и глоби,глоби до дупка.за 3 месеца нарушенията ще паднат поне 3 пъти. Но хранилката на куки,корумпирани адвокати и магстрати изчезва, та не виждам как ще стане

125

Мари

преди 10 месеца

Подлези за пешеходци, едва ли ще стане , после кого ще глобяват?

124

ахаха

преди 10 месеца

До АлексЕ кой ще плати, че после да изчезнат парите.

123

Анонимен

преди 10 месеца

В кой век живеем? Ограниченията трябва да отпаднат или да са до 100 км в час. Вчера се връщам от Румъния. Там влизаш в населеното място със 100 и със 100 излизаш. Никой не спазва ограничения и там. Да се направят надлези и подлези за пешеходци и толкова. Положението няма да са оправи. 50 км в града са много ниска скорост.

122

Анонимен

преди 10 месеца

Хората имат бързи коли и искат да карат, аз с тротинетката вдигам 85 какво остава с колата. Друг е въпроса, защо има пешеходни пътеки по булеварди, това е недопустимо.

121

Анонимен

преди 10 месеца

Безопасна скорост примерно 200 км/ч, ограничение 80 км/ч и много нарушители. Да сложат ограничение от 50 км/ч и ще има още повече нарушители. Същото е и с бул. Сливница, където ограничението трябва да е поне 80 км/ч, а не 50 км/ч.

120

Анонимен

преди 10 месеца

Ако сложат камери нали половината от тези които са на хранилка трябва да бъдат уволнени, а те са родата на тези в парламента.

119

Анонимен

преди 10 месеца

До Тошо Много си прав! 1 камера се изплаща само за няколко часа в тая "лудница"!!!

118

Тошо

преди 10 месеца

Камери за среден скорост в цялата страна, това е спасението, на българина докато не му бръкнат в джоба няма да има оправяне. Който шофира всеки ден, се е нагледал на индивиди, правещи се на Шумахер по родните ни пътища.

117

УБИВАТ С ХОЛОГРАМИ

преди 10 месеца

ВЧЕРА МЕ ИЗПРЕВАРИ С МНОГО РИСКОВА ВИСОКА СКОРОСТ ОБСЕБЕН ПРЕЗ АМЕРИКАНСКИ САТЕЛИТИ ВОДАЧ НА МЕРЦЕДЕС.. МАСОВИТЕ УБИИЦИ В АВТОМОБИЛА ПОДАВАХА ИНФОРМАЦИЯ ЗА РЕГИОНА ОКОЛО ДРЕВНА МОГИЛА С ОПАСЕН БЕТОНОВ КРЪСТ ПОБИТ ОТГОРЕ.еКСПЕРТИ ДА СВАЛЯТ ДАННИ ЗА КОМУНИКАЦИИ НА МАСОВИ УБИИЦИ ОБСЕБВАЩИ ВОДАЧИ С ВИСОКА СКОРОСТ ПОНЕ В СОФИЯ..