119

до 127

преди 1 година

Умнико,сядай да четеш,че като гледам какъв богат речников етикет имаш със сигурност си наредил двойките!Такива като теб повтарят като мантра ,това,което ви спускат от Козяк.без да ви интересува истината.Тук не става на въпрос кой е русофил и кой русофоб ,а каква е ИСТИНАТА.Ако си грамоте и знаеш английски,чети и американска и западна преса.Не всички лъжат!

118

Павлов

преди 1 година

Явно сайта са го напъплили "многознайквци ",които не разбират нищичко и блъскат *** ните ,че Украйна и президента й са виновни за всичко,което се случва сега - АЛА-БАЛА ! Някой ви е надъхал да приказвате празни приказки в полза на руската фашистка пропаган да и папагалчетата повтарят ли повтарят...Смешници !!!

117

Анонимен

преди 1 година

Ае путнияци... вие на колко години сте? 12-13 годишни инфантилчета?

116

Анонимен

преди 1 година

Зеленски, взривили сте го умишлено посред нощ язовира около 2 часа, когато всички хора спят в подземията на жилищата си, пазейки се от бомбите и сте ги удавили, нацистка *** и терористи!

115

Анонимен

преди 1 година

Един преятел пита, как завърши разследването за взрива на Северен поток?

114

Бурка

преди 1 година

Както с малайзийския самолет и Каховка ще я изкарат , че е руска работа, което, разбира се , е долна лъжа. Може и да не са и укрите обаче, а да си е чисто британски проект. Най-много на техния стил ми прилича. Трябва и ние да бухнем нещо до Ламанша, стига са ни мърсили морето.

113

Анонимен

преди 1 година

Освен, че укро-нацистите и терористи извършиха поредния атентат, като взривиха стената, заляха хората и убиха маса хора, деца , животни, допълнително и стреляха по оцелелите и по тези хора, които руснаците се опитваха да спасят от водата, не за първи път , Зеленската хунта, убиват населението на Украйна и извършват геноцид над хората, редовно убиват украинското население, години наред, около десет години подред! Зеленски да се маха!

112

Анонимен

преди 1 година

Международно разследване в стил хайли лайкли, нали?

111

Анонимен

преди 1 година

Интересно ми е какво ще разкрие този демократичен и честен съд.

110

Анонимен

преди 1 година

Еми, направо го арестувайте това 1.50 см богатирче

109

ето

преди 1 година

Вижте подробно варварството на Зеленски и Киевската хунта: Шокирующее видео о том, что произошло года после подрыва ВСУ Каховской ГЭС https://vk/rusvesna_su?z=video184089725_456244652%2F476ed48280f1909c13%2Fpl_post_-70187376_5763332

108

Анонимен

преди 1 година

Kovalchuk considered flooding the river. The Ukrainians, he said, even conducted a test strike with a HIMARS launcher on one of the floodgates at the Nova Kakhovka dam, making three holes in the metal to see if the Dniepers water could be raised enough to stymie Russian crossings but not flood nearby villages. Washington post, 29.12.2022

107

Рибентроп-Молотов

преди 1 година

БРИКС както подсказва името се оказа една ТУХЛА. Руснаците трупат юани и няма къде да ги харчат, а на Китай им е добре с газ и нефт на безценица. Индия и Казакстан вече ограничиха приема на рубли щото освен за тапети за друго не стават.

106

Анонимен

преди 1 година

Абе, вярно ли е, че ще изхвърлят Русия и БРИКС вече ще бъде БИКС...?

105

Анонимен

преди 1 година

За по голяма достоверност, разследването се води от украински и американски следователи!

104

Аньо Нименов

преди 1 година

Със снарядите от България, Украйна взриви стената на "Каховка", за което ще бъде обвинена Русия, а всичката мръсотия ще се върне обратно по плажовете на България, така че бих препоръчал къпането на морето да е предимно в басейните.

103

Анонимен

преди 1 година

Чужди самолети да охраняват нашето небе си е окупация от всякъде.

102

Боби

преди 1 година

До манчев Когато за пръв път Руснаците завзеха Остров Змейни какво каза ЗЕЛЕнски... Награждаваме ПОСМЪРТНО Контингента на Граничарите дислоцирани на острова..."НОВИНА" ТИРАЖИРАНА В ЦЯЛ СВЯТ. Руснаците предадоха не само Граничарите а и отряд за усилване от Спецназ ВСУ живи и здрави - Отговор на ЗЕЛЕнски Награждавам радиста на граничарите за израза :"Руский Корабл *** НА ***" - Трагедията е в това че награждава Военен за ползване на неформална лексика и то на РУСКИ ЕЗИК!!! А след това какви ги гов

101

манчев

преди 1 година

А аз като в идя Путин независимо дали казва нещо или се готви да казва ,съм повече от сигурен ,че отново ще лъже,докато на Зеленски имам вяра !!! И все Западът им е виновен на русофилите , а хубав беше Западът когато през ВСВ помагаше на НАПАДНАТА РУСИЯ,А СЕГА КОГАТО РУСИЯ НАПАДНА ДРУГА СТРАНА - НЕ Е ХУБАВО ?! Защо така мерите с различ ни аршини,бре ?! Айде стига руска пропаганда в България !!!

100

Анонимен

преди 1 година

Именно Зеленски и неговите съветници и министри са виновни за всичко което става до сега. И коректора.