26

Анонимен

преди 10 месеца

В Сирия е така. Културни особености, какво искате?

25

Анонимен

преди 10 месеца

МВР като не смее да го екстрадира поне да кажат номера на колата! Гражданите да си изкажат мнението върху нея.

24

Анонимен

преди 10 месеца

Да извадиш пищов в тунел и да стреляш с него не е "нарушаване на обществения ред". Това е тероризъм. МВР защо повдига най-лекото възможно обвинение? Платиха ли им вече? Да го обвинят в тероризъм и да го екстрадират обратно в Сирия. Пищова бил газов - няма значение. Следващия път може да е истински. Пътуващите в тунела няма как да знаят какъв е. Тероризъм.

23

ЕКСТРАДИЦИЯ

преди 10 месеца

ОТНЕМАНЕ НА БЕЖАНСКИЯ СТАТУТ И ЕКСТРАДИЦИЯ ОБРАТНО В СИРИЯ ВЕДНАГА, този не е бежанец а ТЕРОРИСТ

22

Слезте на Земята

преди 10 месеца

На тоя нищо няма да му направят... Най-много да последва някакъв бутафорен процес както на убиеца на Милен Цветков ... ПОМНИТЕ ЛИ този журналист? Съдът ни е толкова мрръсен и корумпиран , прокуратурата беззъба и послушна а полицията се осмелява да тормози само старци и бедняци. ДЪРЖАВАТА НЕ РАБОТИ от десетилетия. Тояв ще даде някой лев на просяците в съдебната ни система и ще се отърве, Обвиненията ще паднат. Доказателства ще се загубят. Прокуратурата няма да открие вина. както винаги е ставало.

21

Талибан ерджолан

преди 10 месеца

Турските дарове край нямат !

20

Анонимен

преди 10 месеца

До 19 - Законът лакво ще каже, ако реша да го хвна, ама вместо болницата го закарам в гората и го оставя ... То само ше св гръмни ;)

19

Анонимен

преди 10 месеца

Ааамед дуган таака искаха да трепат с гъзоф пистолет та добре, че държавата нисиоо го спаси.

18

Анонимен

преди 10 месеца

Бях в спешно отделение на областна боница.От частна кола изхвърлиха младеж с думите-вижте го надрусал се е.Не беше в съзнание. Когато го освестиха той извади от джоба си пистолет.Успяха да му го вземат и го заключиха в някаква каса.Тогава още не беше на себе си-бавни движения,фъфлеше.Викнаха полиция. Бях много учуден,че полицая каза да му го върнат! Такъв бил законът.Кой ли е написал такъв закон??Потресен съм!

17

Арнолд Шварц е негър

преди 10 месеца

Поредният хАбдул *** Ибън Убън ,върхът на цивилизацията.Даа...това ни очаква в либерална Европа,дето е либерална само за тези животни.

16

до 6

преди 10 месеца

Ти за статута му не се грижи. Той се вози в Г модел.Ще си плати и още утре пак ще стреля!А ние обикновените хора къде да се скрием от него това не знам.Вечерта ще вечеря в ареста и на сутринта е на свобода.

15

препатил

преди 10 месеца

Преди години пътувах с личната си кола и на изхода на града видях двама униформени които се обърнаха с гръб към мен.Погледнах в огледалата и видях ТИР които щеше буквално да премине през мен.Рязко завих надясно и спрях встрани от пътя.ТИР-ът "отлетя".Двамата униформени служители не смееха да се обърнат!Те са очаквали да загина и да кажат,че нищо не са видяли!На такива служители държавата плаща заплати.Защо???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

14

видинчанин

преди 10 месеца

Чужденците знаят,особено тираджиите.За тях знаци,ограничения,камери,полиция са нищо. Който не вярва да седне в един цивилен автомобил и да види какво е чудо.Идва ТИР-а,първо ти светва с фарове,после надува клаксона и накрая те изпреварва,така,че да спреш!Полицаите се правят,че не ги виждат.Спират само българи със стари коли.А повечето катастрофи за които съм чул са причинени от тираджии! Но те са недосегаеми също като кравите в Индия!

13

до 12

преди 10 месеца

Е,да драги ,но ако имаше държава Максим Ставийски би бил още в затвора.А той не е бил там и една секунда!А този за няколко изстрела освен да го наградят друго няма да стане!Защо си мислиш,че се карат чий да бъде главният прокурор?

12

Анонимен

преди 10 месеца

Ако има държава, този убавец заедно с родата и с по един шут обратно в Сирия. Джипа се конфискува, даже за назидание на такива убавци да се даде за скрап!

11

Анонимен

преди 10 месеца

Дори чужденците знаят, че могат да правят каквото си искат тук...

10

Анонимен

преди 10 месеца

Туй не е непристойно действие,туй е от по-опасна категория приравнено към всяване на уплаха,страх,заплаха,стрес към останалите движещи се в това време в тунела в който има и пешеходни,аварийни тротуари,а и кога е влизал или излизал от тунела едвали бързо си скрил пистолета да не прави впечатление на атентатор.

9

Факт

преди 10 месеца

Трябва да се направи нещо за тези стрелби с халосни патрони, пиратки и бомбички. Едно време и аз съм гърмял, но само на празниците и на сватби. Сега се самоукорявам за тези действия. Глупави и неприятни са.

8

Анонимен

преди 10 месеца

Не ни стигат нашите провинциалисти ами ни докараха и африкански такива.

7

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 1. Напротив. По-скоро си мисли, че е в България.