23

Анонимен

преди 10 месеца

Истината...Гешеф стана НЕОДОБЕН.След изказването му,,политически ***".Само че трябваше репликата да е в множествено число.

22

Нормален

преди 10 месеца

Някой главен прокурор от времето на Мръчков до Гешев да е бил харесван????Само че тогава ги нямаше социалните мрежи.С появата им хората почнаха да стават все по дребнави и негативно настроени.И най дребното нещо се разисква,коментира ,създават се , фронтове и обиди /анонимни/.Търсещите кусури стават все повиче и това почва от съвсем ранна възраст и тези юнаци вече са увредени!Фейсбук стана основна платформа за ,,истински факти" и ,,коректни попържни=към измисленият враг

21

Демократ

преди 10 месеца

От родното му село крушари редовно му испращат - кокошки, яйца, пуйкиЗа да има сили да се бори за демокрацията, борбата изисква много - ранаВярвам в мирчев и делян пеевски

20

Урсулка Кон Дилава

преди 10 месеца

Иво Мирчев още ли носи чантичката на Ристьо, повишение няма ли да има на Мартин ръьту или на Иван черното..

19

Dodod

преди 10 месеца

А пеевски знае ли?

18

Анонимен

преди 10 месеца

Те не са партиите в онзи състав,които са приели и гласували Конститицията,някои с забележки,други въздържали се и не се подписали с крайно решение,че да се правят каквито и да са промени се свиква ВНС в разширен състав за да се престъпи към промени при участие на обществото,а тези сегашните и предишните са направили толкоз промени докато били настанени в обикновените НС в другите актове несъобразени с Конституцията,че въобще нямат съответствие с нейните разпореждания заложени по смисъл и логика.

17

Анонимен

преди 10 месеца

Аз пък като гледам, всички искат да я докарта като правосъдие за Кайли. Хем в затвора, след някой друг месец хем си чака делото, хем на свобода, хем на работа.

16

Lina

преди 10 месеца

Не, мила - целят " финалното крадене" , повече няма да ви се случи , а и други екстри ви се очертават... Така като гледам как бързате, в момента, в който тагарефка подари всичкото налично оръжие и не само, и жива сила . Което днес каза и Иво Христов ( Цел на ес - на укр да помогнат страните от Източна Европа ще има, за ваше съжаление, само от боя.

15

Жители

преди 10 месеца

Много слаб министър на правосъдието. Дори не може да измисли, за какво да махнат Гешев. Целият всс се напряга да изпълнява. И без това са с изтекъл мандат, за тях е по-добре да напуснат, отколкото да стават за смях пред обществото. Дори Атанасов и Пеевски ги подиграха, а те разбира се са снизходителни.

14

Анонимен

преди 10 месеца

Гешев ще се яви на избори след време и ще ви такова фамилията.Ще съжалявате , че сте го махнали от прокуратурата.

13

123

преди 10 месеца

Защо ли не ви вярвам? А, сетих се. Защото сте лъжци. Всички, и Асенчо и Кирчо и всички в тази измислена формация. Ще унищожите и малкото нормално, останало в тази държава. И защо? Да получите финикийте знаци от вашите господари от посолството. Започвате ударно, явно сте наясно че няма да имате много време.

12

Анонимен

преди 10 месеца

Преди само един си подпираше дирника на шперплата в Парламента, сега гледам са трима.

11

Анонимен

преди 10 месеца

мирчо, я кажи тия, с които направихте правителство, все още мафия ли са както казвахте или не са?

10

До 11

преди 10 месеца

Същият е. Тогава се търкаляше по плажа на Росенец. Сега малко е отслабнал понеже джипа не го побираше, а на депутатските банки не можеше да седне, тесни му бяха (както и на Христо Бойкикев). Вижте видеата от НС- двамата седяха прави понеже се уядоха като да не казвам какво, че ще ме изтрият. Тези двамата са парадокс.

9

Анонимен

преди 10 месеца

Новия Ш.и.ши утре може да каже, че махат фигурата на президента с цел да няма нов Радев. Тези са за психиатрията. Ние защо им плащаме заплати?

8

мдааа...

преди 10 месеца

Тоя не беше ли един от "баретите" на ДъБъ осъществили десанта с гумената лодчица на Росенец?И сега да ми разтега лакардии от сорта :..."че отношението им към Делян Пеевски не се е променило, но сега трябва да си говорят с него и с ДПС заради конституционната реформа..."ПЪЛНА ПАРОДИЯ !!!!

7

Анонимен

преди 10 месеца

Tъnиpчeв, мнoro лъжеш, Tъnиpчeв!

6

Анонимен

преди 10 месеца

Промените в Конституцията са ала-бала, прах в очите на слепите. Без Велико Народно Събрание не можете да променяте Конституцията, бе,keлеши! Четете! Учете! Кой ще ви даде право да каcтрирате Конституцията? Престъпници!

5

анаЛизатор:

преди 10 месеца

Депутатът от ПП-ДБ подчерта, че отношението им към Делян Пеевски не се е променило-т.е.да му целуватБожественияЗадник, и да лижат и другиЗадници от ДПС заради власт и пари...

4

В.

преди 10 месеца

Господин Мирчев, дайте имена, кои фирми са ощетени от АПИ. Нали има прокуратура да разследва!