21

И.Б.

преди 10 месеца

Да се произведе ръчен, лек апарат за установяване на вредни вещества в зеленчука при докосването му. Тогава с право може да се говори за нововъведение от световно значение. Днес се произвеждат прекалено много леки коли, но няма една такава индивидуална лаборатория за проследяване на качеството на хранителните продукти. Който я изобрети, ще бъде почитан с векове от цял свят.

20

селянин

преди 10 месеца

Не може да бъде!

19

Анонимен

преди 10 месеца

По добре турски от колкото фалшивите и напомпани с химия български. Ако мислите, че някой контролира българската продукция, жестоко се лъжете.

18

Анонимен

преди 10 месеца

време е такива стоки да се проверяват от независими европейски лаборатории и да имат сертификат за качество, който да е общодостъпен и по всяко време!!!достатъчно време ни тровихте с родните зеленчуци, а сега и с вносните!

17

баба мара

преди 10 месеца

семената кафяви на цвят и твърди първо са твърди след няколко дни на стаинатемп омекват узряват и може да се консумират

16

Бг картинка

преди 10 месеца

Ами кой да проверява?? БАБХ са едни платени лелки които са толкова дебели че ако направят 50 метра пеша -после трябва да ходят в болницата на системи!

15

Анонимен

преди 10 месеца

Aнrлocakcoнckитe нaчaлници и мapиoнeтkитe им paзcиnaxa cтpaнaтa ни...

14

НЯМА ДА СТАНЕ

преди 10 месеца

Новото правителство са само юристи ,икономисти и финансисти . Вие сте предназначени не да се сдружавате и да имате права , а само да имате глад и безпаричие за да им работите на тях за без пари а те да търгуват с вашата продукция и да печелят . Никой от тях няма да ви позволи да заживеете от труда си , те ще живеят от вашия труд , а вие още им създавайте раждаемост .

13

ХА-ХА-ХА-ХА-ХААААААА

преди 10 месеца

Истината е , че Ердоган е на Власт от 21 години- и е Националист , и Вярва в Теориите на Конспирацията :))) В Турция - Не Можеш да Продаваш Медицински Лекарства и Препарати за Растителна Защита - Ако Не Ги Произвеждаш в Турция - Под Контрола на Турските Здравни Експерти, Даже и Ваксините за Ковид - на Всички Фирми се Произвеждаха в Турция ......Ердоган се Съмнява - че Западните Компании може да Натровят Турците чрез Лекарства и Препарати - ...Предимството е - че са ЕВТИНИ..Което Дразни ЕС..

12

Анонимен

преди 10 месеца

Като няма български ще ядете турски.

11

прекупвачО

преди 10 месеца

Ами да, приличат си.....

10

Анонимен

преди 10 месеца

Aми то добре. Щото турските са по-вкусни, но са по-евтени. Прдпочитам да ги купувам направо за турски, а не да плащам по-скъпо.Дотам я докарахме.

9

ХА-ХА-ХА-ХА-ХААААААА

преди 10 месеца

Виждал ли си Как Се Отглеждат Български Домати в България - Оранжериите се Отопляват с Битови Отпадъци

8

ХА-ХА-ХА-ХА-ХААААААА

преди 10 месеца

В Турция - Сдруженията на Производителите - Вече Почти Масово Работят с Предварителна Поръчка -Предварителен Договор - Поръчваш си 8 месеца Предварително - Като си Избираш - Сорт Домати - и Начин на Отглеждане и с Какви Препарати да се Пръска - И ти Калкулрат Приблизителна Цена - Като Клиенти са Почти Цяла Азия и Русия и Големи Европейски Хранителни Вериги

7

Ертюк

преди 10 месеца

И в Русия вече болгарский перец се произвежда в Турция , територията Балканска България рано или късно ще е част от БРИКС, като придадък на 100 милинна Турция, и даже ще е повод за празник спрямо сегашноот положение

6

ибре курорте

преди 10 месеца

Цени народни: 2 кила за лев и един домат бакшиш ти дават. Кеф!

5

Анонимен

преди 10 месеца

Масово нашите убавци искат рестрикции и спиране на вноса,или всеки Реве за да може да Дере,както си иска!Пазарна икономика,филма свърши бре не разбрахте ли,който не може да окряка отива в канала!

4

Анонимен

преди 10 месеца

Оооо, нищо не е сега... Почакайте малко... При увеличение цената на тока с 31% дневна и 150% нощна - ще видите какви цени ще дойдат! И не само на доматите! Ама пък ще има много ДДС и от там, много пари за 404!

3

мързелив българин

преди 10 месеца

Какъв контрол,бе аркадаш ти от небето ли падаш?Всичко и всички са навързани в далаверата

2

Анонимен

преди 10 месеца

А къде е контрола?