89

Анонимен

преди 11 месеца

Щом имат, нека дават! Хвърлени пари на вятъра!

88

Анонимен

преди 11 месеца

Канада дава Лондон дава сащ дава бг дава сватята нищо не дава

87

Анонимен

преди 11 месеца

Прочетете какво е казал Бисмарк за Уркопитеците! Валидно е и до днес!!!!

86

Анонимен

преди 11 месеца

Що толкова малко?!?

85

лгбт кравар бандер

преди 11 месеца

В анонимните социални мрежи е пълно с проруска пропаганда. Закон за тероризъм трябва, проверка по адрес, доходи в рубли и затвор.

84

Анонимен

преди 11 месеца

Много пари много нещо, гом ги дават за загубени каузи, явно принтерите не спират да работят.

83

2

преди 11 месеца

Това доведе до загубата на 38 танка през нощта на 8 юни. Един от експертите добави, че украинските военни са били обучавани в това във Великобритания. "Украинците се опитваха да изиграят Гудериан", каза един военен експерт, "само че Гудериан имаше 3000 танка, а тези ugu0Tu просто загубиха 30-те, които имаха".NB: Нацистите от ВСУ копират нацисткият генерал Хайнц Вилхелм Гудериан. Сигурно "Моята борба" на Хитлер е постоянно в джоба им и в свободното време си я препрочитат!

82

1

преди 11 месеца

На Запад дадоха остра оценка на контранастъплението на ВСУ: ugu0Tu и самоубийци. Според американски и европейски военни експерти контранастъплението на ВСУ е в нарушение на основните правила на военната тактика. Това съобщава порталът Asia Times. "Опитахме се да им кажем да спрат тази частична и самоубийствена тактика, да идентифицират основната атака с подходяща пехотна подкрепа и след това да направят каквото могат", каза висш европейски офицер. Според него бойците от ВСУ бягат в пет различни посоки. Освен това танковете на ВСУ се насочиха към минните полета, като не пропуснаха разминиращите

81

1

преди 11 месеца

В САЩ казаха, че най-добрите батальони на Зеленски са отказали да се бият в района на Запорожие. Това заяви американският журналист, бивш служител на Пентагона Стивън Браян, коментирайки неуспешното контранастъпление на ВСУ. "Руснаците, по време на офанзивата на ВСУ, унищожиха критичния радар Hensoldt TRML-4D AESA, част от системата за ПВО Iris-T, която беше разположена в зоната на бойните действия в подкрепа на ВСУ", каза Брайън . Той отбеляза, че "най-добрата" бригада на ВСУ не може да устои на руските сили.

80

Анонимен

преди 11 месеца

Украинската армия е недоволна от своите офицери и техника на НАТО. Това се съобщава в материала на вестник The Wall Street Journal. Заради метеорологичните условия западните коли се движат трудно през територията на Украйна. "Западните превозни средства са създадени за градски битки и пустинята. В нашата реалност, може и да могат да преминат, но това е бой", каза украинският командир с позивна Фин. Той също така се оплака от недостатъчната подготовка на някои офицери от ВСУ и липсата им на боен опит, което ги води до "дезориентация в стресови ситуации".

79

4

преди 11 месеца

И оттук известно затишие, което очевидно ще приключи много скоро със следващата буря. И в Киев добре знаят, че прозорецът на възможността за "контраатака" на въоръжените сили на Украйна бързо се затваря.

78

3

преди 11 месеца

Руският фронт няма да се разпадне без развитие на пробив край Орехово. И оттук нататък има само един вариант.Необходимо е спешно да се пожертва едно от направленията,където е трябвало да се нанесе спомагателен удар и да се прехвърлят под Орехов и неговите околности онези сили,които трябва да атакуват там(или да се насочат към операция от много по-малък мащаб).Съдейки по данните на разузнаването,ВСУ реши да действа точно по този сценарий(прехвърляне на допълнителни сили).

77

2

преди 11 месеца

И сега за Киев в възниква въпросът какво да прави по-нататък. Хвърляне в битка втория ешелон при това развитие? Не е най-добрият вариант. 1)няма гаранции, че по-малко подготвените за това бригади, хвърлени една по една в тясното място,няма да бъдат избити като 47-a.И дори ако е възможно да се пробие фронтът с цената на загуба на втория ешелон,тогава кой ще развие този "успех"? В края на краищата,без нови бригади за пробив(например като 82-ра бригада, оборудвана за това с почти сто американски колесни бронирани бойни машини Stryker и танкова рота Chelenders),всичко това няма голям стратегически

76

Анонимен

преди 11 месеца

Простията или необразваност се вижда на ФАМЕРИКАНОФИЛИТЕ !!! И затова сте за НАТО !!! Рублата пада защото Русия нищо не купува вече за долари (само ако някъде има стари договори! НЕ само сте с черни коси но и с черна душа !!!! Живи сте и ви има на белия свят и за червена армия

75

лгбт кравар бандер

преди 11 месеца

За пореден път в историята Европа трябва да отблъсква монголските орди от Азия.

74

Анонимен

преди 11 месеца

Украйна ще е последната държава, която Русия някога е нападала и ще нападне, ако изобщо продължи да съществува.

73

Анонимен

преди 11 месеца

Колкото трябва за победата - толкова. Всяка стотинка си заслужава.

72

Българин

преди 11 месеца

Оръжие за толкова пари руската армия унищожава на фронта за ден-два.

71

Анонимен

преди 11 месеца

Що рублата пада толкова много, нали побеждавали?

70

Анонимен

преди 11 месеца

Ще давате така наречените " ппомощи" това , че офанзивата запече е едно на ръка а другото е , че всичко е за ваша сметка.