44

Анонимен

преди 10 месеца

Такива отбори като Манчестър сити и ПСЖ унищожават футбола. Последният светъл лъч в играта бе титлата на Лестър през 2016 г.

43

Юрген Клоп Анал Хлоп

преди 10 месеца

Този требъл трябваше да бъде наш.

42

Ххх

преди 10 месеца

Честито на Шити,вече имат равен брой купи с Цървена Звезда ,Астън Вила и Стяуа,време е да изравнят Нотингам Форест

41

Британски учЕн

преди 10 месеца

Аз затуй гледам само Формула Е, там и да имаш пари кат нямаш акъл нищо не можеш да направиш.

40

Ирония

преди 10 месеца

Тия ли бе? Нашият футбол в БГ е световен. Тези са гейове.

39

Анонимен

преди 10 месеца

2022 и 2023 са мрачни години за футбола. Световно първенство в Катар посред зимата, я стига. А сега за капак Ман Сити взима ШЛ, полят с много арабски петродолари. Традиционни отбори като Реал, Барселона, Ман Юн, Ливърпул, Милан, Интер и т.н. да се съвземат бързо, че вече не се трае от тия араби, хвърлиха стотици милиарди долари за да се съсипе футбола! Световното на Меси им излезе едно 100 милиарда. А последните трансфери са скандални - на Бензема и Роналдо им дават едно 100+ милиона на година.

38

Ядрен вампир Z

преди 10 месеца

Манете ги тия нагласени спортове.По добре си пуснете един баскетбол.

37

Анонимен

преди 10 месеца

Мега порно, режисирано от уефа

36

Обаче

преди 10 месеца

До Анонимен - наистина ли Англия са острови и не са част от Европа...?!?Англия е част от Обединеното кралство и е разположена на остров Великобритания, а Великобритания е най-големият остров на континента Европа! Провери преди да пишеш тъпизми!

35

Анонимен

преди 10 месеца

Май е бил поредният скучен финал?! Не го гледах, защото съм човек с режим и около 22 ч. надушвам възглавницата и се отнасям в сън, а сутрин ставам между 5 - 6 ч. И двата отбора не ме вълнуват, особено напомпаните с пари от Манчестър. От този отбор ме кефи само Кевин де Бройне.

34

БУХАХАХ

преди 10 месеца

Какъв Европейски Крал са тия наемници с реззани долари ве бухахахахаха

33

Анонимен

преди 10 месеца

Самата уефа смени името още преди време на шампионска лига защото не е европа. Разбра ли космонавте? И мисира писал заглавието. Много е вероятно да сте един и същ.

32

Анонимен

преди 10 месеца

Европа е континент а не остров. Бягай обратно в 3 ти клас. А бели черни и пембени с евгениките съм ти казал космонавте за къде си. Клубният футбол изобщо не трябваше да става такъв бизнес и всичко щеше да е наред. Сега ми пишеш опорки срещу цветнокожи. Ама ако ти кажа че букмейкърите ще загубят и едни "капиталисти" веднага ще почнеш с либерастките си глупости.

31

Анонимен

преди 10 месеца

И като е остров Англия как не е част от Европа ? 60 милиона държава с 80 процента бяло население, че то в БГ белите да сме 60% макс

30

Анонимен

преди 10 месеца

Самата уефа смени името още преди време на шампионска лига защото не е европа. Разбра ли космонавте?

29

Анонимен

преди 10 месеца

Къв платен *** съм просто ме дразнят тъпите русофилчета как под всяка статия пишат провокативни коментари за ЕС и не знам си какво виж по надолу кой почва да пише за ЕС типичните смoрани привърженици на *** които имат възможността да емигрират в страхотната Рашъ но избират да живеят в лошия ЕС ?!?

28

Анонимен

преди 10 месеца

И както отбелязах Англия са острови и не са част от Европа. Политзаглавията са за да се хранят нпо троловете като теб космонавте. Събра ли за бургер и кола?

27

Анонимен

преди 10 месеца

Значението е това че ти го пишат в заглавието. И ти си пуснат от нпо то нон стоп да тролиш. Възраждане няма нищо общо в случая. Нито познаваш хората нито знаеш кой как е гласувал. Но тролиш. Такива прояви като твоите обаче в Турция се наказват.

26

Турция нали фалираше

преди 10 месеца

Двубоят на стадион "Кемал Ататюрк" в Истанбул беше наблюдаван от над 70 000 зрители, но не предложи най-качествения футбол. Финалът беше равностоен в по-голямата си част, но "нерадзурите" не успяха да се възползват от своите шансове

25

Анонимен

преди 10 месеца

Психото си ти. Англия са острови и не са част от Европа. Политзаглавията са за да де хранят нпо троловете като теб.