155

ДУНДУХУЙЛЯН

преди 10 месеца

До Тихомир К.ПЕТКОВ Е МУНЧОВСКИ АГЕНТ

154

ЧЕКИ ЧАН

преди 10 месеца

До Аз съм заТОЯ ИМА КРЕМЪЛСКИ СЕРТИФИКАТ ЗА ЧЕКИС

153

Тихомир

преди 10 месеца

Ако Радев е руски агент, то тогава никой не знае чий агент е К.Петков ..... за А.Василев - същото.

152

ШИБОПЛЯК

преди 10 месеца

До ШЕБЕКА МУНЧОН БОНБОН

151

ШЕБЕКА

преди 10 месеца

До КРЕМЪЛСКАТА КУКУВИЦАВИДИ МИ СЕ КАТО ***

150

БАЙДН

преди 10 месеца

До КРЕМЪЛСКАТА КУКУВИЦАТОВА СЪС ЗВЕЗДИЧКИТЕ РУМЕН ЛИ Е, РАДЕВ ЛИ Е?

149

КРЕМЪЛСКАТА КУКУВИЦА

преди 10 месеца

ЗАЩО МИ ИЗТРИВАТЕ *** ЧЕКИСТА , НЕ СЪМ НАПИСАЛ РУМЕН РАДЕВ

148

Анонимен

преди 11 месеца

ЗА ТОЗИ Михаел Мартенс ТРЯБВА ДА СЕ ИЗДАДЕ ЕВРОПЕЙСКА ЗАПОВЕД ЗА АРЕСТ ЗА ПРИЗИВИ ЗА ПРОТИВОКОВСТИТУЦИОНИ ДЕЙСТВИЯ, КОИТО СА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ РЕПУБЛИКАТА!!...

147

dakotabg

преди 11 месеца

,,президента Румен''....ама вие сериозно ли!!!!

146

НЕ СЪМ АЗ

преди 11 месеца

А ЖЕЛЮ ЖЕЛЕВ - "ФАШИЗМЪТ" На 22 юни 1933 г. социалдемократическата партия е обявена за враждебна на народа и държавата (151129) и въз основа на декрета от 28 февруари 1933 г. е разпусната: забранява и се да води пропаганда, да организира събрания, да издава свои вестници и списания. ... Заключителният акорд на трагедията е даден от Кьолнски вестник:Социалдемократическата партия не заслужава по-друго отношение, отколкото комунистическата. АКО ВИ СЕ СТРУВА АРХАИЧНО, СПОМНЕТЕ СИ КОГАТО ОБЕДИ

145

Анонимен

преди 11 месеца

Крадев е президентът избран с най-малко гласове от всички... не знам защо натърваате на това.

144

НЕ СЪМ АЗ

преди 11 месеца

"Някои от тях провеждат военна подготовка на членовете си при полеви условия, други се одързостяват да организират международни срещи и събрания, да маршируват по улиците и да пеят фашистки песни, да поругават паметници на антифашистката борба; да нападат синагоги или да организират расистки изстъпления срещу цветнокожото население."НЕ СЪМ АЗ, А ЖЕЛЮ ЖЕЛЕВ - "ФАШИЗМЪТ"!!! ВРЕМЕ Е ДА СЪЗДАДЕМ АНТИФАШИСТКИ ФРОНТ!!!

143

Анонимен

преди 11 месеца

Само пипнете Радев ,мръсни ментаци, и ще излезем на улицата!!

142

Пипи

преди 11 месеца

Анонимен?? "Ще се оправим "сами?!Теб може да оправят,но не говори в множествено число.А всички трябва много да внимаваме в картинката и да слушаме какво говорят авторитетите .

141

Анонимен

преди 11 месеца

Мартинес да си гледа любимата Вардарска Македония /РСМ/, която редовно му плаща за поръчковите статии. И да не се занимава с България. Ние сами ще се оправим.

140

Анонимен

преди 11 месеца

Аз питам г-н Мартенс, защо немския президент не се избира директно, а се назначава от партиите, защо министъра на икономиката и стопанството назначава на държавна работа роднини сватбени свидетели, защо жената на немския министър на селското стопанство Йотцдемир (немец) журналистка на държавна работа интервюира външната министърка, тая с 360 градуса завъртане,срещу високо заплащане, което финансово техническо е да правиш бизнес със себе си т.е. прибираш парите си отново и ги узаконяваш? Не са л

139

Няма да стане

преди 11 месеца

Напразни надежди, краварски и говежди. Президентът Радев е избран с гласовете на ЕДИН МИЛИОН И ПОЛОВИНА БЪЛГАРИ, а тия жалки същества, които храчат по него нямат и половин милион подкрепа, вижте резултатите от последните избори и тогава пишете глупости.

138

пуйката на Холмс

преди 11 месеца

Изпотилите се от мокри сънища да се преобличат.

137

СМЕХ...

преди 11 месеца

АМИ , ВСИЧКИ ТЕЗИ --КОИТО ИЗБРАХА "3-ти МАРТ"---ЗА КОФТИ--"НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК" НА ЕДНА МУЛТИЕТНИЧЕСКА ДЪРЖАВА , КАТО БЪЛГАРИЯ ----ЗАЛОЖИХА УМИШЛЕНО БОМБАТА НА "РАЗДЕЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД"!!!!!!....НЕ СЕ ЛИ УСЕЩАТЕ --КАК БКП/ДС/КГБ , ВИ ИЗИГРАХА И ВИ СКРОИХА ТАЯ ПРОСТОТИЯ , ОЩЕ В ЗОРАТА НА "КОМУНИСТИЧЕСКАТА -ДЕМОКРАЦИЯ"!!!???.....ЗАТОВА ---САМО "ИНПИЙЧМЪНТ" , БАКЕ....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

136

РУНДЮ И ГЕШЕВ...

преди 11 месеца

..АУТ....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!