32

Вангелия

преди 11 месеца

геронто-филията не прощава

31

r3v0lv3r

преди 11 месеца

Много *** тоя Макрон, ходи в Китай да го мили да спрат да крепят Русия, все едно китайците не са най-големите печеливши от тая война, купуват евтино ресурси и продават скъпо продукция. Хитрите китайци ще се бият до последният руснак.

30

Анонимен

преди 11 месеца

На крив макарон всичко му пречи . Макарона да не си пъха гагата където не му е работа!

29

Колинс

преди 11 месеца

Като чете човек словоизлиянията на руzzофилите, чак тръпки го побиват! Кога България успя да достигне такава ужасяваща степен на идиотизация?!?!

28

Анонимен

преди 11 месеца

Нагъл е геронтофила, той дава оръжие на укрите, два непокътнати танка заловиха руснаците онзи ден. Обаче седнал да плаши Иран!? Абеее, това не са ти брюкселските джендарляци, ще ти резнат кратуната някъде!

27

Днес, бг

преди 11 месеца

Този откачалник докога ще го търпите???

26

Случаен минувач

преди 11 месеца

Абсолютно по същия начин може пък иранският президент да призове Макрон да прекрати помощта за Украйна.

25

Анонимен

преди 11 месеца

Аз призовавам Макарон да не се меси във външната политика на друга страна и да прекрати помоща за Украйна с която се подклажда конфликта

24

Тоя льольо ще каже

преди 11 месеца

ли и на ФАЩ да спрат да пращат?

23

ФАЩ пращат

преди 11 месеца

САЩ пращат пращат милиарди върху милиарди оръжия! Вече десетки милиарди станаха! Обаче в изявленията си казват НИЕ НЕ СМЕ СТРАНА В КОНФЛИКТА! САЩ НЕ УЧАСТВА! Когато Русия обаче ползва дронове направени по Ирански патент. Изведнъж ИРАН СЕ ПРЕВРЪЩА В СТРАНА В КОНФЛИКТА И ЗАХВЪРЧАВАТ САНКЦИИ! Тия са епитомията на ДВУЛИЧИЕ и НАГЛОСТ!

22

ей

преди 11 месеца

голям тарикат си бе, иран да не дава на русия, а вие тъпчете бандитска украйна със старо оръжие!

21

Шефа

преди 11 месеца

Спящия с бабички помни ли какви бяха отношенията на Де Гол със съветските лидери и какви са сега между демократична Русия и фашизоидния Запад? Арабския свят ,континентална Азия ,Африка и Латинска Америка стоят зад Русия, а Запада го мразят навсякъде , защо ли?

20

европейски популис

преди 11 месеца

слаб политик допринесъл Франция да е със слаб БВП а иранците са напред с материала и въобще н е им пука кво казал Макрон

19

Бачо Киро

преди 11 месеца

Нещо за Минските споразумения казал ли е?

18

Анонимен

преди 11 месеца

Бог е любов. Бог е на страната на мирните украински земеделци, които с трактори разорават украинските полета. Бог ще подкрепи украинските войници за да прогонят руските терористи от Украйна.

17

Анонимен

преди 11 месеца

И те му отговориха: " Иран - Израел = 400 секунди "

16

Персиец

преди 11 месеца

Кой си ти бе,макарон?Ние да не сме ви слуги като българите?

15

Христо Христов

преди 11 месеца

Кой е макрон?

14

някой си

преди 11 месеца

То и аз открито,искам да Призова ЕС,да Прекрати "помощта"за Украинският Фашистки режим в Киев.Ама едва ли Би ме чул някой! И добре ,Че му СВЪРШИХА ПАРИТЕ! -:) Защото Подклажда по този начин,дълга Война в Европа!-:((Та и Ти Еврейче! Стига си ходил по държавите,като Труженичка,да ги изнудваш! А си гледай Франсето!-:) Че само да те набарат Французите на улицата без охрана,Спукана ти е работата с тази "пенсионна реформа"!-:)))Калитко!!

13

Анонимен

преди 11 месеца

Да, ей сега. Микрона дали е наясно че редица ислямски държави почнаха бойкот на всичко френско заради шарли ебдо и поредица други скандали.